توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا برای خرید vps به دامین احتیاج است؟
khmusic
December 27th, 2011, 18:35
با سلام خدمت اساتید گرامی دوستان من تازه کار هستم میخواستم بدونم چرا هر جا میخوام سرور مجازی بگیرم به دامین احتیاج داره من بدون دامین هم کارم راه میوفته و این یه هزینه اضافی هست با تشکر
TOOBA IT
December 27th, 2011, 18:50
میخواهید ویندوز رو سرور مجازی نصب کنید !!؟
اگر برای دانلود و آپلود میخواهید نیازی به دامنه ندارید و مستقیما با آیپی میتوانید وصل شوید .
m.hoseynpur
December 27th, 2011, 18:50
خیر دوست گرامی نیاز نیست
khmusic
December 27th, 2011, 18:54
من تو خیلی از سایت های خارجی موقعی که میخوام وی پی اس بگیرم یکی از مراحل تنظیم دامین هست نمیدونم شما هم به همچین چیزی برخورد کردید یا نه ؟ چه جوری میشه به اونا فهموند که دامین نمیخوام؟!
iraniserver
December 27th, 2011, 18:55
سلام
دوست عزیز احتمالا برای کنترل های لینوکس و سی پنل دامین رو نیاز دارند
اون هم برای ساخت چیلد نیم سرورها
موفق و پیروز باشید
m.hoseynpur
December 27th, 2011, 18:56
من تو خیلی از سایت های خارجی موقعی که میخوام وی پی اس بگیرم یکی از مراحل تنظیم دامین هست نمیدونم شما هم به همچین چیزی برخورد کردید یا نه ؟ چه جوری میشه به اونا فهموند که دامین نمیخوام؟!
داخل سایت خود ما هم این قسمتها وجود داره در اصل این قسمت برای وارد کردن 4 گزینه هست
hostname
dns1
dns2
root pass
که به مدیر سرور بگی اینارو تنظیم کنه شما که ندارد بزنید N/A
TOOBA IT
December 27th, 2011, 19:02
شما از ساب دامنه هم میتونید برای سرور مجازی استفاده کنید , مثلا شما با یک دامنه میتونید 10 ها سرور مجازی داشته باشید .
vps1.yourdomain.com
vps1.yourdomain.com
و ...
در کل نیازی نیست برای هر سرور مجای یا سرور اختصاصی یک دامنه تهیه کنید .
موفق و پیروز باشید
Yashar1989
December 27th, 2011, 19:43
دامین رو زمانی لازم هست که کنترل پنل نصب بشه
من معمولاً nadaram.com یا یه چیزی تو همین مایه ها میذارم :دی
plastic
December 27th, 2011, 19:48
داخل سایت خود ما هم این قسمتها وجود داره در اصل این قسمت برای وارد کردن 4 گزینه هست
hostname
dns1
dns2
root pass
که به مدیر سرور بگی اینارو تنظیم کنه شما که ندارد بزنید N/A
همونطور که دوستمون گفتن نیاز الزامی نیست مگر یک سایت سیاست کاریش به این شکل باشه