ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست یک صفحه با php

Dark EViL
December 19th, 2011, 22:40
سلام

کسی از دوستان میتونه یه صفحه به زبان php برای من طراحی کنه؟

یک صفحه که داخلش یک جدول باشه و داخل جدول اسم تعدادی از کارمندان یک شرکت قرار بگیره. وقتی روی این اسم ها کلیک بشه در صفحه جدید ساعت ورود و خروج این کارمندان نمایش داده بشه. به دیتابیس نیاز نیست. فقط به صورت پیش فرض یک ساعت ورود و خروج رو نشون بده

ممنون

tinavps
December 19th, 2011, 22:56
با php ؟ :-o
چیزی که می فرمایید html-javascript هست و ربطی به php نداشت ببخشید.

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

طراحی هم نمی گویند کدنویسی هست

Dark EViL
December 19th, 2011, 23:12
میدونم. با html رو هم بلدم ولی گفتن با php باشه :-<
فکر میکنم کد نویسیش برای کسانی که بلد هستند کاری نداشته باشه

از دوستان کسی میتونه کمک کنه؟ :(

plastic
December 19th, 2011, 23:16
منظورتون اینه که ساعت کاری کارمندان رو نشون بده؟

tinavps
December 19th, 2011, 23:23
من دوست ندارم بنویستم تحویلت بدم می خوام کمکت کنم خب پایه ای ؟
از این جا شروع می کنیم که تمام php کار های حرفه ای یک تصور کلی از html , کد خروجی در ذهنشون دارند حالا شما می تونی اول کل Html رو بنویسی
سپس بجای tr و Td های تکراری از php استفاده کنی
حالاکه دیتابیس نداری پس اطلاعات باید در یک object نگهداری شوند و ما مثلا از Array استفاده می کنیم

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

<table><tr><td>fileds 1</td><td>field 2</td></td></tr></table>

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

حالا وقت تعریف مقادیر در آرایه بدون فوت وقت یک راست برو سر اصل مطلب این از خوبی های php هست =))

<?php

$i++;$allstafs[$i]["family"]="ashkany";$allstafs[$i]["salary"]="2,000";
سپس نوبت به عشق من رسیده یعنی تحول در برنامه نویسی= کپی پیست

Dark EViL
December 19th, 2011, 23:24
منظورتون اینه که ساعت کاری کارمندان رو نشون بده؟

فقط خیلی ساده وقتی روی اسمها کلیک میشه یه ساعتی رو به صورت فرضی نمایش بده
مثلا:

ساعت ورود 8:05
ساعت خروج 16:30

tinavps
December 19th, 2011, 23:47
$i++;$allstafs[$i]["family"]="ashkany";$allstafs[$i]["salary"]="2,000";
$i++;$allstafs[$i]["family"]="nasiry";$allstafs[$i]["salary"]="4,000";
$i++;$allstafs[$i]["family"]="hamidi";$allstafs[$i]["salary"]="3,000";
$i++;$allstafs[$i]["family"]="yaas";$allstafs[$i]["salary"]="1,000";
$i++;$allstafs[$i]["family"]="mahmoodi";$allstafs[$i]["salary"]="5,000";
$i++;$allstafs[$i]["family"]="tiam";$allstafs[$i]["salary"]="1,050";
چه فاز داد کپی پیست خنک شدم

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

حالا یک foreach خوشگل میاریم وسط
اونجا که قراره هر ردیف tr ظاهر شوند

foreach($allstafs as staff_id=>$staffinfo){
echo('<tr><td>' .$staffinfo["family"]. '</td><td>'.$staffinfo["salary"].'</td></tr>');
}

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

ای دل قافل لینک نداره پس قبل از family باید تگ a رو اضافه کنیم به صفحه دوم پس یک تغییراتی می دهیم که در خروجی فامیلی درون تگ a باشه:

foreach($allstafs as staff_id=>$staffinfo){
echo('<tr><td><a target="_blank" href="info.php?staff_id=' .$i .'">' .$staffinfo["family"]. '</a></td><td>'.$staffinfo["salary"].'</td></tr>');
}

