ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دامنه ی GgoogleMusic.ir

vps-baran.ir
December 22nd, 2011, 18:08
سرویس جدید کمپانی گوگل ، که حتما خبرشو شنیدید .

گوگل موزیک ، تمامی پسوند های این دومین ثبت شده .

و ما دامین ir. رو ثبت کردیم (GoogleMusic.ir )

هر کی خواست می تونه قیمت بده خواهشا دوستانی که خریدار نیستن قیمت ندن

با تشکر

------------

مدیران لطفا در صورت امکان موضوع تاپیک رو تغییر بدهید . چون به حرف G اضافه ثبت شد

با عرض معذرت که همچین اتفاقی افتاده

nightman
December 22nd, 2011, 18:14
طبق قوانین موجود استفاده از این مدل دامنه ها جرم هست مطمئن باشید در صورتی که سایتی با این دامنه بالا بیاد و بازدیدش بالا بره گوگل کمتر از ۲ مین میتونه از جایی که این دامنه رو هاست کرده بخاد سرور طرف رو ببنده البته شما به فروشتون ادامه بدین :d

vps-baran.ir
December 22nd, 2011, 18:29
طبق قوانین موجود استفاده از این مدل دامنه ها جرم هست مطمئن باشید در صورتی که سایتی با این دامنه بالا بیاد و بازدیدش بالا بره گوگل کمتر از ۲ مین میتونه از جایی که این دامنه رو هاست کرده بخاد سرور طرف رو ببنده البته شما به فروشتون ادامه بدین :d

عزیز این برای فروش هست . خود سایت www.google.ir رو از یکی خریدن . شما می تونید اینو بعدا بفروشید

HADNEZ-ICT
December 22nd, 2011, 19:53
آخر این فروشی هست یا نه ؟

kargar
December 22nd, 2011, 19:59
مطعاً باشید گوگل بهتون زنگ میزنه جرم هست :d

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

http://www.googlemusic.com/

این هم که بالا نمیاد

m2vooroojak
December 22nd, 2011, 21:08
میتونم بپرسم چرا جرمه؟ طرف دوست داره مثلا یه دامین ثبت کنه google.ir به اونا چه ربطی داره؟

Ramin
December 22nd, 2011, 21:28
این دامنه مشکلات زیادی ایجاد میکند.حتی اگر جرم بودنش را در نظر نگیریم .این دامنه بعد از بالا آمدن به صورت دائم در بلک لیست گوگل قرار خواهد گرفت .این موضوع را در سایت گوگل می توانید مطالعه کنید. حتی گوگل بع ایجاد ساب دامین با نام مشابه هشدار داده است !:54:

jgvr
December 22nd, 2011, 21:43
میتونم بپرسم چرا جرمه؟ طرف دوست داره مثلا یه دامین ثبت کنه google.ir به اونا چه ربطی داره؟

چون نام تجاری و ثبت شده هست و حقوقش برای گوگل محفوظه

Mohammad_reza
December 22nd, 2011, 21:52

چون مستقیماً از نام تجاری گوگل در دامنه استفاده شده و گوگل این حق رو داره که شکایت کنه ! البته اگه تو ایران پیگیری بشه ...
کسی چه می دونه شاید زنگ زد برای مذاکره جهت خرید دامنه (با توجه به اینکه تو ایران شاید پیگیری نکنن شکایتشون رو)

HADNEZ-ICT
December 22nd, 2011, 22:30
اقا جون گوگل خیرسرش trade mark هست

vps-baran.ir
December 22nd, 2011, 23:05
آخر این فروشی هست یا نه ؟

بله فروشی هست چند می خرید؟

قیمت؟

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

مطعاً باشید گوگل بهتون زنگ میزنه جرم هست :d

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

http://www.googlemusic.com/

این هم که بالا نمیاد

شما اگه دومین های دیگرو سرچ کنید . متوجه میشید . جرم نیست من فقط واسه فروش اینو ثبت کردم .

