ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنید ! چه طوری سایتم رو از یک هاست به یک هاست دیگه انتقال بدم !!!

WhiteHost.ir
December 25th, 2011, 21:25
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی مدیران و اساتید محترم وب هاستینگ تالک
بنده یک سایت تفریحی با حجمی تقریبا معادل 2 گیگ دارم . از هاست قبلی اصلا راضی نبودم مجبور شدم یک هاست دیگه خریداری کنم
حالا واسه انتقالش به مشکل برخوردم
چه طوری سایت رو (شامل اسکریپت وردپرس،مای بی بی ، آپلود سنتر و ...) به هاست جدید انتقال بدم ؟؟
اومدم از روش مبتدی استفاده کنم یعنی فایل رو زیپ کنم و با یک کد php آپلود از طریق لینک جابجا کنم ولی زیپ نشد !!
البته حجم دیتابیس ها زیاد نیست و دستی میشه انتقال داد
در ضمن کنترل پنل هاست قبلی هم Direct Admin هستش
لطفا کمک کنید

mehdi.gh
December 25th, 2011, 21:31
بهتره به مدیر هاست جدیدتون بگید انتقال بدن
ایشون از طریق ssh انجام میدن

hamidjooni
December 25th, 2011, 21:43
بهترین، راحتترین، امن ترین و سریعترین راه اینه که از مدیر سرور بخواهید این کار رو انجام بدن

ertebat2002
December 25th, 2011, 22:33
بسیاری از مدیران هاستینگ این کار را رایگان انجام میدن

it-net
December 26th, 2011, 12:47
دوست من شما فقط بصورت دستی می تونید خودتون انتقال بدین که توضیح میدم براتون:
1- پوشه public_htm یا www رو فشرده کنید و در سایتتون لینک مستقیم براش ایجاد کنید.
2- فایل زیر رو دانلود کنید و در هاست جدید از زیپ در بیارید و rapidpro51.php رو در مرورگر اجرا کنید:
http://client.it-net.ir/dl.php?type=d&id=7

3- سپس لینک دانلود فایل زیپ شده از public_htm یا www رو به برنامه بدین تا براتون مستقیم دانلود کنه رو هاست جدید.

مابقی کارم که معلوم هست و می تونید انجام بدین.

Hostine
December 26th, 2011, 13:44
دوست عزیز بهترین راه حل استفاده از ssh هستش که مدیر هاستینگ واستون بدون درد سر انتقال میده !

موفق باشید
هاستینه

هاستینه - ميزباني وب | ثبت دامنه | طراحی وب سایت (http://www.hostine.ir)

WhiteHost.ir
December 26th, 2011, 14:22
دوست من شما فقط بصورت دستی می تونید خودتون انتقال بدین که توضیح میدم براتون:
1- پوشه public_htm یا www رو فشرده کنید و در سایتتون لینک مستقیم براش ایجاد کنید.
2- فایل زیر رو دانلود کنید و در هاست جدید از زیپ در بیارید و rapidpro51.php رو در مرورگر اجرا کنید:
http://client.it-net.ir/dl.php?type=d&id=7

3- سپس لینک دانلود فایل زیپ شده از public_htm یا www رو به برنامه بدین تا براتون مستقیم دانلود کنه رو هاست جدید.

مابقی کارم که معلوم هست و می تونید انجام بدین.

متشکرم از راه حلتون ولی هنگامی که با فایل منجر دایرکت ادمین میخوام فایل زیپ از public_html با پیغام زیر مواجه میشم :

An error occured while creating the compressed file

DetailsError while compressing file:
zip warning: name not matched: domains/funpress.tk/public_html/extract/forum zip error: Nothing to do! (try: zip -ry /home/funpress//bu.zip . -i domains/funpress.tk/public_html/extract/forum)

faranetwork
December 26th, 2011, 14:23
بهترین راه استفاده از فول بک آپ و ریستور آن هست که به مدیر سرور جدید بگین انجام بده

mehdi.gh
December 26th, 2011, 14:34
واسه زیپ کردن اطلاعات تو دایرک ادمین باید همه فایل هارو انتخاد کنید و بعد دکمه add to clipboard کلیک کنید
و بعد زیپ کنید
با مدیر هاست حرف نزدید واسه انتقال ؟

WhiteHost.ir
December 26th, 2011, 14:59
واسه زیپ کردن اطلاعات تو دایرک ادمین باید همه فایل هارو انتخاد کنید و بعد دکمه add to clipboard کلیک کنید
و بعد زیپ کنید
با مدیر هاست حرف نزدید واسه انقال ؟

آقا واقعا تشکر
اصلا حواسم نبود باید اد کلیپ بورد کنم
باهاشون تلفنی صحبت کردم گفتن واسم انجام میدن
ولی من خودم میخوام سریع تر انجام بشه

باز هم ممنونم از کمکتون