توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پر شدن tmp در CentOS
LinuxHD
December 24th, 2011, 12:00
سلام دوستان
من یه مشکل دارم تو CentOS که خیلی زود tmp/ و var/tmp/ فول و 100% میشه و به مشکل می خورم
rm -rf و rmdir هم جواب نمیده چون تو اون پوشه های پر هست
rmdir: failed to remove `': Directory not empty
چه راهی پیشنهاد می کنید؟!
NovinServer
December 24th, 2011, 12:02
چقدر فضا برای این پارتیشن در نظر گرفته بودید ؟
سرور شما اختصاصی است ؟
از cPanel استفاده می کنید ؟
Arte
December 24th, 2011, 12:03
http://www.webhostingtalk.ir/f10/35805/
LinuxHD
December 24th, 2011, 12:10
اینو می دونم اما نحوه پاک کردن رو می خوام بدونم
m.hoseynpur
December 24th, 2011, 12:14
خدمت شما
cd /tmp
rm -fr *
LinuxHD
December 24th, 2011, 12:22
چقدر فضا برای این پارتیشن در نظر گرفته بودید ؟
سرور شما اختصاصی است ؟
از cPanel استفاده می کنید ؟
الان با این اموزشه کردمش 50 گیگ ، این که گفتم می دونم هم یه جا دیدم از یه فایل دستکاری می کرد اینو
سرور اختصاصیه Dedicated Server!
دنبال راهیم پاک کنم اینا رو و تو cronjob قرارش بدم
خدمت شما
cd /tmp
rm -fr *
ممنون دوست عزیز اما عرض کرم توش پوشه پر هم موجوده و این دستور جواب نمیده و دستور rmdir هم میگه چون پوشه پره نمی تونم پاک کنم
راه حل دیگه نداره یا دستور دیگه؟
m.hoseynpur
December 24th, 2011, 12:30
الان با این اموزشه کردمش 50 گیگ ، این که گفتم می دونم هم یه جا دیدم از یه فایل دستکاری می کرد اینو
سرور اختصاصیه Dedicated Server!
دنبال راهیم پاک کنم اینا رو و تو cronjob قرارش بدم
ممنون دوست عزیز اما عرض کرم توش پوشه پر هم موجوده و این دستور جواب نمیده و دستور rmdir هم میگه چون پوشه پره نمی تونم پاک کنم
راه حل دیگه نداره یا دستور دیگه؟
دوست خوبم برخی فایلها در لینوکس مخفی هستند که در ابتدای اسم انها (.) قرار دارد.ممکن است به دلیل غیر قابل حذف بودن ان امکان حذف سایر محتویات نباشه بهتون پیشنهاد میکنه در پوشه ای که میخواید پاکش کنید دستور زیر را بزنید
ls -a
اگر چنین فایلهایی قرار داشت ابتدا ان را تکی پاک نمایید سپس اقدام به دستورات دیگر نمایید
من این رو تو یه سایت رفرنس دیدم گفتم بگم شاید مشکلتون رو حل نکرد
درضمن اون اروری که تو پست اول گذاشتید نشون میده از دستور rmdir استفاده کردید لاگ نزاشتد درست ببینیم مشکلتون دقیقا از کجاست و چیزی رو نشون نمیده