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

دقیقا درسته چون دامنه ی www.google.ir (http://www.google.ir) رو یه شخصی ثبت کرده بود که به مبلغ خیلی بالایی به خود گوگل فروخت

---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

این دامنه مشکلات زیادی ایجاد میکند.حتی اگر جرم بودنش را در نظر نگیریم .این دامنه بعد از بالا آمدن به صورت دائم در بلک لیست گوگل قرار خواهد گرفت .این موضوع را در سایت گوگل می توانید مطالعه کنید. حتی گوگل بع ایجاد ساب دامین با نام مشابه هشدار داده است !:54:

مطمعن باش گوگل همچین کاری نمیکنه . چون تو جهان پره از اسم گوگل

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

چون نام تجاری و ثبت شده هست و حقوقش برای گوگل محفوظه

شما دیگه چرا این حرف رو میزنید . ببینید کمپانی گوگل فقط اسم (گوگل) رو ثبت کرده شاید اصلا یکی بیاد به اسم googleair.com یه دامنه ثبت کنه اصلا حق نداره که بخواد شاکی بشه .

Yashar1989
December 22nd, 2011, 23:05
اقا جون گوگل خیرسرش red mark هست

منظورت trade mark هست ؟:دی

vps-baran.ir
December 22nd, 2011, 23:06
چون مستقیماً از نام تجاری گوگل در دامنه استفاده شده و گوگل این حق رو داره که شکایت کنه ! البته اگه تو ایران پیگیری بشه ...
کسی چه می دونه شاید زنگ زد برای مذاکره جهت خرید دامنه (با توجه به اینکه تو ایران شاید پیگیری نکنن شکایتشون رو)

دلیل شکایتی هم نداره چون یه نگاهی به نوشته بالایی بنده بندازید متوجه . میشید . ببینید امکان هست که خرید کنن

e-741
December 22nd, 2011, 23:13
منم یه دامنه تو همین مایه ها از گوگل دارم، gmail به نام گوگل نیست، االبته ir، گوگل دات بلاگفا هم داخل نتایج گوگل میاد، گوگلر هم ir دست باشگاه مندسان هست. :|

PENOIL
December 22nd, 2011, 23:26
قیمت پایه خود شما چقدر هست؟ من خریدارم

vps-baran.ir
December 22nd, 2011, 23:29
قیمت پایه خود شما چقدر هست؟ من خریدارم

لطفا قیمت خودتون رو برای بنده پ.خ کنید

با تشکر

0060
December 22nd, 2011, 23:32
لطف کنید یک قیمت پایه بذارید صاحب دامین شما هستید قیمت بدید شاید بیشتر شاید کمتر خریدار بودیم

PENOIL
December 22nd, 2011, 23:35
نمیدونم چه رنجی باب دل شماست یک قیمت خودتون بدید خواهشا

vps-baran.ir
December 22nd, 2011, 23:38
لطف کنید یک قیمت پایه بذارید صاحب دامین شما هستید قیمت بدید شاید بیشتر شاید کمتر خریدار بودیم

حرفتون متینه ولی من قیمت ندادم . خواستم . دوستان خودشون قیمت پشنهادی رو بدن . و سعی می کنم که باهاشون راه بیام.

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

نمیدونم چه رنجی باب دل شماست یک قیمت خودتون بدید خواهشا

ببنید من نخواستم بابت دومین قیمت بدم . دوست دارم از نظر کارشناسی خودتون قیمت بدید . لطفا قیمت های پیشنهادی خودتون رو برام پ.خ کنید

با تشکر

PENOIL
December 22nd, 2011, 23:47
ما که فعلا 20000 تومن پیشنهاد دادیم :دی

Mehdi_Enter
December 22nd, 2011, 23:57
پس همین خوبه :d

چون من از این کمتر میخواستم بگم:109:

vps-baran.ir
December 22nd, 2011, 23:57

دوستان قیمت های بالاتری هم دادن . فقط فعلا قیمت رو اینحا اعلام نکنید بهتره . این طوری من قیمت پیشنهادی نهایی که شده رو میگم . این طوری به نفع خودتونه

porya_spy
December 23rd, 2011, 01:02
گوگل سه سوته میبنده سرور رو قبلا داشتم از این دامین ها

Mehdi_Enter
December 23rd, 2011, 01:19
گوگل سه سوته میبنده سرور رو قبلا داشتم از این دامین ها

ببخشید گوگل مگه دیتاسنتر هست .. که از سرور اون استفاده شه... و بتونه سرور را قطع کنه

