PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی (همکاری در فروش)

nimo0ol
December 26th, 2011, 16:53
با سلام خدمت همکاران گرامی

ما با یکی دو تا از دوستانی چه در wht و چه خارج از اینجا بودند در زمینه سرور مجازی کار کردیم اما متاسفانه تجربه های خوبی نداشتیم.
خلاصه همیشه یه مشکلی وجود داشته از طرف اونها و یا کلاً پنل ریست هم نمیدادن! (یعنی همیشه: یا قیف بوده قیر نبوده ، یا قیرش بوده اما قیف نبوده!)

از اونجایی به شخصه اعتقاد دارم لازم نیست همیشه مستقلاً وارد عمل شد ، دوست دارم از همین پتانسیلی که در بازار وجود داره استفاده کنم و دست به دست همه با هم رشد کنیم. پس ترجیح میدم چنانچه در این زمینه کسی میتونه همکاری مساعدت آمیز و مسالمت آمیز داشته باشه، ازش دعوت به همکاری کنم.

لطفاً قیمت های خود را اعلام نمایید + شرایطتون

مشخصات به صورت کامل باشه: نوع مجازی ساز، کنترل پنل، دیتاسنتر، مشخصات سرور اصلی، وضعیت پشتیبانی و...

ارجحیت با دوستانی هست که تعهد کاری بالاتری تا بحال داشته اند و نیز بصورت حقوقی کار میکنند. پس دوستان تازه کار و فصلی لطفاً قیمت ندهند.

ارادتمند شما
نیما احدی

saeed25
December 26th, 2011, 17:05
با دروود
اگر دست متوجه شده باشم شما می خواهیم به گونه ای نمایدگی فروش سرور مجازی را دریافت نمایید،درست است؟

nimo0ol
December 26th, 2011, 17:07
با دروود
اگر دست متوجه شده باشم شما می خواهیم به گونه ای نمایدگی فروش سرور مجازی را دریافت نمایید،درست است؟

سلام دوست من

میشه این اسم هم براش گذاشت.

saeed25
December 26th, 2011, 17:08
دروود بر شما
اگر ممکن است روشنتر بفرمایید نیازمندی های شما و شرایط شما چیست؟
خوشحال می شوم در خدمتتان باشم

nimo0ol
December 26th, 2011, 17:12
دروود بر شما
اگر ممکن است روشنتر بفرمایید نیازمندی های شما و شرایط شما چیست؟
خوشحال می شوم در خدمتتان باشم

واضح نیست؟!

لیست قیمت همکاری

reeza
December 26th, 2011, 17:13
ما هم نمایندگی Vps اپن وی زد داریم هم Vmware
در خدمتیم

RezaFH
December 26th, 2011, 17:21
سلام

میتونید پلن های نمایندگی سرور مجازی ما رو از لینک زیر ببینید.
سطح 1 : شرکت توسعه وب آریا / پرشین کلود - سبد خرید (http://my.persiancloud.ir/cart.php?gid=10)
سطح 2 : شرکت توسعه وب آریا / پرشین کلود - سبد خرید (http://my.persiancloud.ir/cart.php?gid=11)

نمایندگی سطح 1 ما به این صورت هست که برای 3 تا 6 سرور مجازی فعال، نماینده میتونه از قیمت های این پلن استفاده کنه.
و برای بالاب 7 عدد سرور مجازی فعال،میتونه از پلن دوم خریداری کنه.
پشتیبانی با ما خواهد بود اما پنل کامل نمایندگی (با امکان خاموش، روشن، ریستارت و کنسول) در اختیار نمایندگان قرار خواهد گرفت.
زمان تحویل سرور مجازی هم بین 1 تا 6 ساعت هست (در طول روز)

مجازی سازی با VMware Esxi 5 هست و سرورهای اصلی هم که فعلا داریم با مشخصات زیر هستند
CPU : Dual Intel Xeon 5645
RAM : 64 GB DDR3 ECC Reg
HDD : 4 x Western Digital 2TB
Up Link : 2x 1000mbps

موفق باشید

smartieuser
December 26th, 2011, 17:33
با سلام خدمت همکاران گرامی

ما با یکی دو تا از دوستانی چه در wht و چه خارج از اینجا بودند در زمینه سرور مجازی کار کردیم اما متاسفانه تجربه های خوبی نداشتیم.
خلاصه همیشه یه مشکلی وجود داشته از طرف اونها و یا کلاً پنل ریست هم نمیدادن! (یعنی همیشه: یا قیف بوده قیر نبوده ، یا قیرش بوده اما قیف نبوده!)

از اونجایی به شخصه اعتقاد دارم لازم نیست همیشه مستقلاً وارد عمل شد ، دوست دارم از همین پتانسیلی که در بازار وجود داره استفاده کنم و دست به دست همه با هم رشد کنیم. پس ترجیح میدم چنانچه در این زمینه کسی میتونه همکاری مساعدت آمیز و مسالمت آمیز داشته باشه، ازش دعوت به همکاری کنم.

