ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه رم 512 از دیتا سنتر انگلستان uk2 پهنای باند نامحدود فقط 8 تومان |1Gbps Po

MagicVps.Com
December 24th, 2011, 21:22
http://8200.6.img98.net/out.php/i91752_uk.png

با توجه به استقبال از افر و سرورهای قبلی و تقاضای کاربران جهت لوکیشنهای دیگر تصمیم به تهیه سرور از یکی از معتبرترین دیتا سنترهای کشور انگلیس گرفتیم
که با افرهای ویژه و استثنایی از دیتا سنتر معروف و معتبر UK2 انگلستان در خدمت دوستان هستیم کلیه سرویسها با پهنای باند نامحدود میباشد

لینک تاپیک قبلی فروش سرور از دیتا سنتر سینگل هوپ امریکا و نظرات بعضی از مشتریان

فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/f15/27498)

لینک تاپیک قبلی فروش سرور با رم 1 گیگ از همین دیتا سنتر و نظرات بعضی از مشتریان
فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/f15/33181)

با توجه به درخواست فراوان عزیزان جهت سرور با رم کمتر و هزینه کمتر افر فوق اضافه شد دوستان توجه داشته باشید این افر بصورت محدود بوده و حدود 25 عدد فقط موجود میباشد
افر فوق فقط با سیستم عامل میکروتیک بوده

پلان میکروتیک نسخه 5.11 لول 6 با قابلیت اپدیت به نسخه های جدیدتر وبدون نیاز به هزینه لایسنس

http://0000.2.img98.net/out.php/i12063_tksu2o4ujpgjc95qycs.png

در این سرویس پورتهای استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید
جهت جلوگیری از اسپم هم تا جایی که شده پورتهای مشکل ساز بسته شده

Ram = 512 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Dual Xeon 5506
Port = 1 Gbps
HDD = 2 GB
IP = 1
ماه اول 8000 تومن از ماه دوم 15000 تومن

امکانات و خدمات رایگان :

==============
1- موقعیت سرور در اینگلیس دیتا سنتر : uk2
2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
3- مجازی ساز سرورها : VMware ESXi 5 میباشد.
4-پهنای باند سرویسهای فوق بصورت نامحدود بوده
5-منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
6-سرورها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
7- در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه وجود دارد (با ذکر دلیل)
8- سیستم عامل Mik با کانفیگ بصورت رایگان نصب خواهد شد
9-در صورت درخواست نصب مجدد سیستم عامل محدودیتی نداشته و به صورت رایگان میباشد
10- هر آی پی اضافه ماهانه 2000 تومان
11-سرویسها به تورنت ، اسپم ، پورت اسکن ، اتک ، هک حساس بوده و در صورت دریافت شکایت برخورد میشود (در صورت شکایت مبلغ 12000 تومن+ هزینه ایپی جدید گرفته میشود و در صورت تکرار بدون هیچ قیدو شرطی سرور متخلف حذف خواهد شد )
12- سرویس ها بصورت منیج نشده بوده و پشتیبانی شامل راه اندازی اولیه، رفع مشکلات احتمالی نتورک می باشد

MagicVps با بیش از 2 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید

در زیر هم میتوانیدبعضی از نظرات مشتریان و رضایتمندی از کیفیت سرویسهای همین افر با رم 1 گیگ را مشاهده کنید

2 تا سرور از ایشون دارم میخوام برم ازشون شکایت کنم به دلیل سرعت بالا - اپتایم 100% - پشتیبانی خوبشون :-p
الان هم میخوام یه دونه دیگه از همین بگیرم
با تشکر فراوان از ایشان

2 تا سرور از ایشون دارم و کاملا راضی هستم ایشون 100% مورد تایید بنده هستند
قیمت برای تمدید ثابت است ؟

من ک دوتا از ایشون سرور دارم کاملا راضیم از همه نظر

سلام
شما را یکی از دوستان به من معرفی کردند و شما رو تایید کردند.
من نیاز به این سرویس دارم با سیستم میکروتیک
لطفا نحوه سفارش و خرید را برام پ.خ کنید

میکروتیک امریکا:"> از ایشون داشتم رم 1. درخواست دادم به ویندوز سرور تغییر بدن که رایگان زحمتش رو کشیدن. تحویل اولیه کمتر از 3روز طول کشید.
به مشتری احترام میذارن.:53:
تا الان که هیچ مشکلی با ایشون و سرویس هاشون نداشتم. :105:

به امید خدا به همین صورت پیش برن :53:

من ایشون رو یک ساله میشناسم و الانم 4 ماهه دو تا سرور ازشون دارم که حتی یک بارم مشکل ایجاد نکرده و یک سره آپ بوده... کیفیت پورتشون هم خیلی بالاس. ایشون رو 100% تایید میکنم.

