توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ماژول پرداخت آنلاین پاسارگاد.
okey
December 20th, 2011, 10:40
دوستان ماژول پرداخت آنلاین پاسارگاد روی روی whmcs نصب کردم و بدون مشکل کار داد
الان روی یه سرور دیگه می خوام همین کار رو انجام بدم ( نصبش کنم و وقتی نصب میشه این ارور هنگام ورود به configgateways.php ظاهر میشه :
The file /home/hostgh/public_html/billing/modules/gateways/pasargadbank.php is corrupted.
لطفا دوستان راهنمایی کنند.
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
همین طور موقع پرداخت این ارور مشاهده میشه :
Fatal error: Call to undefined function bcmul() in /home/hostgh/public_html/billing/modules/gateways/Pasargad/rsa.class.php on line 107
maryam1
December 20th, 2011, 10:46
دلیلش اینه که بانک درگاه رو برای این آی پی تعریف کرده
okey
December 20th, 2011, 10:48
ممنون مریم
یعنی آی پی عوض عوض نشده ؟
maryam1
December 20th, 2011, 10:52
فکر کنم برای آی پی جدید باید یه درگاه جدید بگیری من ملت رو فعال کردم رو آی پی خودم ست شده رو یه سرور دیگه بردم کار نکرد
okey
December 20th, 2011, 10:55
فکر کنم برای آی پی جدید باید یه درگاه جدید بگیری من ملت رو فعال کردم رو آی پی خودم ست شده رو یه سرور دیگه بردم کار نکرد
یعنی چی ؟
زنگ زدم به بانک گفتن آی پی به سرور جدید تغییر پیدا کرده !
یعنی اینکه رو سرور اول که بود مشکلی نداشت و با انتقال به سرور دوم مشکل پیدا کرد !
maryam1
December 20th, 2011, 11:00
یعنی همین دیگه مگه شما موقع گرفتن درگاه یه آیپی ندادی به بانک؟
خب درگاه فقط رو همون آی پی کار میکنه
باید تماس بگیری با بانک و آی پی سرور جدید رو بدی تا جایگزین کنن
یه درگاه فقط رو یه آی پی سرور کار میکنه
okey
December 20th, 2011, 11:03
گفتنم که تماس گرفتم گزارش دادم آی پی جدید رو ست کردن برا پرداخت آنلاین !
ولی هنوز هم مشکل داره !
stchost
December 20th, 2011, 11:11
خیر اصلا به این موضوع مرتبط نیست ، لطفا به اشتباه راهنمایی نفرمایید.
شما کافیه که پیغام را بخونید :
The file /home/hostgh/public_html/billing/modules/gateways/pasargadbank.php is corrupted
فایلتون خراب هست ، اگه از نال شده استفاده می کنید پیشنهاد میشه خریداری کنید ، اگر خرید کردید که از سایت سازنده مجدد دانلود کنید
okey
December 20th, 2011, 11:58
خیر اصلا به این موضوع مرتبط نیست ، لطفا به اشتباه راهنمایی نفرمایید.
شما کافیه که پیغام را بخونید :
The file /home/hostgh/public_html/billing/modules/gateways/pasargadbank.php is corrupted
فایلتون خراب هست ، اگه از نال شده استفاده می کنید پیشنهاد میشه خریداری کنید ، اگر خرید کردید که از سایت سازنده مجدد دانلود کنید
سلام.
اون مشکل حل شد
الان مشکل اینکهموقع پرداختاین ارور می یاد :
Fatal error: Call to undefined function bcmul() in /home/hostgh/public_html/billing/modules/gateways/Pasargad/rsa.class.php on line 121
stchost
December 20th, 2011, 12:32
سلام.
