توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوال درباره درگاه های پرداخت آنلاین
DVBBaz
December 28th, 2011, 10:58
سلام دوستان
می خواستم بدونم کدوم یک از بانک ها بدون جواز کسب و با اجاره نامه مکان و .... درگاه میدن؟
البته به جز ملت .
قبلا با پارسیان صحبت کرم و گفتن مشکلی نداره اما امروز مدارکی که پست کردم برگشت خورده و گفتن که فاقد جواز کسب هستید.
البته مراحل ثبت شرکت داره انجام می شه اما در حال حاضر نیاز به یه درگاه دیگه برای پرداخت داریم.
ممنون می شم دوستان راهنمائی کنن.
majid67
December 28th, 2011, 11:08
خوب فعلا از زرین پال استفاده کن تا شرکتت ثبت بشه
DVBBaz
December 28th, 2011, 11:11
خوب فعلا از زرین پال استفاده کن تا شرکتت ثبت بشه
ممنون
فعلا درکاه بانک ملت رو گرفتم ....
با آقای امیری هم ارتباط برقرار کردم اما نمی دونم چرا ماژول زرین پال برای من خطا می ده.
sardarn
December 28th, 2011, 12:08
ممنون
فعلا درکاه بانک ملت رو گرفتم ....
با آقای امیری هم ارتباط برقرار کردم اما نمی دونم چرا ماژول زرین پال برای من خطا می ده.
از کدوم نسخه استفاده می کنید؟
چه اروری میده؟لینک ارور رو بدید
DVBBaz
December 28th, 2011, 12:29
از کدوم نسخه استفاده می کنید؟
چه اروری میده؟لینک ارور رو بدید
زرین پال که ارور -1 می ده در آخر آدرسی که تو مرورگر زده می شه.
maryam1
December 28th, 2011, 12:38
فکر کنم ارور -1 مشکل آیپی باشه
آیپی رو از طریق تست آیپی بزنید
در ضمن پیشنهاد میکنم از زرین پال استفاده نکنید
وقتی ملت هست
زرین پال چرا؟
کارمزد میگیره و پولو 4 تا 5 روز میخوابونه خدا نکنه این وسط تعطیلی باشه میره رو 6 و 7 روز
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
ببخشید منفی 2 آیپی بود
PE7A
December 28th, 2011, 12:41
مطمین نیستم
اما احتمالا این مشکل به تنظیمات whmcs شما مربوطه
تو تنظیمات whmcs یه قسمت هست که آدرسی که whmcs در اون نصب شده رو باید مشخص کنید
اگه اون آدرس درست نباشه در این مرحله که میگید به مشکل برخورد میکنید.
MehrPC
December 28th, 2011, 12:51
از زرین پال استفاده نکنید تایید نمیشه
DVBBaz
December 28th, 2011, 23:32
دوستان عزیزم زرین پال رو ول کنید ، می خواستم اگه کسی درباره درگاههای بانک اطلاع داره راهنمائی کنه .....
ممنون می شم دوستان اطلاع رسانی کنن.
hamidjooni
December 29th, 2011, 00:02
راحتترین بانک بان پاسارگاد هست
من خودم از اونجا گرفتم هیچ مشکلی نبود
::. Pasargad Electronic Payment co. - شرکت پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد .:: (http://www.pep.co.ir)
okey
December 29th, 2011, 00:07
سلام .
بله زرین پال رو کلا بی خیال بشین بهتره ! به خاطر کارمزد و .... که داره !
راحت برین سراغ پارسیان یا پاسارگاد ! واقعا بهترین هستن برا کسی که شرکتی ثبت نکرده باشه !
RapB0y
December 29th, 2011, 00:23
بدون جواز کسب فکر نمیکنم بدن
و اما زرین پال از نظر من مشکلی نداشته تا الان که باش کار کردم پول رو هم همیشه سره 3 روز ریخته
PE7A
December 29th, 2011, 00:32
بدون جواز کسب فکر نمیکنم بدن
و اما زرین پال از نظر من مشکلی نداشته تا الان که باش کار کردم پول رو هم همیشه سره 3 روز ریخته
بله
ما هم تاحالا مشکلی نداشتیم
پشتیبانی خوبی هم دارند
و مشکلات رو در کوتاه ترین زمان ممکن رفع میکنند.
DVBBaz
December 29th, 2011, 01:20
سلام .
بله زرین پال رو کلا بی خیال بشین بهتره ! به خاطر کارمزد و .... که داره !
راحت برین سراغ پارسیان یا پاسارگاد ! واقعا بهترین هستن برا کسی که شرکتی ثبت نکرده باشه !
با پارسیان امروز صحبت کردم.
گفتن که باید حتما شرکت باشید.