سرویس عالی بوده. واقعا تبریک میگم به ایشون بابت مشتریان ثابتی که با اتکا به پاسخگویی و کیفیت کارشون به دست اوردن
من چندین ماه ازشون سرویس دارم و بسیار راضیم و 100% از پلانهای جدید خرید میکنم

من از ایشون سرویس گرفتم ، واقعا هم کیفیت سرور و هم کیفیت پشتیبانی عالیه
البته سرور انگلیس رو من تست نکردم هنوز ;)

با سلام بنده هم یه سرور Mikrotik خریداری کردم که تا الان نمیشه گفت راضیم باید گفت محشره مخصوصا که مستقیما با ساپورت Mikrotik هم در ارتباطم (Support@mikrotik.com ) میشه گفت که تا الان بی نظیره امیدوارم که از اینم بهتر بشه :113:

ما هم تحویل گرفتیم مثل سرویسهای قبلیشون فوق العاده واقعا ممنون

سلام . من از آفر آمریکاشون 2 تا سرور خریدم - هم زود تحویل دادند و هم سرعتش عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه !

من هم از ایشون وی پی اس دارم کافیه بهشون اس ام اس بدید که ویندوزم مشکل داره با هواپیما میاد در خونتون ، از پشتیبانی شون خیـــــــــــــــلی راضی هستم. مثل این هاستینگ همیشه موبایل خاموش نیستن یک بار هم سروراشون مشکل نداشته برای من...

---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------

راستی ادمین سایت وب هاستینگ تالک من بیشتر از 1000 تا تاپیک دادم ولی رو 6تا گیر کرده اگه میشه برسی کنید.

برام امشب تجربه شد این جریان . خداییش گند زدم به سرور ولی بازم با صبر و حوصله برام اوکی کرد و آی بی اس رو هم نصب کرد برام

منم یوکی سفارش دادم :69:
ببینیم چطوریه ایشالا امریکا هم میخوام. به ایشون زیاد پیغام دادم بنده خدا هم همیشه جواب میدن .
با تشکر

پیشنهاد می کنم از MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/) بخرید پسر خیلی با صفایی هست من به یه وی پی اس نیاز داشتم توی تاپیک زیر
بستن سرور به علت هاست دامنه .ir (http://www.webhostingtalk.ir/f41/34159/index2.html)
بدون چشم داشتی در اختیارم گذاشت کیفیتش هم عالی هست .به جرات می تونم بگم کیفیت وی پی اس های ایشون بی نظیر هست تا حالا از سرویس دهنده های ایرانی و خارجی زیادی استفاده کردم کیفیت وی پی اس ایشون تو ایران تکه و با سرویس دهنده های خارجی می تونه رقابت نزدیک داشته باشه . در پشتیبانی هیچ کسی رو تو ایران مثل ایشون ندیدم .

من هم همکاری با ایشون رو اکیدا توصیه میکنم، امکان نداره پشیمون بشید :-*

تایید میشن

نزدیک 6ماه هست با ایشون کار کردم. 100% سرویسشون تایید میشه و مهمتر از اون ساپورتی هست که دارن، خودم تا الان چندین بار از ایشون درخواست کردم تا سرویسم رو عوض کنن(سیستم عامل و حتی دیتا سنتر) ایشون بدون هیچ نوع چشم داشتی به من کمک کردن.
ایشون از نظر بیزینسی فوق العاده عمل میکنن، سود پایین و کیفیت بالا

مجددا ازشون سرویس وی پی اس انگلیس تهیه شد بسیار عالی و خوب
پشتیبانی و حوصله بالا و خوش برخورد و سریع
خوشحالم که هر روز بیشتر پیشرفت می کنند و سعی شده ایشون به اکثر دوستان معرفی بشند
موفق باشید

سلام
من هم 2 تا سرویس دارم ازشون راضی ام قطعی نداشته تاحالا خدا روشکر مثل بعضی ها هم قول نمیدن بعدش زیرش بزنن حالا اسم نمیبرم
هم یو کی گرفتم هم امریکا جفتش هم خوبه 2 تا دیگه هم احتمالا هفته دیگه میگرم واسه دوستام
از همه اینها مهم تر تیم پشتیبانی دارند و خودشون همه کاره نیستند که توش بمونند
ممنون

من هم قریب به یک هفته است که دو vps انگلستان از ایشون دارم و در این مدت راضی هستم. به نظر میاد ، منابع کاملاً مدیریت شده به کاربران تخصیص داده میشه. امیدوارم همینطور با کیفیت مطلوب ادامه پیدا کنه.

