توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات مبتدیانه در مورد vps
qq8030
December 22nd, 2011, 23:00
سلام دوستان من تازه vps گرفتم یه چند تا سوال دارم ولی مبتدیانه ممنون میشم راهنمایی کنید
خواستم بدونم با ریست کردن یا شات داون کردن vps از طریق استارت چه اتفاقی میفته
یعنی مثل سیستم معمولی دوباره میتونم بیارمشون بالا یا نه کلا همه چیز میپره
اصلا توی گزینه شات داون چند تا گزینه هست اگه میشه بگید هر کدومشون با vps چی کار میکنن
log off administator
shut down
restart
disconect
اگه سیستم رو ریست یا شات داون کنم نرم افزار هایی که نصب کردم میپره؟
من وقتی می خوام از vps بیام بیرون فقط close می کنم کار درستی هست یا نه؟
یه سوال دیگه من xampp رو نصب کردم برای این که بتونم فایل هایی رو که دانلود کردم لینک بگیرم ولی نمیتونم apache با my sql رو اجرا کنم
اگه میشه اینم کامل توضیح بدبد چه جوری میتونم از طریق ای پی لینک دانلود بسازم
trueenzo
December 22nd, 2011, 23:12
سلام دوستان من تازه vps گرفتم یه چند تا سوال دارم ولی مبتدیانه ممنون میشم راهنمایی کنید
این ویندوز هم مثل ویندوز روی پی سی خودته
یعنی مثل سیستم معمولی دوباره میتونم بیارمشون بالا یا نه کلا همه چیز میپره
اصلا توی گزینه شات داون چند تا گزینه هست اگه میشه بگید هر کدومشون با vps چی کار میکنن
log off administator
shut down
restart
disconect
پنل گرفتی؟ تا وقتی که پنل نداری shut down نکن
بقیش مورد نداره
اگه سیستم رو ریست یا شات داون کنم نرم افزار هایی که نصب کردم میپره؟
نه نمی پره
مشکل نداره
یه سوال دیگه من xampp رو نصب کردم برای این که بتونم فایل هایی رو که دانلود کردم لینک بگیرم ولی نمیتونم apache با my sql رو اجرا کنم
اگه میشه اینم کامل توضیح بدبد چه جوری میتونم از طریق ای پی لینک دانلود بسازم
زمپ نیاز نبود زیاد
با خود آی آی اس یا اف تی پی فایل زیلا هم کارت سبک تر راه می افتاد
حالا بگو دقیق کجا گیری؟
jazebeh
December 22nd, 2011, 23:24
سلام
هیچکدام از مواردی که گفتید هیچ تغییری رو در سرویس شما ایجاد نخواهند کرد.
شما هر زمان که خواستی از سرویس بیرون بیایی Log off کن، اینطوری بهتره چون ممکنه بعد از مدتی با تعداد sessionهای ممکن پر بشه و دیگه نتونی به سرور ریموت کنی و مجبور به ریستارت کردن سرور بشی.
qq8030
December 22nd, 2011, 23:35
سلام داداش من از همون اولش گیرم:d
من الان زمپو پاک کردم
میخوام فایل هایی رو که روی vps دارم از اونا از طریق ای پی لینک بگیرم برای دانلود
حالا اگه بگی چی جوری این کارو انجام بدم که ممنونت میشم
توی پست نوشته بودی
آی آی اس یا اف تی پی فایل زیلا
جفتشو دمت گرم یه توضیح بده یه چیزایی از این filezilla می دونم ولی کافی نیست
یه دنیا تشکر
Mehdi_Enter
December 23rd, 2011, 00:06
آموزش نصب iis بر روی سرورهای ویندوز
با سلام
در این مطلب در چند خط به صورت ساده می خواهیم آموزش نصب IIS را روی توضیح دهیم
کافی است شما IIS و DNS سرور را از Add Remove Program در Control Panel و از Component های ویندوز Add کنید سپس دامنه مورد نظر را در IIS خود Add کرده و سپس در DNS سرور خود DNS ها و یک A record تعریف کنید.