اون مشکل حل شد
الان مشکل اینکهموقع پرداختاین ارور می یاد :
Fatal error: Call to undefined function bcmul() in /home/hostgh/public_html/billing/modules/gateways/Pasargad/rsa.class.php on line 121
دوست عزیز این طور که پیداست کلا درگاهتون مشکل برنامه نویسی داره که هرجای کارتون ایراد پیدا میشه
همون طور که در پیغام گفته شده در تابع برنامه نویسی شده به نام bcmul مشکل وجود داره که مرتبط با خط 121 فایل rsa.class.psp هست
بنده شکم تبدیل به یقین شد که شما از نال استفاده می کنید ، چون درگاه هایی که خرید می کنید مشکلی ندارند
okey
December 20th, 2011, 13:24
دوست عزیز این طور که پیداست کلا درگاهتون مشکل برنامه نویسی داره که هرجای کارتون ایراد پیدا میشه
همون طور که در پیغام گفته شده در تابع برنامه نویسی شده به نام bcmul مشکل وجود داره که مرتبط با خط 121 فایل rsa.class.psp هست
بنده شکم تبدیل به یقین شد که شما از نال استفاده می کنید ، چون درگاه هایی که خرید می کنید مشکلی ندارند
خیر ! ماژول رو با هزینه ای که دادیم برامون نصب کردن و مشکلی نداشت !
ولی بعد انتقال مشکل پیدا کرد که به طراحش که گفتیم اومد مجدد نصب کرد ولی برا اونم همین مشکل وجود داشت و دیگه جواب مشخصی به ما نداد که نداد !
الانم این ماژول رو دوستی بهم داد که داره رو وبسایت خودش بدون مشکل استفاده می کنه .
stchost
December 20th, 2011, 13:57
بعد از انتقال ، ممکنه فایل ها به صورت کامل جابه جا نشده باشه
ولی در کل همیشه ماژول WHMCS را از Faraso.org خرید کنید که مورد تایید هستند.
این پیغام مرتبط با کد هست و چیزی نیست که بشه توی فروم حلش کرد و باید فایل ها ترمیم بشن.
okey
December 20th, 2011, 13:59
بعد از انتقال ، ممکنه فایل ها به صورت کامل جابه جا نشده باشه
ولی در کل همیشه ماژول WHMCS را از Faraso.org خرید کنید که مورد تایید هستند.
این پیغام مرتبط با کد هست و چیزی نیست که بشه توی فروم حلش کرد و باید فایل ها ترمیم بشن.
ممنون
از راهنمایی همه دوستان .
m.hoseynpur
December 20th, 2011, 14:01
یه جای حرفتون مشکل داشت دوست من گفتم که بدونید من الان برای یک درگاه به به پرداخت 3 تا ای پی معرفی کردم و اکتیو هستند هر 3 تاش.شما در فرم تقاضای ای پی میتونید ای پی هایی که نیاز دارید رو اضافه کنید.حداکثر 3 ای پی.بانک پارسیان هم 2 ای پی اضافه کردم
AvalinHost
December 20th, 2011, 14:46
php شما با necessary library کامپایل نشده.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
yum install php-bcmath
okey
December 20th, 2011, 17:57
php شما با necessary library کامپایل نشده.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
yum install php-bcmath
نصب کردم .
با اینکه ترمینال و کد شناسایی درسته می زنه که :
فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسایی نیست.
Ahmad110
December 20th, 2011, 18:07
private code رو درست وارد كرديد ؟
okey
December 20th, 2011, 18:12
بله ! اولین بارم که نیست سه ماه ازش استفاده می کردیم یه هو الان قاط زد !
Ahmad110
December 20th, 2011, 18:24
اين ارور تنها از 3 طريق پيش مياد :
1 : مرچنت يا ترمينال كد رو اشتباه وارد كرده باشيد .
2 : پرايويت كد رو اشتباه وارد كرده باشيد
3 : مسير كال بك اشتباه تعريف شده باشه .
okey
December 21st, 2011, 21:32
دوستان سرور هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد
از اون کسی هم که خریدار کردم متآسفانه جوابگو نیست .
ماژول های رایگان توی وب رو هم تست کردم مشکل دارن
دوستان اگر میشه یکی لطف کنه ماژول سالم پاسارگاد رو برای whmcs بزاره .