فرم پاسارگاد هم پر کردم خبری نشده هنوز ....
maryam1
December 29th, 2011, 08:40
دوست عزیز کسایی زرین پال رو تایید میکنن که دروازه پرداخت بانک پارسیان یا ملت ندارند
اگه یه بار از اینا استفاده کنی حله
مشکلات زرین پال
اولا کلی مشتری باید راه بره تا واریز کنه
دوم به نام شرکت شما نیست فکر کنم سامان سیستم باشه
سوم کارمزد میگیره
چهارم اگه سفارشی ناقص باشه باید کلی تاپیک بازی کنی تا پولو برگردونه اما تو بانک ملت که من دارم اگه سفارش ناقص باشه پول کمتر از 5 دقیقه به حساب مشتری برگشت میخوره و دروازه دقیقا به اسم شرکت ثبت میشه
okey
December 29th, 2011, 09:29
دوست عزیز کسایی زرین پال رو تایید میکنن که دروازه پرداخت بانک پارسیان یا ملت ندارند
مشکلات زرین پال
سوم کارمزد میگیره
چهارم اگه سفارشی ناقص باشه باید کلی تاپیک بازی کنی تا پولو برگردونه اما تو بانک ملت که من دارم اگه سفارش ناقص باشه پول کمتر از 5 دقیقه به حساب مشتری برگشت میخوره و دروازه دقیقا به اسم شرکت ثبت میشه
تآیید میشه
ولی خب بازم ملت مشکلاتی داره که بهتره از پارسیان یا پاسارگاد استفاده بشه
ما تو سه ماهی که پاسارگاد رو وصل کردیم یه تراکنش ناموفق ( از نظر برگشت وجه و ... ) نداشتیم .
داخل پارسیان هم که همه چیز بسیار عالی هست .
البته ما از پاسارگاد راضی تر هستیم ! ولی خب پشتیبانی پارسیان خیلی بهتره و زود خودمونی می شن :دی
ملت متآسفانه تراکنش هاو بعدش باید دنبالش بدوی که مثلا فلان تراکنش بدون مشکل هست یا نه ! پول واریز شده یا نه ! ما که نفهمیدیم این چه طور پرداخت آنلاینی هست !
DVBBaz
December 29th, 2011, 11:50
تآیید میشه
ولی خب بازم ملت مشکلاتی داره که بهتره از پارسیان یا پاسارگاد استفاده بشه
ما تو سه ماهی که پاسارگاد رو وصل کردیم یه تراکنش ناموفق ( از نظر برگشت وجه و ... ) نداشتیم .
داخل پارسیان هم که همه چیز بسیار عالی هست .
البته ما از پاسارگاد راضی تر هستیم ! ولی خب پشتیبانی پارسیان خیلی بهتره و زود خودمونی می شن :دی
ملت متآسفانه تراکنش هاو بعدش باید دنبالش بدوی که مثلا فلان تراکنش بدون مشکل هست یا نه ! پول واریز شده یا نه ! ما که نفهمیدیم این چه طور پرداخت آنلاینی هست !
آیا پاسارگاد به شرکت بودن گیر میده ؟؟؟؟
iraniserver
December 29th, 2011, 12:18
پرداخت امن پاسارگاد (http://www.paypaad.ir/)
DVBBaz
December 29th, 2011, 14:38
پرداخت امن پاسارگاد (http://www.paypaad.ir/)
ممنون
شما با این سایت کار کردین؟
می شه توضیحاتی راجه به این سایت بدید ....
sadeght
December 29th, 2011, 15:31
ما که مشکلی با بانک ملت نداشتیم و دارن روز به روز بهتر می شن
اگر گاهی این مشکلات هست که واقعا کم شده به خاطر حجم بالا تراکنش ها این طوری میشه
که خدا رو شکر حل شده و به نظرم بانک خوبیه. ما که را ضی هستیم
RapB0y
December 29th, 2011, 21:14
مشکلات زرین پال
سوم کارمزد میگیره
2.5 درصد کارمزد رو که میشه از مشتری گرفت;)
m.hoseynpur
December 29th, 2011, 21:19
با پارسیان امروز صحبت کردم.
گفتن که باید حتما شرکت باشید.
فرم پاسارگاد هم پر کردم خبری نشده هنوز ....
پارسیان نیاز به شرکت بودن نیست جواز کسب داشته باشید میتونید بگیرید نداشته باشید هم مال یکی از اقوامتون رو کپی کنید و یه نامه از صاحب جواز که اجازه استفاده رو به شما بده.تمام
exactserver
December 29th, 2011, 22:12
سلام، یکسال هست از دروازه پرداخت بانک ملت استفاده می کنم و راضی هستم مشکلی نداشتیم. با whmcs که مشکلی نداشتند و ماژول رو هم از فراسو گرفتم که نماینده whmcs در ایران هست با لینک whmcs.ir جدیداً هم از بانک پاسارگاد داریم دروازه پرداخت امن بانک پاسارگاد میگیرم. مشتری خرید میکنه و اگر تا سه روز مشتری شکایت نداشته باشه ول به حساب ما واریز میشه کارمزد هم نداره و باعث میشه که مشتری به ما اعتماد کنه زیرا بانک خرید مطمئن رو تضمین میکنه. نیاز به ثبت شرکت هم نداره و به صورت شخصی هم می توانید بگیرید جواز کسب هم نمی خواهد.
okey
December 30th, 2011, 00:09
آیا پاسارگاد به شرکت بودن گیر میده ؟؟؟؟
جدیدا پارسیان وحشتناک داره گیر می ده و یه جورایی می خواد سرویس نده به اینهایی که شرکتی نیستن
ولی پاسارگاد فعلا قوانینش رو تغییر نداده و راحت سرویس می ده