PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد راه اندازی هاستینگ

joomla2
December 21st, 2011, 12:04
با سلام

میخوام هاستینگ راه اندازی کنم و به مشتری هام هاست بفروشم. اما هیچ تجربه ای هم ندارم .

به نظر شما از کجا و چطور شروع کنم بهتر است ؟

stchost
December 21st, 2011, 12:15
شما برای شروع باید از نمایندگی شروع کنید و یک reseller خریداری کنید ، حداقل اطلاعات مورد نیاز برای شما ، کار با CPanel هست که می تونید کارهای دیگه Reseller را به مرور یاد بگیرید .
در Reseller غیر از ایجاد و حذف کاربر نمی تونید مشکلی ایجاد بکنید که ترسی داشته باشه.
فقط بادیتون باشه این کار فقط شروع کردنش مهم نیست ، ماندن توی این کار مهمه که واسه موندن باید وقت کافی واسه پشتیبانی داشته باشید تا رضایت مشتری ها را جلب کنید.

موفق باشید

iraniserver
December 21st, 2011, 12:20
با سلام
اول از همه امیدواریم توی کارتون موفق باشید!

اما توی این کار نسبتا سخت نکات زیر رو در نظر بگیرید :
1-با ریسلر شروع کنید
2-بک آپ ( مهم ترین رمز موفقیت ! ) رو فراموش نکنید
3-مقتلات و اموزشات زیادی رو طی فعالیت خودتون مطالعه کنید و از تجربیات نهایت استفاده رو ببرید
4-از سیستم whmcs استفاده کنید
و ده ها نکته دیگه ..

با تشکر

HADNEZ-ICT
December 21st, 2011, 12:24
توصیه می کنم تا تخصص کافی نداری وارد این کار نشی
چون این طور که معلومه تعداد هاستینگ های ایران داره خیلییی زیاد می شه
و بیشترشون رسلر هم دیگه هستند ;)

cartman10mpi
December 21st, 2011, 13:28
در ضمن به نظر بنده سری به قسمت پیشنهادت و انتقاداتِ انجمنِ فروش بزن . اونجا از خیلی‌ از تازه کار‌هایی‌ که موفق نشدن شکایت شده . اون هارو مطالعه بکن و سعی‌ بکن اشتباهاتی که اونا کردند رو تکرار نکنی‌.موفق باشی‌ :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/36822/

bepad
December 21st, 2011, 13:31
سلام

به نظر من راهندازی نکن توی لینک زیر من بهش پرداختم مطالعه کنید شاید مفید واقع شد
ایران وب نیوز | مصاحبه ایران وب نیوز با مهران اعظمی منش | مصاحبه با مدیران (http://www.irwebnews.com/interview-mehran-azami-manesh.html)

reeza
December 21st, 2011, 22:58
_ یه دامنه خوب ثبت کن که به این کار بیاد

_ ریسلری سی پنل بگیر که مشتریش بیشته

_ یه پول متوسط برای تبلیغ بزار

_ پشتیبانی خوب ارائه بده

_ ثبت دامنه بگیر

_ یه سایت با محیط گرافیکی کاربر پسند راه بنداز

_ whmcs نصب کن

_ قیمت منصفانه بده

habashi
December 21st, 2011, 23:01
با سلام شما بايد اول نمايندگي هاست بگيرين و بعدا كه كامل مسلط شدين سرور بگيرين با اي دي من تماس بگيرين الان اي دي رو پيام خصوصي ميكنم

hamidjooni
December 23rd, 2011, 11:59
با سلام

میخوام هاستینگ راه اندازی کنم و به مشتری هام هاست بفروشم. اما هیچ تجربه ای هم ندارم .

به نظر شما از کجا و چطور شروع کنم بهتر است ؟

همونطور که دوستان فرمودند باید از اکانت نمایندگی شروع کنید
کار خوب و مفیدی هست به شرط رعایت شرایط آن و تبلیغات برای جلب مشتری
پشتیبانی خوب و شرایط فروش مناسب

با ما تماس بگیرید
میزبانی فضای مجازی

ما این آمادگی را داریم تا ضمن واگذاری نمایندگی یک سایت کامل با تمامی امکانات در اختیارتان قرار دهیم تا بدون دغدغه به کار فروش هاستینگ بپردازید
(http://www.fmhost.ir)

shetab
December 23rd, 2011, 17:38
یکی از مهمترین مسائل اینکه از جایی ریسلر تهیه کنید که مطمئن باشید پشتیبانی 24 ساعته داشته باشه. چون در هر زمانی ممکنه برای یکی از سایتها مشکلی پیش بیاد که حل اون از اختیار شما خارج باشه. سرویس دهنده های خارجی معتبر معمولا پشتیبانی شبانه روزی واقعی دارند.

Hostine
December 23rd, 2011, 17:55
دوست من هیچوقت در اول کارتون عجله نکنید و هزینه های گذاف خرج سرور و این چیزها نکنید چون اول باید کسب تجربه کنید !! با خرید سرور نمیتونید جذب مشتری کنید بلکه برای جذب مشتری فاکتور های دیگه ای لازمه !! همیشه پله پله و قدم به قدم پیش برید_ موفق باشید هاستینه

porya_spy
December 23rd, 2011, 20:32
برای شروع reseller خیلی خوبه

iraniandata
December 23rd, 2011, 20:49
سلام

اگه حرفه ای نیستید وارد نشید

بعد با مشکل برمیخورید:

وقت ساپورت دارید؟

وقت چک کردن سفارشات دارید؟

وقت طراحی سایتتون دارید؟

وقت پکیج بندی و تنظیم سیستم whmcs دارید؟

تا چه حد با سیستم WHMCS واردید؟

به فکر مشتری هم باشید

یه اشتباه میتونه برا همیشه نابود کنه

تازه از مسائل حقوقی هاستینگ خبر داری؟

شرکت ثبت شده هستی؟

نمیخوام بگم دوست ندارم وارد نشی و منم هاستینگ ندارم بگم دوست ندارم برا خودم رقیب میسازم نه اصلا اینطور نیست

ولی بهتون میگم خوب فکر کنید بعد تصمیم بگیرید