موفق باشید :67:

من بیش از 2 ساله که با ابراهیم عزیز کار میکنم. تبادلات مالی ما بیش از 20000$ بوده، بدون اینکه حتی همدیگر رو دیده باشیم. خدارو شکر نه بنده و نه ایشون نیاز مالی نداریم و 99% درصد بیزینس آی تی رو از روی علاقه انجام میدیم و افتخار میکنم در خلال 11 سالی که در اینترنت بودم دوستانی مثل ایشون داشتم.
امیدوارم هرچا که هست در سلامت کامل باشه (نیمه دوم سال کلا سرما میخوره :-p )

اعتبار یک شخص به پست دیگران تاپیک و ... نیست. اگه به اینا باشه که فردا روزی اگه در انجمن تخته بشه باید کاسه ی چه کنم چه کنم دستش بگیره که اعتبار ما به باد رفت!
از کسایی هم که حتی خودم حاضرم رو اسمش قسم بخورم سرویس داشتم که گاها به مشکل خورده و قطعی 2 یا 3 روز داشته..بعنوان یه فروشنده حتی این رو دلیل بر ضعف نمی دونم.
مهم تر از این ها اخلاق فرد هست و مشتری مداری اون.این بنده خدا هم تابحال یوزری باهاشون مشکل نداشته و طبق گفته خودشون استاندارهایی رو برای فروش رعایت می کنن.
هم خودشون سابقه دارن هم تعداد یوزر خوبی دارن.ارزش تجربه کردن خیلی وقت ها بهتر از پرس و جو کردن هست.

یک سرور ویندوز دیگه از MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/) دریافت کردم سرعت و کیفیت خیلی عالی . باورم نمیشه کسی تو ایران بتونه این کیفیت رو بده . من تا حالا با شرکت های زیادی تو ایران کار کردم ولی کیفیت سرورهای هیچ کدوم به این خوبی نبوده . در پشتیبانی هم خیلی سریع پاسخ میدن . خلاصه کلام به مشتری ارزش قائل هستند . اگر سرور با کیفیت و آپتام بالا مایل به خرید بودید شدیدا توصیه می کنم سرورهای با کیفیت ایشون رو امتحان کنید پشیمان نخواهید شد و قول میدم دیگه سراغ فروشنده دیگری هم نروید .

نزدیک 6ماه هست با ایشون کار کردم. 100% سرویسشون تایید میشه و مهمتر از اون ساپورتی هست که دارن، خودم تا الان چندین بار از ایشون درخواست کردم تا سرویسم رو عوض کنن(سیستم عامل و حتی دیتا سنتر) ایشون بدون هیچ نوع چشم داشتی به من کمک کردن.

خوشحالم که هر روز بیشتر پیشرفت می کنند و سعی شده ایشون به اکثر دوستان معرفی بشند
موفق باشید

سلام
من هم 2 تا سرویس دارم ازشون راضی ام قطعی نداشته تاحالا خدا روشکر مثل بعضی ها هم قول نمیدن بعدش زیرش بزنن حالا اسم نمیبرم
هم یو کی گرفتم هم امریکا جفتش هم خوبه 2 تا دیگه هم احتمالا هفته دیگه میگرم واسه دوستام
ممنون

من هم قریب به یک هفته است که دو vps انگلستان از ایشون دارم و در این مدت راضی هستم. به نظر میاد ، منابع کاملاً مدیریت شده به کاربران تخصیص داده میشه. امیدوارم همینطور با کیفیت مطلوب ادامه پیدا کنه.

دو سرور uk2 و یک سرور usa دارم و بی نهایت راضی هستم -

با آقای کیانی 5-6 ماهی هست آشنا هستم و خرسند از این آشنایی

حسن برخورد ایشون ستودنیست

سلام ،

تصویر زیر هنگام تست سرعت وی پی اس انگلیس ایشون تهیه شده
البته ساعت 7 صبح این عکس رو گرفتم که ساعت کم مصرفی هست ...

http://shareyourimage.com/images/PxMLB.png

یک ماهی ازشون سرویس داشتم (برای کارهای شخصی) آپتایم 100% بود. سرعت پورت هم در حد مناسبی بوده ...

