ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمی تونم وارد whmcs بشم

persiantools
December 22nd, 2011, 14:23
ارور زیر رو میده
Login Failed. Please Try Again.
Your IP has been logged and admins notified of this
failed login attempt.

m.hoseynpur
December 22nd, 2011, 14:26
دوست عزیز نام کاربری یا رمز عبور ادمین رو دارید اشتباه میزنید اون ارور هم ای پی شمارو میفرسته تو لیست ورود اشتباه چندبار اشتباه بزنید از اون ای پی برای ورود جلوگیری میکنه و به مدیر سرور گزارش اسال میکنه

هاست 97
December 22nd, 2011, 14:28
از دیتابیس تیبل ای پی های مسدود رو خالی کنید و سپس مجدد تست کنید

majid67
December 22nd, 2011, 14:40
از phpmyadmin دیتابیس متعلق به whmcs رو انتخاب و از جدول tblbannedips ، آی پی مربوطه رو پاک کن

Mohammad_reza
December 22nd, 2011, 14:41
روی forgot password کلیک کنید پسورد رو براتون ایمیل می کنه

persiantools
December 22nd, 2011, 15:12
از دیتابیس تیبل ای پی های مسدود رو خالی کنید و سپس مجدد تست کنید
هیچ آی پی درج نشده

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------

روی forgot password کلیک کنید پسورد رو براتون ایمیل می کنه

Email Address Not Found
failed reminder attempt.

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

از phpmyadmin دیتابیس متعلق به whmcs رو انتخاب و از جدول tblbannedips ، آی پی مربوطه رو پاک کن
میشه بگین ای پی بلوک شده رو کجا نوشته . چون من اینجا آی پی نمی بینم

Hostine
December 22nd, 2011, 15:24
دوست عزیز باید از داخل phpmyadmin وارد جدول آی پی های مسدود شده بری و آی پی تو از تو اون جدول حذف کنی

Mohammad_reza
December 22nd, 2011, 15:26
دوستان آی پی ایشون که مسدود نشده ! رمز یادشون رفته !!
داخل phpmyadmin از tbladmins ایمیلی که برای ادمین وارد کردید ببینید چیه ، و دوباره forgot password رو انجام بدید

persiantools
December 22nd, 2011, 15:43
دوستان آی پی ایشون که مسدود نشده ! رمز یادشون رفته !!
داخل phpmyadmin از tbladmins ایمیلی که برای ادمین وارد کردید ببینید چیه ، و دوباره forgot password رو انجام بدید
بنده یوزر و پس رو می دونم ولی یکبار اشتبار زدم بعد از اون قبول نمی کنه

persiantools
December 22nd, 2011, 15:45
4080
چی رو پاک کنم ؟

persiantools
December 22nd, 2011, 17:29
دوست عزیز باید از داخل phpmyadmin وارد جدول آی پی های مسدود شده بری و آی پی تو از تو اون جدول حذف کنی
بنده جدول رو پیدا نکردم

hamidjooni
December 22nd, 2011, 19:12
ظاهرا آپی شما بلک شده
احتمالا نه یک بار بلکه چندین بار نام کاربری و گذرواژه تون رو اشتباه وارد کردید
اگر اصرار به این کار داشته باشید بدتر خواهد شد
بهتر است اینترنت خود تونو قطع کنید و چند ساعتی صبر کنید ، اگر مشکل حل نشد از روشهایی که دوستان گفتند استفاده کنید

www.fmhost.ir

Mohammad_reza
December 22nd, 2011, 19:15
اگه حل نشد ، دسترسی بدید براتون حل کنم

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

البته اگه کارهایی که گفتم رو انجام بدید 100% حل میشه

persiantools
December 23rd, 2011, 17:14
متاسفانه بنده نتونستم آی پی رو تو پی اچ پی مای ادمین پیدا کنم . اگه میشه تو عکسی که تو صفحه قبل اتچ کردم بگید چی رو باید پاک کنم .

H.G.N
December 23rd, 2011, 17:48
هیچ آی پی درج نشده

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------

Email Address Not Found
failed reminder attempt.

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

میشه بگین ای پی بلوک شده رو کجا نوشته . چون من اینجا آی پی نمی بینم

از قسمت ورود به مدیریت خارج بشید و آدرس پرتال خودتون را وارد کنید که اونجا مینویسیه شما بلوکی شدید !

REXNET
December 23rd, 2011, 17:54
نه عزیزان دل!! ایشون هک شده اند و این مشکل از دستکاری بوجود آمده است. (چند مورد مثل این داشتیم)

دوست گرامی، شما اول کل فایل های WHMCS تون رو تعویض کنید (با فایل های همون نسخه) البته فایل configuration رو نگه دارید. سپس user قبلی دیتابیس رو پاک کنید و یک یوزر با پسورد دیگر بسازید و به همون دیتابیس وصل کنید. در نهایت یوزر و پسورد جدید رو در فایل configuration وارد کنید. سپس به phpmyadmin رفته و از تیبل Admins فیلد های غیر از یوزر ادمین اصلی رو پاک کنید، احتمالا ایمیل و پسورد ادمین شما عوض شده است. شما می بایست این رکورد رو ویرایش کرده و اولا username رو به یک چیز غیر از admin تغییر دهید، ثانیا مقدار MD5 پسورد مورد نظر تون (http://www.miraclesalad.com/webtools/md5.php) (متفاوت با پسورد قبلی و پیچیده تر) رو وارد کنید و ثالثا ایمیل شخصی خودتان را بدهید. روی فولدر ادمین هم پسورد بگذارید.

همین!!

persiantools
December 24th, 2011, 08:50
نه عزیزان دل!! ایشون هک شده اند و این مشکل از دستکاری بوجود آمده است. (چند مورد مثل این داشتیم)

دوست گرامی، شما اول کل فایل های WHMCS تون رو تعویض کنید (با فایل های همون نسخه) البته فایل configuration رو نگه دارید. سپس user قبلی دیتابیس رو پاک کنید و یک یوزر با پسورد دیگر بسازید و به همون دیتابیس وصل کنید. در نهایت یوزر و پسورد جدید رو در فایل configuration وارد کنید. سپس به phpmyadmin رفته و از تیبل Admins فیلد های غیر از یوزر ادمین اصلی رو پاک کنید، احتمالا ایمیل و پسورد ادمین شما عوض شده است. شما می بایست این رکورد رو ویرایش کرده و اولا username رو به یک چیز غیر از admin تغییر دهید، ثانیا مقدار MD5 پسورد مورد نظر تون (http://www.miraclesalad.com/webtools/md5.php) (متفاوت با پسورد قبلی و پیچیده تر) رو وارد کنید و ثالثا ایمیل شخصی خودتان را بدهید. روی فولدر ادمین هم پسورد بگذارید.

همین!!

شما از کجا مطمئنید که من هک شدم ؟ اطلاعات مشتریام چی میشه ؟

iraniandata
December 24th, 2011, 08:58
سلام

قبلا با این موضوع رو یکی از سیستم های دوستان آشنا شدم

باید فایل ها رو جایگزین کنید

و اگر بکاپ دارید از بکاپ و اگر ندارید سریعا از دیتابیستون بکاپ بگیرید و سپس فایل ها رو جایگزین و سپس در تنظیمات کانفیگ سیستم اطلاعات دیتابیس قبلی را وارد کنید

به یاد داشته باشید حتما رمزعبور نام کاربری دیتابیستون رو تغییر بدید 100% مهم

موفق و موید باشید

خدانگهدار