PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدرایکت چیست؟ و چه استفاده هایی دارد؟

hamidjooni
December 23rd, 2011, 18:13
دوستان سلام
البته راجع این موضوع ذهنیاتی دارم
ولی می خوام دقیقا بدونم ریدرایکت چیه و چه کاربردی و منافعی داره؟
چه زمان و چگونه میشه ازش استفاده کرد؟
شما فکر کنید که من هیچی نمیدونم چون ممکنه نکاتی باشه که من ازش بی اطلاع باشم
خواهشا توضیح کامل و واضح بدید
ممنو.نم

plastic
December 23rd, 2011, 18:26
ریدایرکت با توجه به تعریف ویکی انگلیسی ، یک تکنیک در وب برای ارائه دسترسی به یک صفحه توسط چندین دامنه(نشانی) مختلف میباشد.
کاربرد های ریدایرکت هم تلفیق سایت ها و طبق تعریف دسترسی از چندین آدرس به یک صفحه و... هست.
ممکنه یک کاربر بخواد ادرس سایتش رو عوض بکنه در این صورت ادرس قدیمی رو به ادرس جدید ریدایرکت میکنه ( به اصطلاح domain forwarding هم میگن )
و...

hamidjooni
December 23rd, 2011, 18:33
این چه تفاوتی با پارک دامین داشت؟ در parkeddomain هم دسترسی از چندین دامنه به یک صفحه هست
تفاوت اینها با هم دقیقا چیست؟

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

البته برای تعویض دامنه هم می توان با ادیت کردن اکانت اینکار را انجام داد
حتما در ریدارکت کردن نکته ای هست که من به دنبال این مطلب هستم

Ahmad110
December 23rd, 2011, 18:50
در پارك دامين ، نيم سرورها بايد رو يه دي ان اس ست بشن اما ريدايركت اينطور نيست . شما به راحتي با نوشتن 1 خط كد در خواستها رو ارجاع بدين به دامنه مورد نظرتون . حتي اگه لوكيشنها و دي ان اس ها متفاوت باشن .

hamidjooni
December 23rd, 2011, 18:56
ممنون فکر کنم دارم به نتیجه می رسم
همین رو بی زحمت کمی بیشتر توضیح بدید
یعنی می تونم یک دامنه رو که روی یک هاست جدا وجود داره ارجاع بدم؟
1 خط کد چیه؟ کجا نوشته میشه؟

Ahmad110
December 23rd, 2011, 19:17
بله دقيقا . شما ميتونيد هم از طريق كد HTML و هم از طريق Htaccess منتقل بشيد به دامنه مورد نظر . كد هم تو گوگل هست براي هر 2 روش

plastic
December 23rd, 2011, 19:19
پارک دامنه یک مقوله جدا و گسترده تر از ریدایرکت هست.
پارک دامنه : ثبت کردن یک دامنه بر یک هاست به طوری که الزما دارای محتوا نیست. ( برخلاف main domain که محتوای اصلی سایت و صفحات را شامل میشه)
پارک شبیه پارک ماشین هست که دوتا ماشین رو کنار هم پارک میکنید که میتونید به هر کدوم خواستید سوار بشید.
اما ریدایرکت انتقال هست و محتوای یک ادرس رو به یک آدرس دیگه منتقل میکنه.
کد ریدایرکت هم ریخته تو اینترنت .

hamidjooni
December 23rd, 2011, 19:32
بسیار خوب متوجه اصل قضیه شدم
یعنی اگر این کد رو تو یک دامنه قرار بدم با سرچ اون در مرورگر منتقل میشه به دامنه دوم و در واقع دامنه دوم باز میشه
خوب سوال اینه که در cpanel هم باید ریدایرکت رو فعال کرد؟
گزینه ریدایرکت در cpanel چه مزایایی داره؟

Ahmad110
December 23rd, 2011, 19:40
بسیار خوب متوجه اصل قضیه شدم
یعنی اگر این کد رو تو یک دامنه قرار بدم با سرچ اون در مرورگر منتقل میشه به دامنه دوم و در واقع دامنه دوم باز میشه
خوب سوال اینه که در cpanel هم باید ریدایرکت رو فعال کرد؟
گزینه ریدایرکت در cpanel چه مزایایی داره؟
تو cpanel زماني كه ريدايركت فعال بشه ، كدهاي ريدايركت به صورت اتوماتيك ايجاد شده و داخل فايل .htaccess قرار ميگيرن . در واقع cpanel اين كار رو براي كاربران راحت تر كرده .

hamidjooni
December 23rd, 2011, 19:48
بسیار ممنون از دوستان خوبم

porya_spy
December 23rd, 2011, 20:07
بسیار ممنون از دوستان خوبم کامل توضیح دادن

plastic
December 23rd, 2011, 20:19
اینم توضیح بدم:
وقتی میخواید تشکر بکنید ( ناقابل هست ) به جای دادن پست دکمه تشکر به درد نویسنده میخوره .
پس به جای پست یه دکمه تشکر بزنید ثوابش بیشتر از این تشکر هست.
:113:

hamidjooni
December 23rd, 2011, 20:22
ما که دکمه رو زده بودیم خواستیم دوبله تشکر کنیم