موفق باشید

من از ایشون سرور ویندوز گرفتم
یه مشکلی پیش اومد که از جانب ایشون نبود اما زحمت کشیدید و رفع کردند و
به دقت و سریع جوابگو بودند
و لطف کردند یکی دو روزی که مشکل داشتم رو سرویس رو در تاریخ جدید برام حساب کردند
هر چند مشکل از ایشون نبود
فرصت نشد زودتر بیام و تشکر کنم

از اینکه تونستیم سرویس با کیفیتی در اختیار دوستان قرار بدهیم که همه دوستان از سرویسها راضی باشن مایه خوشحالی و اینو یک وظیفه دونستیم و
سعی بر این هست که تا جایی که امکان داره سروریسها اینشالله همیشه با کیفیت خوب و اپ تایم بالا باشند

از لطف همه دوستان سپاسگزاریم

mersad-mr
December 25th, 2011, 00:45
رم کمتر هم موجود دارین؟
256-128؟
میکروتیک!

ostadomid
December 25th, 2011, 02:11
لطفا بفرمایید بالاخره تورنت و اسپم و ... بسته شده و مشکلی نیست یا خیر؟ در پستتون ابتدا نوشتید مشکلی نیست در انتها نوشتید مشکل داره

با تشکر

MagicVps.Com
December 25th, 2011, 02:35
رم کمتر هم موجود دارین؟
256-128؟
میکروتیک!

خیر دوست عزیز البته دوست داشتی رم 128 بهت میدم ولی به همین قیمت چون قمیت به انداهز کافی پایین اورده شده

لطفا بفرمایید بالاخره تورنت و اسپم و ... بسته شده و مشکلی نیست یا خیر؟ در پستتون ابتدا نوشتید مشکلی نیست در انتها نوشتید مشکل داره

با تشکر

تورنت که 100% بسته شده تضمینی هموطنور یکه نوشتم مگر اینکه کسی که سرور دستش هست خودش دیسیبل کنه اسکریپی روش نصب هست مال جلوگیر یاز تورنت

اسپم هم نوشتم باز تاجایی که شده جلوش گرفته شده ولی نگفتم 100% چون ممکنه از یکسری پروتهای خاصی مشکل سازی بشه ولی توی حالت نرمال بسته شده هست

و در کل موادر گفته شده فردا کسی مشکلی ایجاد کرد و شکایتی شد بدونه که باش برخورد میشه

موفق باشید

MagicVps.Com
December 25th, 2011, 20:09
همانطور یکه در اولین پست گفتم موجودی محدود بوده و فقط 25 عدد هست . باقی مانده 22 عد د فقط

Web-Lovers
December 25th, 2011, 20:20
منم یکی می خواهم لطفا اطلاعات خرید را به من بدهید

ebrahim_seyedi
December 26th, 2011, 10:12
با سلام من هم یک میکروتیک میخوام لطفا شرایط خرید و شماره حساب رو لطف کنید

یک ip هم برای ping لطف میکنید

alishahbazi
December 26th, 2011, 13:19
سلام
چطور تهیه کنیم ؟

MagicVps.Com
December 26th, 2011, 13:41
هنوز در پلانهای اصلی سایت اضافه نشده این پلان . رجستر کنید و درخواست ثبت سفارش بدین
MagicVPS - اعضا (http://www.magicvps.com/client)

شماره حساب هم هست
http://www.magicvps.com/acc.html
که بعداز پرداخت مشخصات واریزی+ 4 رقم اخر کارت را تیکت کنید تا سرویس شما نصب و راندازی شود

موفق باشید

MagicVps.Com
December 26th, 2011, 19:34
منم یکی می خواهم لطفا اطلاعات خرید را به من بدهید

هنوز در پلانهای اصلی سایت اضافه نشده این پلان . رجستر کنید و درخواست ثبت سفارش بدین
MagicVPS - اعضا (http://www.magicvps.com/client)

شماره حساب هم هست
http://www.magicvps.com/acc.html
که بعداز پرداخت مشخصات واریزی+ 4 رقم اخر کارت را تیکت کنید تا سرویس شما نصب و راندازی شود

موفق باشید

MagicVps.Com
December 28th, 2011, 08:07
http://8200.6.img98.net/out.php/i91752_uk.png

با توجه به استقبال از افر و سرورهای قبلی و تقاضای کاربران جهت لوکیشنهای دیگر تصمیم به تهیه سرور از یکی از معتبرترین دیتا سنترهای کشور انگلیس گرفتیم
که با افرهای ویژه و استثنایی از دیتا سنتر معروف و معتبر UK2 انگلستان در خدمت دوستان هستیم کلیه سرویسها با پهنای باند نامحدود میباشد

