ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای سایت دانلود سنتر

nima987
December 23rd, 2011, 09:28
با سلام به همه دوستان عزیز و ارجمند این فروم

من میخواستم یه سایت دانلود سنتر راه بندازم، از دوستان کی اطلاعات داره که بهترین راه برای سرور و هاست چیه؟
در ضمن، از لحاظ هزینه هم زیاد سنگین نباشه

قادر به هزینه ماهانه تا 100 هزار تومان هستم

ممنون میشم راهنمایی کنید -

okey
December 23rd, 2011, 09:29
پیشنهاد می دم از این کار صرف نظر کنید .
البته اگر خودتون برنامه نویس سایتتون هستید ارزشش رو داره .
با ماهی 100 تومن هم میشه یه سرور خوب مهیا کرد .

majid67
December 23rd, 2011, 09:43
برای دانلود سنتر باید فضای میزبانی سایت رو با فایلهاتون جدا کنید
برای سایت، هاست اشتراکی و برای فایلهاتون وی پی اس ویندوز مناسبه

smartieuser
December 23rd, 2011, 09:51

من میخواستم یه سایت دانلود سنتر راه بندازم، از دوستان کی اطلاعات داره که بهترین راه برای سرور و هاست چیه؟

سلام دوست عزیز

برای خود وبسایتتون میتونین از یک هاست معمولی استفاده کنین فعلا. اگر ترافیک سایتتون بالا رفت میتونین سایت رو هم در آینده به یک سرور اختصاصی یا مجازی انتقال بدین. برای نگهداری فایلهاتونم میتونین از یک سرور اختصاصی یا مجازی جداگانه استفاده کنین.

با تشکر
محمد خسروی

nima987
December 23rd, 2011, 09:53
ممنون از اینکه راهنمایی کردید دوستان عزیز

من نظر خودم به اینه که یک هاست 1 ترا با امکان مدیریت از طریق direct admin ، که فایلها رو از طریق vps که سرعت زیادی داره که بشه برای آپلود و دانلود فایل روی هاست ازش استفاده کرد
که دیگه نیازی به اجاره سرور اختصاصی نباشه، نظر دوستان چیه؟

smartieuser
December 23rd, 2011, 09:55

سلام دوست عزیز

برای خود وبسایتتون میتونین از یک هاست معمولی استفاده کنین فعلا. اگر ترافیک سایتتون بالا رفت میتونین سایت رو هم در آینده به یک سرور اختصاصی یا مجازی انتقال بدین. برای نگهداری فایلهاتونم میتونین از یک سرور اختصاصی یا مجازی جداگانه استفاده کنین.

با تشکر
محمد خسروی

sooran
December 23rd, 2011, 11:09
- به نظر من اول سعی کن علم برنامه نویسی را در خودت پرورش بدی و تا می تونی بیشتر از اینکه شوق برای زدن یک وب سایت دانلود سنتر داشته باشی .. شوق برای علمی جلو رفتن داشته باش .
- برای اینکه قیمت هاست زیادی ندی و بتونی اطلاعات زیادی هم ارائه بدی با پهنای باند ارزان تر ، سعی کن آپلود سنتر را را صفحات سایت (CMS) جدا کنی ...
- سعی کن دامینی که میگیری به سبک تقلیدی از سایت های مشهور ایرانی نباشه ، چرا که به نظر من افرادی که با نگاه تقلید جلو بیان ... خیلی از فرصت های پیشرفت را از دست میدن .
- بابت هاست با اون قیمتی هم که گفتی ، من پکیج های متنوعی برات سراغ دارم . ( ایمیل من Sooranco@gmail.com )