مسیر نصب IIS در ویندوز سرور 2003 بصورت زیر میباشد :
contorl panel > add or remove programs > add/remove windows components > Application server > iis install
onlinehost
December 23rd, 2011, 05:12
نیازی به نصب IIS نیست . شما می تونی روی ویندوز سرورت FileZilla Server نصب کنی و بعدش کافیه در سرور یک فولدر را به یک اکانت Anonymous اختصاص بدید تا بدون نیاز به یوزر پسورد کاربران بتونند از لینک ها دانلود کنند .
smartieuser
December 23rd, 2011, 09:06
سلام
هیچکدام از مواردی که گفتید هیچ تغییری رو در سرویس شما ایجاد نخواهند کرد.
شما هر زمان که خواستی از سرویس بیرون بیایی Log off کن، اینطوری بهتره چون ممکنه بعد از مدتی با تعداد sessionهای ممکن پر بشه و دیگه نتونی به سرور ریموت کنی و مجبور به ریستارت کردن سرور بشی.
نیازی به ری استارت نیست. کافی هست از طریق Session کنسول یا همون ادمین وارد شید
trueenzo
December 23rd, 2011, 10:26
سلام داداش من از همون اولش گیرم:d
من الان زمپو پاک کردم
میخوام فایل هایی رو که روی vps دارم از اونا از طریق ای پی لینک بگیرم برای دانلود
حالا اگه بگی چی جوری این کارو انجام بدم که ممنونت میشم
توی پست نوشته بودی
آی آی اس یا اف تی پی فایل زیلا
جفتشو دمت گرم یه توضیح بده یه چیزایی از این filezilla می دونم ولی کافی نیست
یه دنیا تشکر
اوکی
شما این فایل رو روی سرور می گیری نصی می کنی
Download FileZilla from SourceForge.net (http://downloads.sourceforge.net/filezilla/FileZilla_Server-0_9_40.exe)
نصب که تموم شد یک فولدر تعریف می کنی که اون رو به اشتراک می گذاره واست
حالا اگر خواستی یوزر پسورد هم می گذاری روش
نخواستی همه می تونند با زدن آی پی سرور وارد اون فولدر بشن
تنظیمات دیگشو نیازی نداری تغییری بدی
اگر مشکلی داشتی تو انجمن پی ام بذار واسه من یا این آی دی یاهو تماس بگیر راهنماییت کنم
trueenzo9
خوش بگذره
biato
December 23rd, 2011, 14:41
سلام
سلام
اگر لاگ اف کنیم همه نرم افزار هایی که در حال اجرا هستند بسته می شند.
smartieuser
December 23rd, 2011, 14:56
سلام
بله. اما اگر به صورت سرویس باشند نه
onlinehost
December 23rd, 2011, 15:18
سلام
اگر از ویندوز سرور 2008 استفاده کنید و تنظیمات پیش فرض باشند بیشتر از 1 ریموت نمی تونید بزنید و session هاتون پر نمیشه . چون فقط یکی ایجاد میشه . زمانی که شخصی ریموت زده باشه و شخص دوم بخواد ریموت بزنه ، شخص اول ریموت براش بسته میشه . با این تنظیم پیش فرض ویندوز می تونید لاگ آف هم نکنید تا برنامه هاتون بسته نشه .
موفق باشید
biato
December 23rd, 2011, 16:50
اگر از ویندوز سرور 2008 استفاده کنید و تنظیمات پیش فرض باشند بیشتر از 1 ریموت نمی تونید بزنید و session هاتون پر نمیشه . چون فقط یکی ایجاد میشه . زمانی که شخصی ریموت زده باشه و شخص دوم بخواد ریموت بزنه ، شخص اول ریموت براش بسته میشه . با این تنظیم پیش فرض ویندوز می تونید لاگ آف هم نکنید تا برنامه هاتون بسته نشه .