لینک تاپیک قبلی فروش سرور از دیتا سنتر سینگل هوپ امریکا و نظرات بعضی از مشتریان

فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/f15/27498)

لینک تاپیک قبلی فروش سرور با رم 1 گیگ از همین دیتا سنتر و نظرات بعضی از مشتریان
فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/f15/33181)

با توجه به درخواست فراوان عزیزان جهت سرور با رم کمتر و هزینه کمتر افر فوق اضافه شد دوستان توجه داشته باشید این افر بصورت محدود بوده و حدود 25 عدد فقط موجود میباشد
افر فوق فقط با سیستم عامل میکروتیک بوده

پلان میکروتیک نسخه 5.11 لول 6 با قابلیت اپدیت به نسخه های جدیدتر وبدون نیاز به هزینه لایسنس

http://0000.2.img98.net/out.php/i12063_tksu2o4ujpgjc95qycs.png

در این سرویس پورتهای استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید
جهت جلوگیری از اسپم هم تا جایی که شده پورتهای مشکل ساز بسته شده

Ram = 512 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Dual Xeon 5506
Port = 1 Gbps
HDD = 2 GB
IP = 1
ماه اول 8000 تومن از ماه دوم 15000 تومن

امکانات و خدمات رایگان :

==============
1- موقعیت سرور در اینگلیس دیتا سنتر : uk2
2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
3- مجازی ساز سرورها : VMware ESXi 5 میباشد.
4-پهنای باند سرویسهای فوق بصورت نامحدود بوده
5-منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
6-سرورها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
7- در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه وجود دارد (با ذکر دلیل)
8- سیستم عامل Mik با کانفیگ بصورت رایگان نصب خواهد شد
9-در صورت درخواست نصب مجدد سیستم عامل محدودیتی نداشته و به صورت رایگان میباشد
10- هر آی پی اضافه ماهانه 2000 تومان
11-سرویسها به تورنت ، اسپم ، پورت اسکن ، اتک ، هک حساس بوده و در صورت دریافت شکایت برخورد میشود (در صورت شکایت مبلغ 12000 تومن+ هزینه ایپی جدید گرفته میشود و در صورت تکرار بدون هیچ قیدو شرطی سرور متخلف حذف خواهد شد )
12- سرویس ها بصورت منیج نشده بوده و پشتیبانی شامل راه اندازی اولیه، رفع مشکلات احتمالی نتورک می باشد

MagicVps با بیش از 2 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید

در زیر هم میتوانیدبعضی از نظرات مشتریان و رضایتمندی از کیفیت سرویسهای همین افر با رم 1 گیگ را مشاهده کنید

2 تا سرور از ایشون دارم میخوام برم ازشون شکایت کنم به دلیل سرعت بالا - اپتایم 100% - پشتیبانی خوبشون :-p
الان هم میخوام یه دونه دیگه از همین بگیرم
با تشکر فراوان از ایشان

2 تا سرور از ایشون دارم و کاملا راضی هستم ایشون 100% مورد تایید بنده هستند
قیمت برای تمدید ثابت است ؟

من ک دوتا از ایشون سرور دارم کاملا راضیم از همه نظر

سلام
شما را یکی از دوستان به من معرفی کردند و شما رو تایید کردند.
من نیاز به این سرویس دارم با سیستم میکروتیک
لطفا نحوه سفارش و خرید را برام پ.خ کنید

میکروتیک امریکا:"> از ایشون داشتم رم 1. درخواست دادم به ویندوز سرور تغییر بدن که رایگان زحمتش رو کشیدن. تحویل اولیه کمتر از 3روز طول کشید.
به مشتری احترام میذارن.:53:
تا الان که هیچ مشکلی با ایشون و سرویس هاشون نداشتم. :105:

به امید خدا به همین صورت پیش برن :53:

من ایشون رو یک ساله میشناسم و الانم 4 ماهه دو تا سرور ازشون دارم که حتی یک بارم مشکل ایجاد نکرده و یک سره آپ بوده... کیفیت پورتشون هم خیلی بالاس. ایشون رو 100% تایید میکنم.