لطفاً قیمت های خود را اعلام نمایید + شرایطتون

مشخصات به صورت کامل باشه: نوع مجازی ساز، کنترل پنل، دیتاسنتر، مشخصات سرور اصلی، وضعیت پشتیبانی و...

ارجحیت با دوستانی هست که تعهد کاری بالاتری تا بحال داشته اند و نیز بصورت حقوقی کار میکنند. پس دوستان تازه کار و فصلی لطفاً قیمت ندهند.

ارادتمند شما
نیما احدی

سلام

لطفا از طریق ایمیل در ارتباط باشید

support@vps-panel.com

با تشکر
محمد خسروی

TOOBA IT
December 26th, 2011, 17:37
سرور مجازی آلمان + آپتایم 99.9% + کانفیگ اولیه رایگان + قیمت مناسب
پشتیبانی / تیکت / چت آنلاین / تلفنی

طوبی سرور .::. ثبت دامنه، میزبانی وب، هاست دانلود، نمایندگی هاست، سرور مجازی و سرور اختصاصی (http://tserver.ir)

faranetwork
December 26th, 2011, 18:03
سلام ایمیلتون رو بدین دوست عزیز

nimo0ol
December 26th, 2011, 20:53
سلام ایمیلتون رو بدین دوست عزیز

nimo0ol@yahoo.com

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

سلام

میتونید پلن های نمایندگی سرور مجازی ما رو از لینک زیر ببینید.
سطح 1 : شرکت توسعه وب آریا / پرشین کلود - سبد خرید (http://my.persiancloud.ir/cart.php?gid=10)
سطح 2 : شرکت توسعه وب آریا / پرشین کلود - سبد خرید (http://my.persiancloud.ir/cart.php?gid=11)

نمایندگی سطح 1 ما به این صورت هست که برای 3 تا 6 سرور مجازی فعال، نماینده میتونه از قیمت های این پلن استفاده کنه.
و برای بالاب 7 عدد سرور مجازی فعال،میتونه از پلن دوم خریداری کنه.
پشتیبانی با ما خواهد بود اما پنل کامل نمایندگی (با امکان خاموش، روشن، ریستارت و کنسول) در اختیار نمایندگان قرار خواهد گرفت.
زمان تحویل سرور مجازی هم بین 1 تا 6 ساعت هست (در طول روز)

مجازی سازی با VMware Esxi 5 هست و سرورهای اصلی هم که فعلا داریم با مشخصات زیر هستند
CPU : Dual Intel Xeon 5645
RAM : 64 GB DDR3 ECC Reg
HDD : 4 x Western Digital 2TB
Up Link : 2x 1000mbps

موفق باشید

دیتاسنتر؟

nimapendar
December 26th, 2011, 21:03
با سلام درخدمتيم

majid67
December 26th, 2011, 21:05
دیتاسنتر؟

احتمالا IceColo

nimo0ol
December 26th, 2011, 21:08
با سلام درخدمتيم

نیما جان شما که سرور مایی

مطمئناً با شما همکاریمون رو ادامه خواهیم داد. ولی یک مقدار سر قیمت هایی که تو سایتتون دیدم عقب کشیدم و تماس نگرفتم خدمتتون.

ممنون دوست من

m.hoseynpur
December 26th, 2011, 21:12
بنده درخدمتتون هستم

دیتاسنتر Equnix سوئیس-هتزنر آلمان-UK2 انگلستان-افرانت ایران-Swiftway از امریکا

در صورتی که سوالی داشتید از لینک زیر مطرح نمایید

Aftab Web - ارسال درخواست (http://www.aftabweb.net/submitticket.php?step=2&deptid=1)

RezaFH
December 26th, 2011, 21:47
دیتاسنتر؟

موردی که یادم رفت عرض کنم این هست که سرورهای ما Colo هستند (در انگلیس و دیتاسنتر IceColo) و همچنین آی پی ها هم به اسم شرکت هستند.
پس همه چیز کاملا در اختیار خودمون هست و میشه گفت تقریبا هیچ محدودیتی نداریم.

موفق باشید

nimapendar
December 26th, 2011, 21:59
نیما جان شما که سرور مایی

مطمئناً با شما همکاریمون رو ادامه خواهیم داد. ولی یک مقدار سر قیمت هایی که تو سایتتون دیدم عقب کشیدم و تماس نگرفتم خدمتتون.

ممنون دوست من
با سلام منظورتون را متوجه نشدم قيمتمون زياده يا كم

nimo0ol
December 26th, 2011, 23:09
با سلام منظورتون را متوجه نشدم قيمتمون زياده يا كم

تلفنی صحبت کردیم و حل شد.

از تمامی دوستان سپاسگزارم که در این تاپیک شرکت و پیغام خصوصی هم دادند.

با دو تا از دوستان به توافقاتی رسیدیم و همکاری رو انشاءالله شروع خواهیم کرد.