ممنون
hamidjooni
December 22nd, 2011, 19:23
فکر می کنم علت این هست که شما دقیقا فایلهایی رو که روی سرور اول داشتید کپی کردید روی سرور دوم
همونطور که دوستان گفتند شما باید برای هر سرور و آی پی یک ترمینال جدید از بانک دریافت کنید با فایلهای مخصوص به خودش (private kye)
دوم اینکه شما باید مجددا ماژول رو روی سرور جدید نصب کنید نه اینکه فایلهای نصب شده رو منتقل کنید
یک مطلب دیگه که به ذهنم می رسه اینه که سازندگان ماژول معمولا اینطوری تنظیم می کنن که فقط روی یک دامنه جواب میده و در صورت انتقال دیگه کار نمیکنه و برای دامنه جدید مجبور به خریداری مجدد هستید
میزبانی فضای مجازی (http://www.fmhost.ir)
okey
December 22nd, 2011, 20:26
فکر می کنم علت این هست که شما دقیقا فایلهایی رو که روی سرور اول داشتید کپی کردید روی سرور دوم
همونطور که دوستان گفتند شما باید برای هر سرور و آی پی یک ترمینال جدید از بانک دریافت کنید با فایلهای مخصوص به خودش (private kye)
دوم اینکه شما باید مجددا ماژول رو روی سرور جدید نصب کنید نه اینکه فایلهای نصب شده رو منتقل کنید
یک مطلب دیگه که به ذهنم می رسه اینه که سازندگان ماژول معمولا اینطوری تنظیم می کنن که فقط روی یک دامنه جواب میده و در صورت انتقال دیگه کار نمیکنه و برای دامنه جدید مجبور به خریداری مجدد هستید
آقا الان تبلیغ بود ؟ :دی
ما آی پی جدید رو به بانک گفتیم ولی حرفی از ترمینال جدید نزدن !
و اینکه ما ماژول رو مجدد نصب کردیم ... ولی بازم مشکل داره ...
Ahmad110
December 22nd, 2011, 20:56
شما يه بار با داكيومنتي كه بانك بهتون داده تست كنيد ببينيد ميتونيد به صفحه پرداخت آنلاين متصل بشيد ؟
پ .ن : بانك پاسارگاد فقط در مسير كال بك به آي پي حساسه . يعني اگه آي پي سرور عوض شده باشه به صفحه پرداخت وارد ميشيد اما در برگشت اطلاعات به فايل كال بك فرستاده نميشه .
okey
December 22nd, 2011, 20:58
شما يه بار با داكيومنتي كه بانك بهتون داده تست كنيد ببينيد ميتونيد به صفحه پرداخت آنلاين متصل بشيد ؟
پ .ن : بانك پاسارگاد فقط در مسير كال بك به آي پي حساسه . يعني اگه آي پي سرور عوض شده باشه به صفحه پرداخت وارد ميشيد اما در برگشت اطلاعات به فايل كال بك فرستاده نميشه .
درسته . باید مثلا اگر آی پی هم عوض نشده باشه بیاد مثلا آدرس فروشگاه رو بزنه و ... پرداخت کنه ولی برگشت نخوره
اینجا تایی وارد وب سایت برا پرداخت می شیم ارور قرمز رنگ می یاد !
hamidjooni
December 22nd, 2011, 22:07
آقا الان تبلیغ بود ؟ :دی
ما آی پی جدید رو به بانک گفتیم ولی حرفی از ترمینال جدید نزدن !
و اینکه ما ماژول رو مجدد نصب کردیم ... ولی بازم مشکل داره ...
یعنی مرچنت کد جدید بهتون ندادن؟
همون ماژول رو نصب کردید یا ماژول جدید گرفتید?
private key و public key چطور؟
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
درسته . باید مثلا اگر آی پی هم عوض نشده باشه بیاد مثلا آدرس فروشگاه رو بزنه و ... پرداخت کنه ولی برگشت نخوره
اینجا تایی وارد وب سایت برا پرداخت می شیم ارور قرمز رنگ می یاد !
احتمالا pravet key شما مشکل داره
با خانم شمس در شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد تماس بگیرید
23502503 -021
okey
December 22nd, 2011, 22:31
یعنی مرچنت کد جدید بهتون ندادن؟
همون ماژول رو نصب کردید یا ماژول جدید گرفتید?
private key و public key چطور؟
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
احتمالا pravet key شما مشکل داره
با خانم شمس در شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد تماس بگیرید
23502503 -021
با خانم شمس بالای 10 ساعت حرف زدیم :دی آخرم قبول نکرد و گفت مشکل از طرف سیستم شماست
private key و public key جدید بهم ندادن با تغییر آی پی .