سرویس عالی بوده. واقعا تبریک میگم به ایشون بابت مشتریان ثابتی که با اتکا به پاسخگویی و کیفیت کارشون به دست اوردن
من چندین ماه ازشون سرویس دارم و بسیار راضیم و 100% از پلانهای جدید خرید میکنم

من از ایشون سرویس گرفتم ، واقعا هم کیفیت سرور و هم کیفیت پشتیبانی عالیه
البته سرور انگلیس رو من تست نکردم هنوز ;)

با سلام بنده هم یه سرور Mikrotik خریداری کردم که تا الان نمیشه گفت راضیم باید گفت محشره مخصوصا که مستقیما با ساپورت Mikrotik هم در ارتباطم (Support@mikrotik.com ) میشه گفت که تا الان بی نظیره امیدوارم که از اینم بهتر بشه :113:

ما هم تحویل گرفتیم مثل سرویسهای قبلیشون فوق العاده واقعا ممنون

سلام . من از آفر آمریکاشون 2 تا سرور خریدم - هم زود تحویل دادند و هم سرعتش عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه !

من هم از ایشون وی پی اس دارم کافیه بهشون اس ام اس بدید که ویندوزم مشکل داره با هواپیما میاد در خونتون ، از پشتیبانی شون خیـــــــــــــــلی راضی هستم. مثل این هاستینگ همیشه موبایل خاموش نیستن یک بار هم سروراشون مشکل نداشته برای من...

---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------

راستی ادمین سایت وب هاستینگ تالک من بیشتر از 1000 تا تاپیک دادم ولی رو 6تا گیر کرده اگه میشه برسی کنید.

برام امشب تجربه شد این جریان . خداییش گند زدم به سرور ولی بازم با صبر و حوصله برام اوکی کرد و آی بی اس رو هم نصب کرد برام

منم یوکی سفارش دادم :69:
ببینیم چطوریه ایشالا امریکا هم میخوام. به ایشون زیاد پیغام دادم بنده خدا هم همیشه جواب میدن .
با تشکر

پیشنهاد می کنم از MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/) بخرید پسر خیلی با صفایی هست من به یه وی پی اس نیاز داشتم توی تاپیک زیر
بستن سرور به علت هاست دامنه .ir (http://www.webhostingtalk.ir/f41/34159/index2.html)
بدون چشم داشتی در اختیارم گذاشت کیفیتش هم عالی هست .به جرات می تونم بگم کیفیت وی پی اس های ایشون بی نظیر هست تا حالا از سرویس دهنده های ایرانی و خارجی زیادی استفاده کردم کیفیت وی پی اس ایشون تو ایران تکه و با سرویس دهنده های خارجی می تونه رقابت نزدیک داشته باشه . در پشتیبانی هیچ کسی رو تو ایران مثل ایشون ندیدم .

من هم همکاری با ایشون رو اکیدا توصیه میکنم، امکان نداره پشیمون بشید :-*

تایید میشن

موفق باشید

سلام
ممنون

من بیش از 2 ساله که با ابراهیم عزیز کار میکنم. تبادلات مالی ما بیش از 20000$ بوده، بدون اینکه حتی همدیگر رو دیده باشیم. خدارو شکر نه بنده و نه ایشون نیاز مالی نداریم و 99% درصد بیزینس آی تی رو از روی علاقه انجام میدیم و افتخار میکنم در خلال 11 سالی که در اینترنت بودم دوستانی مثل ایشون داشتم.
امیدوارم هرچا که هست در سلامت کامل باشه (نیمه دوم سال کلا سرما میخوره :-p )

اعتبار یک شخص به پست دیگران تاپیک و ... نیست. اگه به اینا باشه که فردا روزی اگه در انجمن تخته بشه باید کاسه ی چه کنم چه کنم دستش بگیره که اعتبار ما به باد رفت!
از کسایی هم که حتی خودم حاضرم رو اسمش قسم بخورم سرویس داشتم که گاها به مشکل خورده و قطعی 2 یا 3 روز داشته..بعنوان یه فروشنده حتی این رو دلیل بر ضعف نمی دونم.
مهم تر از این ها اخلاق فرد هست و مشتری مداری اون.این بنده خدا هم تابحال یوزری باهاشون مشکل نداشته و طبق گفته خودشون استاندارهایی رو برای فروش رعایت می کنن.
هم خودشون سابقه دارن هم تعداد یوزر خوبی دارن.ارزش تجربه کردن خیلی وقت ها بهتر از پرس و جو کردن هست.

یک سرور ویندوز دیگه از MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/) دریافت کردم سرعت و کیفیت خیلی عالی . باورم نمیشه کسی تو ایران بتونه این کیفیت رو بده . من تا حالا با شرکت های زیادی تو ایران کار کردم ولی کیفیت سرورهای هیچ کدوم به این خوبی نبوده . در پشتیبانی هم خیلی سریع پاسخ میدن . خلاصه کلام به مشتری ارزش قائل هستند . اگر سرور با کیفیت و آپتام بالا مایل به خرید بودید شدیدا توصیه می کنم سرورهای با کیفیت ایشون رو امتحان کنید پشیمان نخواهید شد و قول میدم دیگه سراغ فروشنده دیگری هم نروید .