موفق باشید
من از 2003 استفاده می کنم و موقع خروج ضربدر ریموت را می زنم و پیغامی مبنی بر ادامه اجرای نرم افزار های در حال اجر بهم میده اما وقتی لاگ اف می کنم خودش بسته میشه و همه نرم افزار های در حال اجرا هم بسته میشند.
حالا سوالم اینه که ایا برای خروج این کار من ایراد داره و می تونه مشکل ساز بشه؟
و اینکه برای اینکه ایا راهی برای لاگ اف کردن هست که برنامه ها هم اجراشون بدون وقفه ادامه داشته باشه؟
onlinehost
December 23rd, 2011, 21:54
زمانی که شما close را می زنید در واقع disconnect می شید و session باز می مونه . اگر برنامه هاتون قابل تبدیل شدن به سرویس هستند می تونید آنها را به عنوان سرویس در ویندوز قرار بدید . ولی اگر اینچنین نیستند و حتماً باید بعد از لاگین به ویندوز اجرا بشوند شما باید برنامه هاتون را در Startup قرار بدید و بعد Multiple Remote Desktop Session را غیرفعال کنید
سلام منم مثل این دوستمون در مورد filzilla سوال دام. ازم سرور آدرس و پورت می خواد واسه کنکت شدن به سرور.
infoshayan
March 6th, 2012, 10:43
از برنامهٔ Abyss Web Server به عنوانه وب سرور میتونید استفاده کنید ، هم سبکه و هم حجمش کمه.
_omid_
March 6th, 2012, 20:27
log off administator
shut down
restart
disconect
با درود
با ریست کردن vps مثل کامپیوتر خودتون هست و ریست میشه و بالا میاد ( اگر در طی مصیر ریست به مشکلی بر نخوره )
گزینه
log OFF با این گزینه تمام برنامه هایی که در حال اجرا هستند بسته میشن و مشکلی پیش نمیاد.
shut down با این گزینه vps کاملا خاموش میشه و کنترل پنل نداشته باشین نمیتوانین روشن کنین و از شخصی که خرید کردین باید بهش بگین که روشن کنه. گزینه خوبی نیست و استفاده نکن.
Restart در بالا گفتم چه کاری انجام میده.
disconect با این گزینه میشه وی پی اس close کنین . و مشکلی نداره
و شما فقط close میزنین مشکلی نداره.
b_pcmaster
March 6th, 2012, 20:33
سلام منم مثل این دوستمون در مورد filzilla سوال دام. ازم سرور آدرس و پورت می خواد واسه کنکت شدن به سرور.
از برنامهٔ Abyss Web Server به عنوانه وب سرور میتونید استفاده کنید ، هم سبکه و هم حجمش کمه.
دوستان دوستان چرا بد راهنمایی میکنید؟ اصلا فایل زیلا برای transfer با پروتکل ftp هستش نه http البته شاید بشه ازش برای http هم استفاده کرد اما اصلا هیچ چیز از لحاظ امنیت و سرعت حتی apache توی لینوکس قابل مقایسه نیست با iis یه وب سرور ساده و راحت برای نصب و همه کاره iis هستش به هیچ عنوان سراغ چیز دیگه نرید مگر اینکه بخواید از Php و صفحات داینامیک استفاده کنید
maham-server
March 7th, 2012, 01:33
از وي پي اس ميشه ادمين داد؟؟؟
taghi.karimi
March 7th, 2012, 01:55
از وي پي اس ميشه ادمين داد؟؟؟
ادمین برای کدام قسمت دوست عزیز ؟
gamezclub
May 30th, 2013, 13:11
ببخشید من یه 20 ساعتی می شد که از vps کلوز کرده بودم ولی وقتی اومدم دوباره login کنم وارد سرور میشه ولی آیکون ها رو به صورت ناشناخته نشون میده و هر چن ثانیه کلا همه چیز میره وقتی هم برمیگرده تو این فاصله چند ثانیه نمیشه هیچ کاری کرد باید چی کار کنم ؟