دوستان این حرف ها همه الکی هست هیچ مشکلی نمیاد ;)

Ramin
December 23rd, 2011, 01:25
ببخشید گوگل مگه دیتاسنتر هست .. که از سرور اون استفاده شه... و بتونه سرور را قطع کنه

دوست عزیز یک دامین بنده به دلیل ایجاد ساب دامین با این نام >> Google در بلک لیست گوگل قرار گرفت و تمامی لینک دامین اصلی + ساب دامین ها از گوگل حذف شد . و ایمیل هشداری از طرف گوگل ارسال شد .منظور دوستان از "بستن گوگل" حذف دامین در لیست جستجوی گوگل هستش ;) به نظر شما سایت بدون ورودی گوگل ارزشی دارد؟

porya_spy
December 23rd, 2011, 01:52
دوست عزیز یک دامین بنده به دلیل ایجاد ساب دامین با این نام >> Google در بلک لیست گوگل قرار گرفت و تمامی لینک دامین اصلی + ساب دامین ها از گوگل حذف شد . و ایمیل هشداری از طرف گوگل ارسال شد .منظور دوستان از "بستن گوگل" حذف دامین در لیست جستجوی گوگل هستش ;) به نظر شما سایت بدون ورودی گوگل ارزشی دارد؟

بله دقیقا همینطوره

حالا امتحانش ضرر نداره میتونید امتحان کنید

HADNEZ-ICT
December 23rd, 2011, 11:10
منظورت trade mark هست ؟:دی

دقیقا =D>

nightman
December 23rd, 2011, 11:24

چه ربطی داره مگه باید دیتاسنتر باشه؟ هیچ شکی نیست ۱۰۰ در ۱۰۰ سروری که این دامنه رو هاست کنه بسته میشه

PENOIL
December 23rd, 2011, 12:31
چه ربطی داره مگه باید دیتاسنتر باشه؟ هیچ شکی نیست ۱۰۰ در ۱۰۰ سروری که این دامنه رو هاست کنه بسته میشه

روی سرور ایران بیار هیچ کاری نمیتونه بکنه

Sir.DarKNesS
December 23rd, 2011, 13:00
اینجور که از پست ها بوش میاد گوگل در هر صورت زهرشو میریزه :71:

H.G.N
December 23rd, 2011, 13:05

فکر نکنم گوگل بیاد این همه هزینه و تماس و ایمیل برای یک سایت که تو اون اسم google هست بکنه !

چرا که روزانه شاید چندین دامین که این کلمه رو دارند ثبت میشند و همچنین از کشورهای مختلف در این صورت گوگل باید کارشو ول کنه و بچسبه به سرور بستن تو دیتاسنترهای مختلف.

به نظر من تنها کاری که فقط میتونه بکنه سایت رو از لیست های جستجوی خودش حذف کنه و بلوکی کنه !

hamidjan
December 23rd, 2011, 13:18
[/color]
فکر نکنم گوگل بیاد این همه هزینه و تماس و ایمیل برای یک سایت که تو اون اسم google هست بکنه !

چرا که روزانه شاید چندین دامین که این کلمه رو دارند ثبت میشند و همچنین از کشورهای مختلف در این صورت گوگل باید کارشو ول کنه و بچسبه به سرور بستن تو دیتاسنترهای مختلف.

به نظر من تنها کاری که فقط میتونه بکنه سایت رو از لیست های جستجوی خودش حذف کنه و بلوکی کنه !

نه هزینه ای داره نه صرف وقت. یک ایمیل میزنه به ثبت کننده بین المللی و شکایت میکنه که فلان دامنه از نام تجاری گوگل سوء استفاده کرده. اونا هم دامنه رو پیگیری می کنن. خیلی وقتها اصلا نیازی به شکایت گوگل هم نیست. خود ثبت کننده اگه ببینه بلافاصله جلوشو میگیره. چون جزء قوانین ثبت دامنه است که استفاده از نام تجاری دیگران غیر مجازه.

نمونش سایت fasahoo.com که مال دوستم بود و یاهو ازش گرفت.

vps-baran.ir
December 24th, 2011, 22:53
قیمت بالاتر از 100000 تومان نبود ؟ آخرین قیمت پیشنهادیتون 100 هزار تومان بود . آگه بالاتر نیست بدم بره