موفق باشید

سلام
ممنون

دو سرور uk2 و یک سرور usa دارم و بی نهایت راضی هستم -

با آقای کیانی 5-6 ماهی هست آشنا هستم و خرسند از این آشنایی

حسن برخورد ایشون ستودنیست

سلام ،

تصویر زیر هنگام تست سرعت وی پی اس انگلیس ایشون تهیه شده
البته ساعت 7 صبح این عکس رو گرفتم که ساعت کم مصرفی هست ...

http://shareyourimage.com/images/PxMLB.png

یک ماهی ازشون سرویس داشتم (برای کارهای شخصی) آپتایم 100% بود. سرعت پورت هم در حد مناسبی بوده ...

موفق باشید

من از ایشون سرور ویندوز گرفتم
یه مشکلی پیش اومد که از جانب ایشون نبود اما زحمت کشیدید و رفع کردند و
به دقت و سریع جوابگو بودند
و لطف کردند یکی دو روزی که مشکل داشتم رو سرویس رو در تاریخ جدید برام حساب کردند
هر چند مشکل از ایشون نبود
فرصت نشد زودتر بیام و تشکر کنم

از اینکه تونستیم سرویس با کیفیتی در اختیار دوستان قرار بدهیم که همه دوستان از سرویسها راضی باشن مایه خوشحالی و اینو یک وظیفه دونستیم و
سعی بر این هست که تا جایی که امکان داره سروریسها اینشالله همیشه با کیفیت خوب و اپ تایم بالا باشند

از لطف همه دوستان سپاسگزاریم

MagicVps.Com
December 30th, 2011, 07:08
همانطور یکه در اولین پست گفتم موجودی محدود بوده و فقط 25 عدد هست . باقی مانده 18 عد د فقط

shap2001
December 31st, 2011, 19:18
با سلام و خسته نباشید، بی زحمت آی پی برای تست لطف میکنید؟

atropak
January 1st, 2012, 14:02
یه آی پی برای تست به من بدید

MagicVps.Com
January 1st, 2012, 21:48
یه آی پی برای تست به من بدید

ارسال شد ایپی جهت پینگ

rapidshare
January 3rd, 2012, 19:24
با سلام
امکان ارائه هارد بیشتر (20-30 گیگ) هست رو این پلانها من قبلا از شما سرویس داشتم پشتیبانی خوبی دارید ولی برای نگهداری فایل شخصی 8 گیگ کمه با احتصاب نصب ویندوز
قیمت منصفانه و خوبی هم هست
باتشکر

MagicVps.Com
January 3rd, 2012, 23:02
با سلام

خواهش میکنم عزیز هرچی بوده وظیفه بوده

والله بنا به دلایلی این حجم انتخاب شده اگر مایل بودین این پکیج هست رم 1 گیگ هارد 130 گیگ قیمت 45 تومن

MagicVps.Com
January 6th, 2012, 09:44
موجودی 14 عدد دوستان از فرصت باقی مانده استفاده کنند

MagicVps.Com
January 14th, 2012, 18:50
سفارشات دوستان ارسال گردید

موجودی 10 عدد دوستان از فرصت باقی مانده استفاده کنند

nanotech
January 18th, 2012, 19:07
سلام
سرور 2 گیگ رم نمیدید؟

MagicVps.Com
January 18th, 2012, 20:00
میکرتیک موجود هست خواستید ماهه اول با 2 گیگ رم 25 و از ماه دوم 35 تومن

nanotech
January 18th, 2012, 23:06
سلام
linux میخوام آقای محمدی

میکرتیک موجود هست خواستید ماهه اول با 2 گیگ رم 25 و از ماه دوم 35 تومن

scooter
October 21st, 2012, 11:33
سلام میکرتیک کانفینگ شده برای هک با رم 512 میخواستم

MagicVps.Com
October 21st, 2012, 12:42
با سلام
دیتا سنترهای که کار میکنیم جواب نمیده برای موردی که نیاز دارید و ریمتشون بسته هست

omid222
October 21st, 2012, 13:00
سلام با این سرور ماهی 10 ت میتونم فایل دانلود کنم بعد zip در بیارم دوباره زیپ کنم بعد اپ کنم تو سایتم ؟
چند ساعته اماده میشه ؟
ممنون

msherm
October 21st, 2012, 13:12
لطفا بفرمایید سرورهاتون با پوت یک گیگ بین چند نفر شیر هست.
وضعیت هاردها آیا تضمینی هست؟
پنل vshpere هم میدهید؟ جهت ریبوت و شات دان و نصب کاستومایز شده.

