با عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی مدیران و اساتید محترم وب هاستینگ تالک
بنده یک سایت تفریحی با حجمی تقریبا معادل 2 گیگ دارم . از هاست قبلی اصلا راضی نبودم مجبور شدم یک هاست دیگه خریداری کنم
حالا واسه انتقالش به مشکل برخوردم
چه طوری سایت رو (شامل اسکریپت وردپرس،مای بی بی ، آپلود سنتر و ...) به هاست جدید انتقال بدم ؟؟
اومدم از روش مبتدی استفاده کنم یعنی فایل رو زیپ کنم و با یک کد php آپلود از طریق لینک جابجا کنم ولی زیپ نشد !!
البته حجم دیتابیس ها زیاد نیست و دستی میشه انتقال داد
در ضمن کنترل پنل هاست قبلی هم Direct Admin هستش
لطفا کمک کنید
mehdi.gh
December 25th, 2011, 21:31
بهتره به مدیر هاست جدیدتون بگید انتقال بدن
ایشون از طریق ssh انجام میدن
hamidjooni
December 25th, 2011, 21:43
بهترین، راحتترین، امن ترین و سریعترین راه اینه که از مدیر سرور بخواهید این کار رو انجام بدن
ertebat2002
December 25th, 2011, 22:33
بسیاری از مدیران هاستینگ این کار را رایگان انجام میدن
it-net
December 26th, 2011, 12:47
دوست من شما فقط بصورت دستی می تونید خودتون انتقال بدین که توضیح میدم براتون:
1- پوشه public_htm یا www رو فشرده کنید و در سایتتون لینک مستقیم براش ایجاد کنید.
2- فایل زیر رو دانلود کنید و در هاست جدید از زیپ در بیارید و rapidpro51.php رو در مرورگر اجرا کنید:
http://client.it-net.ir/dl.php?type=d&id=7
3- سپس لینک دانلود فایل زیپ شده از public_htm یا www رو به برنامه بدین تا براتون مستقیم دانلود کنه رو هاست جدید.
مابقی کارم که معلوم هست و می تونید انجام بدین.
Hostine
December 26th, 2011, 13:44
دوست عزیز بهترین راه حل استفاده از ssh هستش که مدیر هاستینگ واستون بدون درد سر انتقال میده !
دوست من شما فقط بصورت دستی می تونید خودتون انتقال بدین که توضیح میدم براتون:
1- پوشه public_htm یا www رو فشرده کنید و در سایتتون لینک مستقیم براش ایجاد کنید.
2- فایل زیر رو دانلود کنید و در هاست جدید از زیپ در بیارید و rapidpro51.php رو در مرورگر اجرا کنید:
http://client.it-net.ir/dl.php?type=d&id=7
3- سپس لینک دانلود فایل زیپ شده از public_htm یا www رو به برنامه بدین تا براتون مستقیم دانلود کنه رو هاست جدید.
مابقی کارم که معلوم هست و می تونید انجام بدین.
متشکرم از راه حلتون ولی هنگامی که با فایل منجر دایرکت ادمین میخوام فایل زیپ از public_html با پیغام زیر مواجه میشم :
An error occured while creating the compressed file
DetailsError while compressing file:
zip warning: name not matched: domains/funpress.tk/public_html/extract/forum zip error: Nothing to do! (try: zip -ry /home/funpress//bu.zip . -i domains/funpress.tk/public_html/extract/forum)
faranetwork
December 26th, 2011, 14:23
بهترین راه استفاده از فول بک آپ و ریستور آن هست که به مدیر سرور جدید بگین انجام بده
mehdi.gh
December 26th, 2011, 14:34
واسه زیپ کردن اطلاعات تو دایرک ادمین باید همه فایل هارو انتخاد کنید و بعد دکمه add to clipboard کلیک کنید
و بعد زیپ کنید
با مدیر هاست حرف نزدید واسه انتقال ؟
WhiteHost.ir
December 26th, 2011, 14:59
واسه زیپ کردن اطلاعات تو دایرک ادمین باید همه فایل هارو انتخاد کنید و بعد دکمه add to clipboard کلیک کنید
و بعد زیپ کنید
با مدیر هاست حرف نزدید واسه انقال ؟
آقا واقعا تشکر
اصلا حواسم نبود باید اد کلیپ بورد کنم
باهاشون تلفنی صحبت کردم گفتن واسم انجام میدن
ولی من خودم میخوام سریع تر انجام بشه