توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وین باکس چرا اینجوری شده؟
shahmoradi
December 21st, 2011, 18:27
با سلام خدمت همه اعضای WHT
متاسفانه نمی تونم با Winbox به روتر میکروتیک کانکت بشوم خیلی زمان میبره که وارد میکرویتک بشه و بعضی مواقع هم خطای روتر دیسکانکت شد را میدهد
به نظرتون مشکل از کجاست؟
وین باکس جدید نداریم؟ باید از کجا دانلود کنم یا اینکه به نظرتون میکروتیک رو ارتقا بدهم درست میشه؟
plastic
December 21st, 2011, 18:44
router has been disconnected?
ارور این باشه از ای اس پی و مخابرات هست :d
http://www.webhostingtalk.ir/f56/36388/
reza115
December 21st, 2011, 19:25
با سلام خدمت همه اعضای WHT
متاسفانه نمی تونم با Winbox به روتر میکروتیک کانکت بشوم خیلی زمان میبره که وارد میکرویتک بشه و بعضی مواقع هم خطای روتر دیسکانکت شد را میدهد
به نظرتون مشکل از کجاست؟
وین باکس جدید نداریم؟ باید از کجا دانلود کنم یا اینکه به نظرتون میکروتیک رو ارتقا بدهم درست میشه؟
سلام
ربطی به وین باکس نداره
مخابرات پورت ها رو لیمیت کرده
برای استفاده از وین باکس هم از وی پـــی ان استفاده کنید
milad221
December 21st, 2011, 19:35
واسه لوگین کردن از وی پی اس استفاده کنید مشکل حل میشه
HOSSEIN1242000
December 21st, 2011, 23:11
سلام فکر نکنم کلا با وی پی ان که بهتر هست ولی به هر حال دیر لود میشه و در نهایت بعد از چندین بار دیسکانکت میشه
با ریموت فقط میشه که این کار خودش سرعت نسبتا خوبی میخواد که با وضعیت اینترنتی که در حال حاضر وجود داره نمیشه این کار انجام داد
به امید بهتر شدن و رفع مشکلات
m.hoseynpur
December 22nd, 2011, 00:16
مشکل مخابرات هست برای من هم این مشکل هست دیشب برای یوزرم میخواستم یه کاری بکنم نتونستم از داخل سرور انجام دادم پورت رو مخابرات .... کرده