به نظرتون با تغییر آی پی باید private key و public key عوض بشه ؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
متن اخطار بانک :
فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسایی نیست.
hamidjooni
December 22nd, 2011, 22:40
بنده خودم قبلا یک سایت فروش کارت شارژ داشتم که با استفاده از درگاه پاسارگاد فروش می کردم
بعد هم که این سایت رو راه اندازی کردم شماره ترمینالم عوض نشد ولی مرچنت کد جدیدی بهم دادن و همچنین فایلهای key جدید
اتفاقا من هم اول مشکل داشتم ولی با پیشنهاد خود خانم شمس مجددا key تعریف کردیم و درست شد
شاید در نصب کی ها مشکل دارید
به این سوال هم جواب ندادید که ماژول جدید خریداری کردید یا دارید از همون ماژول قدیمی استفاده می کنید؟
okey
December 22nd, 2011, 22:50
بنده خودم قبلا یک سایت فروش کارت شارژ داشتم که با استفاده از درگاه پاسارگاد فروش می کردم
بعد هم که این سایت رو راه اندازی کردم شماره ترمینالم عوض نشد ولی مرچنت کد جدیدی بهم دادن و همچنین فایلهای key جدید
اتفاقا من هم اول مشکل داشتم ولی با پیشنهاد خود خانم شمس مجددا key تعریف کردیم و درست شد
شاید در نصب کی ها مشکل دارید
به این سوال هم جواب ندادید که ماژول جدید خریداری کردید یا دارید از همون ماژول قدیمی استفاده می کنید؟
ماژول رو خریداری کردم ! ولی خب بعدشو طرف دیگه ساپورت نکرد ( یکی از بچه های همین انجمن )
بعد یکی از دوستان لطف کرد ماژولی که دقیقا رو سایت خودش بدون نقص کار می داد رو بهم داد
الان فکر کنم مشکل اینکه من key رو وارد فایل های ماژول نکردم :دی
میشه راهنمایی کنید باید کجای ماژول قرار بدم ؟ (_ پابلیس کی . )
hamidjooni
December 22nd, 2011, 23:09
خسته نباشی عزیز!!
بفرمائید ما رو گذاشتید سر کار دیگه :دی
whmcs\modules\gateways\Pasargad
در این مسیر فایل با نام certificate.xml وجود دارد که باید محتویات آن را پاک کرده پابلیک کی خود را جایگزین کنید
اگر چنین فایلی وجود نداشت بسازید
shamsifard
January 16th, 2012, 18:48
سلام
عزیز من هم مشکل قبلی شما را دارم اگر ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجا بود که برطرفش کردید ممنون
Fatal error: Call to undefined function bcmul() in /home/hostgh/public_html/billing/modules/gateways/Pasargad/rsa.class.php on line 107
masooumi
January 16th, 2012, 19:11
عزیز من تابع bcmul بر روی سرور شما فعال نیست از مدیر سرورتون بخواهید که فعالش کنند.
برای مشکل دومتون هم فایل هاشو ارسال کنید تا مشکلتون رو رفع کنم.
irmpmn
January 16th, 2012, 20:26
من از پرداخت امن پاسارگاد درگاه گرفتم خودش هم ماژول whmcs داشت. ولی مشکل داره ... بعد پرداخت میزنه پرداخت نشد! که دارن بررسی میکنن
shamsifard
January 16th, 2012, 22:07
عزیز من تابع bcmul بر روی سرور شما فعال نیست از مدیر سرورتون بخواهید که فعالش کنند.
برای مشکل دومتون هم فایل هاشو ارسال کنید تا مشکلتون رو رفع کنم.
[bcmath]
; Number of decimal digits for all bcmath functions.
bcmath.scale = 1
فعال کردم ولی باز مشکل پا برجاست
Fatal error: Call to undefined function bcmul() in /home/internetereza.ir/internetereza.ir/p/rsa.class.php on line 107
انجام دادم
[root@d8 ~]# yum install php-bcmath
ولی باز نشد