PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس دایرکت ادمین قرضی فوری !

okey
December 24th, 2011, 22:28
سلام
دوستان یکی از افراد این انجمن لایسنس دایرکت ادمین تهیه کردم با اینکه گفتیم فوری می خواییم و هزینه هم واریز شده ولی کارمون رو تا به این لحظه راه ننداختن
دوستان اگر میشه برا 24 ساعت به ما یه لایسنس دایرکت ادمین قرضی بدن

ممنون
:53:

m.hoseynpur
December 24th, 2011, 22:34
دوست عزیز قرضی که کسی نمیده.اما درمورد ایشون نیز لایسنس چیزی نیست خودکار همون لحظه صادر بشه لایسنس نیازه که توسط شرکت اصلی ورفای بشه و این زمان بز هست کمی صبور باشید

okey
December 24th, 2011, 22:42
سلام
دوست عزیز لایسنس آماده بوده ! و فقط کافی بوده که آی پی رو عوض کنه که هنوز انجام نداده .

AvalinHost
December 24th, 2011, 23:19
اگه اشتباه نکم شما فقط یه لحظه میخوای ip ست کنی تا لایسنستون برای یک ماه تمدید بشه نه؟!
از همون دوستی که خرید کردین تحویل بگیرین، اینجوری بهتره.

okey
December 24th, 2011, 23:35
اگه اشتباه نکم شما فقط یه لحظه میخوای ip ست کنی تا لایسنستون برای یک ماه تمدید بشه نه؟!
از همون دوستی که خرید کردین تحویل بگیرین، اینجوری بهتره.

جناب . لایسنس رو آماده داشتن . قرار بوده آی پی عوض کنن تا نصبش کنیم که انجام ندادن .
الان هم فقط می خواییم یه دوستی محبت کنه برا 24 ساعت لایسنس دایرکت ادمینش رو برا ما رو آی پی تنظیم کنه ما نصب کنیم تحویل کاربر بدیم بعد 24 ساعت برش داره ( تا اون موقع امید وارم ایشون لایسنس ما رو اوکی کرده باشن )

arazit
December 25th, 2011, 12:04
دوست عزیز دایرکت ادمین در صورتی که چنین کاری انجام بشه لایسنس رو در بیشتر موارد باطل می کنه
از یک لایسنس بطور همزمان نباید در 2 یا چند آی پی استفاده بشه
متشکرم

bepad
December 25th, 2011, 12:11
سلام

میتونم بهتون یکماهه 6500 تومان بدم اگر خواستید با ایمیل زیر تماس بگیرید
mehranoazami@gmail.com
تحویل هم چند ساعت بعد از واریز

موفق باشید

okey
December 25th, 2011, 12:52
خدایا ... توبعـــــه

بابا همزمان چیه ؟ گفتم کسی لایسنسی داره که استفاده نمی کنه بزاره برا 24 ساعت رو فلان آی پی !

M-Soltani.ir
December 25th, 2011, 13:32
سلام
من تیکت کردم باید امروز اوکی بشه!

parsibox
December 25th, 2011, 13:38
لایسنس یک ماهه ۶ تومن خواستی بگو