MagicVps.Com
October 21st, 2012, 15:03
سلام با این سرور ماهی 10 ت میتونم فایل دانلود کنم بعد zip در بیارم دوباره زیپ کنم بعد اپ کنم تو سایتم ؟
چند ساعته اماده میشه ؟
ممنون

این تاپیک قدیمی هستش

درحال حاضر
رم 1 گیگی=14 دلار

رم 512 =10دلار

نرخ دلار هم به قیمت روزمحاسبه میشه
سرور 10 تومنی نداریم عزیز

MagicVps.Com
October 21st, 2012, 16:06
لطفا بفرمایید سرورهاتون با پوت یک گیگ بین چند نفر شیر هست.
وضعیت هاردها آیا تضمینی هست؟
پنل vshpere هم میدهید؟ جهت ریبوت و شات دان و نصب کاستومایز شده.

پنل وی ام ور داده میشود
هادرها هم تضمین هست چرا که ما روی هر سرورمون برخلاف دیگر همکارن همیشه از 4 هارد استفاده میکنم (همکارن معمولا از 2تا تا هارد استفاده میکنند اکثرا ) و از نظر کیفت و افن سرعت هارد مشکلی نخواهیم داشت

پورت هم طور یهست که از لینکهای معتبر اروپا باتوجه به اینکه سرور اروپا هست 20 تا 30 مگ سرعت داشته باشیدروی ویپیاس خودتون

قیمتها هم بصورت زیرهست

درحال حاضر
رم 1 گیگی=14 دلار

رم 512 =10دلار

ostadomid
October 21st, 2012, 17:17
با سلام

فقط از انگلیس سرویس میدید؟ سایتتون انگار زیاد به روز نیست از لحاظ سرویس هایی که ارائه میدید.
قیمت دلار رو چند حساب میکنید

MagicVps.Com
October 21st, 2012, 17:34
با سلام

فقط از انگلیس سرویس میدید؟ سایتتون انگار زیاد به روز نیست از لحاظ سرویس هایی که ارائه میدید.
قیمت دلار رو چند حساب میکنید

سایت هنوز به روز نکردیم التبه اول ماه میلادی باری مشتریان اطلاع رسانی شده و در جریان هستند

انگلستان و امریکا دیتا سنتر سینگل هوپ
دلار هم در حال حاضر به قیمت 3300

dollar
October 1st, 2013, 11:20
سلام
در سایتتون پیغام فرستادم ولی جوابی نگرفتم ... گفتم اینجا مطرح کنم . از انگلیس با 30 آی پی میخواستم ... میتونید ارائه بدید؟ اگر بله هزینه؟
سرعت vps برام مهمه..
و اینکه آیا پورتها (اسپم و تورنت) بسته هست یا خیر؟

MagicVps.Com
October 1st, 2013, 12:43
سلام
در سایتتون پیغام فرستادم ولی جوابی نگرفتم ... گفتم اینجا مطرح کنم . از انگلیس با 30 آی پی میخواستم ... میتونید ارائه بدید؟ اگر بله هزینه؟
سرعت vps برام مهمه..
و اینکه آیا پورتها (اسپم و تورنت) بسته هست یا خیر؟

با سلام

مشکلی از نظر ایپی نیست

هر ایپی 3000 روی این تعداد

اگر میکروتیک باشه سیستمی که میخواهید سفارش بدین اسکرپیت روش نصب هست که تورنت میبنده که تا 99% روی این مورد میشه حساب کرد که اون 1% هم برای خطای اسکریپت و موارد مشابه

قیمت هم رم 1 گیگ 14 دلار رم 512 10 دلار قمیت دلار هم نرخ روزانه دلار این قیمت تاپیک هم که قیمت قدیمی هست و یکسری فروش ویژه
بودش برای یه تعداد محدود که با این قیمت دیگه نیست

dollar
October 1st, 2013, 12:56
البته حقیقت نمیخوام تورنت و اسپم بسته باشه چون باعث میشه یوزر نتونه راحت توی نت یه سری سایتها را باز کنه و ناراضی میشه ... ولی خوب در صورت ابیوز که البته تا حالا تو این 3 سال از اروپا اصلا نداشتم یوزر بسته میشه ... چون تو این مسئله امریکا خیلی گیر هست.

پس کلا با 30 ای پی فک کنم 120 هزار تومن در میاد .. درسته؟ لوکیشن لندن هست؟ میتونی یه ای پی بهم بدی برای تست...؟