توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل mysql سرور
ramsin
December 26th, 2011, 16:55
سلام.اساتید شدیدا به کمکتون نیاز دارم.سرورم مشکل داره.دلیلشم اینه که نرم افزار ایمیل نسپصب بوده.نمی دونم یه هویی چی شده.الان سایت ها ارور mysql میدن.یک نمونه سایت اینه که رو سروره.خواهشا دوستان کمکم کنن. www.chatmah.ir
www.golden-sites.ir
ممنونم.
persian.developer
December 26th, 2011, 17:15
سلام.اساتید شدیدا به کمکتون نیاز دارم.سرورم مشکل داره.دلیلشم اینه که نرم افزار ایمیل نسپصب بوده.نمی دونم یه هویی چی شده.الان سایت ها ارور mysql میدن.یک نمونه سایت اینه که رو سروره.خواهشا دوستان کمکم کنن. www.chatmah.ir
www.golden-sites.ir
ممنونم.
service mysqld restart
متن خطا را اینجا کپی کنید.
ramsin
December 26th, 2011, 20:17
آقا اینه متن ارور موقع ورود به هاست.
Sorry for the inconvenience! The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
تو این فروم به این بزرگی کسی نیست راهنماییم کنه؟من سرورم آف شده.نیازمند کمک هستم.
Mr_Parham
December 26th, 2011, 20:28
آقا اینه متن ارور موقع ورود به هاست.
Sorry for the inconvenience!
The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
تو این فروم به این بزرگی کسی نیست راهنماییم کنه؟من سرورم آف شده.نیازمند کمک هستم.
مدیر سرور خودتون هستین؛ اگر اره فضا کم اوردین ! اگر هم نه این پیغام رو برای مدیر سرور ارسال کنین
ramsin
December 26th, 2011, 20:56
پرهام جان الان ماکزیمم هاردی که استفاده کردیم از این سرور هست 12 گیگ.من یه هارد 50 گیگ خریدم قبلا.فکر کنم که فعال نیست هارد 50 گیگ.خودم ادمین سرورم.چرا نمیخونه هارد رو؟
m3hdi
December 26th, 2011, 21:05
پرهام جان الان ماکزیمم هاردی که استفاده کردیم از این سرور هست 12 گیگ.من یه هارد 50 گیگ خریدم قبلا.فکر کنم که فعال نیست هارد 50 گیگ.خودم ادمین سرورم.چرا نمیخونه هارد رو؟
خروجی دستور زیر را قرار دهید :
df -hl
همچنین :
du -sh *
ramsin
December 26th, 2011, 22:28
آقا میشه راهنماییم کنین هارد 50 گیگی که اضافی خریدم رو اد کنم رو سرورم تا مشکلم حل بشه؟مشکل اون موقع حل میشه.الان مشکل هم فقط همون هارده که باید اد بشه.
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
خواهشا اگه میتونین کمکم کنین.شدیدا نیاز دارم به کمکتون.
Aria
December 26th, 2011, 22:32
سلام.
موضوع تاپیک ویرایش شد تا بهتر مشکل شما رو شرح بده.
لطفاً از موضوعات کلی مثل "کمک" و یا "خرابی" و ... استفاده نکنید و به قوانین انجمن احترام بزارید.
با تشکر.
irmizban
December 26th, 2011, 22:34
پوشه dev سرور رو فکر کنم باید خالی کنند اگه سرور مال شما هست که نیست به مدیر هاستینگ بگید باتشکر.
ramsin
December 26th, 2011, 22:44
irmizban عزیز ادمین سرور من بلد نیست انجام بده.شما میتونید انجام بدید؟یعنی هارد جدید رو اضافی کنید واسم.
irmizban
December 26th, 2011, 22:59
پوشه dev پر شده باید از ssh کمی از اطلاعات رو پاک کنه تا بیاد بالا بعد هارد رو اضافه کنید همین
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
آقا کار با این ssh رو بلد نیستم.راهنماییم کنید ممنون میشم.
داخل انجمن سرچ کنید هست
http://www.webhostingtalk.ir/f55/23442/?
ramsin
December 26th, 2011, 23:54
دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه تا از طریق ssh تمپ رو خالی کنم؟
iMohsen
December 27th, 2011, 09:17
پوشه dev رو خالی کنه !!!؟
خب یه بار سعی کن اگه تونستی خالیش کن و ریبوت کن . احتمالش کمه که سیستم عامل بیاد بالا دوباره !
شما اول خروجی دستوراتی که m3hdi گذاشته رو بده + خروجی این دستور fdisk -l
تا بهت بگم چه جوری ۵۰ گیگ رو اضافه کنی .
فعلا برای این که سرویس mysql راه بیوفته اگه فایل اضافه داری پاک یا move یا zip کن تا این راه بیوفته .