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

نکته: به تعداد دلخواه به آرایه عضو بده مثلا فامیلی رو که داری یک عضو دیگر بنام starttime و endtime بده

$i++;$allstafs[$i]["family"]="ashkany";$allstafs[$i]["salary"]="2,000";$allstafs[$i]["start_time"]="7:00";$allstafs[$i]["end_time"]="16:00";

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

از اونجایی که نگفتی استادتون چی دقیقا ازت خواسته از کوکی استفاده نشده و از include هم خبری نیست =))

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

در صفحه info.php ابتدا بررسی می کنیم که از متد گت متغیر چی اومده برامون نیومده بود کنترلش کنیم شروع :

<?php
if(isset($_GET['staff_id'])){
$staff_id=$_GET['staff_id'];
//در اینجا فرض شده کل آرایه در اینجا هم تعریف شده یعنی یا کپی کن در خط اول یا کلش رو بریز توی یک فایل و اینکلودش کن
$my_info=$staff_info[$staff_id]

ینی از کل اعضای آرای یک مورد که key اون برابر staff_id گفته شده بود رو مقداردهی کنه داخل $my_info
حالا همه چی راحت شد با کمک echo($my_info["family"]); و همانطور که معلومه $my_info["salary"]

حالا بحث اینکه end_time و start_time چگونه از هم کم و زیاد شوند بماند

در این مثال هم سعی کردیم از is_array و htmlspecialchars به دلایل سیاسی استفاده نکنیم

}else{
echo('خطا کد کارمند معتبر نیست');
}

?>

plastic
December 19th, 2011, 23:48
فقط خیلی ساده وقتی روی اسمها کلیک میشه یه ساعتی رو به صورت فرضی نمایش بده
مثلا:

ساعت ورود 8:05
ساعت خروج 16:30

ببینید منظور از ساعت ورود و خروج دو جور میتونه باشه:
1. ساعت کاری کارمند x که هر روز مثلا از ساعت 8 تا 16 هستن.
2. ساعتی که در سایت و سیستم و هر جایی که مد نظرتون هست لاگین و خارج میشه.
اولی نیاز به پی اچ پی نداره دومی نیاز داره.

tinavps
December 19th, 2011, 23:50
من وقتی تدریس دارم از جلسات اول خارج از برنامه memcached رو آموزش می دهم. کمی فکر کن کوکی و دیتابیس و کانکشن های الکی حذف و فقط کش در رم با سرعت بالا هم اوپتیمایز هم آموزشش راحت تر هست این هم به دلایل سیاسی و اینکه نویسنده این خط اسرائیلیه صرف نظر شد
موند همون دستورهای اسلامی که echo و foreach بودند.

---
December 20th, 2011, 00:05
سلام

کسی از دوستان میتونه یه صفحه به زبان php برای من طراحی کنه؟

یک صفحه که داخلش یک جدول باشه و داخل جدول اسم تعدادی از کارمندان یک شرکت قرار بگیره. وقتی روی این اسم ها کلیک بشه در صفحه جدید ساعت ورود و خروج این کارمندان نمایش داده بشه. به دیتابیس نیاز نیست. فقط به صورت پیش فرض یک ساعت ورود و خروج رو نشون بده

ممنون

حاضر به پرداخت هزینه هستید برای این پروژه ؟

tinavps
December 20th, 2011, 00:28
اگر هنوز وقت داری یک پروژه دیگه رایگان برات بفرستم کاره خودمنه از صفر با دریم ویور شروع شده html تگ خورده سپس کم کم php اومده و mysql و ازین داستان ها
یک فروشگاه ساده چند صفحه با چندتاعکس برای یک دانشجوی کاردانی تازه کار که تصاویر و عکس های دریم هم هست تا استاد شک نکنه
قیمت=0 مالیات=vat = 4%= 2$

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------