ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كپي فايلهاي سايتتي ديگر به سرورهاي خود

bahman22
December 19th, 2011, 18:27
باسلام
من ميخواستم بدونم ايا راهي هست كه من مثلا فايلهاي سايت x رو به سرورهاي دانلود خودم كپي كنم يا نه
واين سايتهايي كه روي فايلهاشون پسوورد ميزارن چطوريه يعني مثلا 1000 تا نرم افزار دارن و روي همه اونها پسوورد وجود داره ايا راهي هست من اين فايلها رو به هاست خود ببرم وپسوورد همشونو تغيير بدم يه راهنمايي كنيد من بدونم ممنون

irmizban
December 19th, 2011, 18:33
باسلام
من ميخواستم بدونم ايا راهي هست كه من مثلا فايلهاي سايت x رو به سرورهاي دانلود خودم كپي كنم يا نه
واين سايتهايي كه روي فايلهاشون پسوورد ميزارن چطوريه يعني مثلا 1000 تا نرم افزار دارن و روي همه اونها پسوورد وجود داره ايا راهي هست من اين فايلها رو به هاست خود ببرم وپسوورد همشونو تغيير بدم يه راهنمايي كنيد من بدونم ممنون

تا الان که انجام ندادیم ولی همه میشه

bahman22
December 19th, 2011, 19:04
تا الان که انجام ندادیم ولی همه میشه
من متوجه نشدم منظورتون چيه اگه ميشه واضح تر بگيد

دوستان وب
December 19th, 2011, 19:09
هم با سرور میتونین این کار رو بکنین هم با مستقیم کننده لینک (لیچر) ...;)

mehdi.gh
December 19th, 2011, 19:17
شما میتونبن فایل رو از طریق لینوکس دانلود کنید اما نشنیدم کسی بتونه پسورد فایل رو عوض کنه :-??
اما ا شمامیتونین تو ویندوز سرور دانلود کنین و دوباره تو هاست خودتون آپلود کنین
اگه از اساتید راه بهتری سراغ دارن بگن ما هم استفاده کنیم :x

bahman22
December 19th, 2011, 19:20
شما میتونبن فایل رو از طریق لینوکس دانلود کنید اما نشنیدم کسی بتونه پسورد فایل رو عوض کنه :-??
اما ا شمامیتونین تو ویندوز سرور دانلود کنین و دوباره تو هاست خودتون آپلود کنین
اگه از اساتید راه بهتری سراغ دارن بگن ما هم استفاده کنیم :x

يعني شما ميگي من فايلها رو توي سيستم(كامپيوتر)خودم دانلود كنم ودونه دونه دوباره بفرستم توي سايت يعني همه سايتهاي دانلود همين كارو ميكنن اين كار كه براي يه فايل بايد ساعتها نشست تا دانلود بشه وساعتها بشينيم تا اپلود بشه و حجم دانلود هم بايه فايل تمام ميشه

mehdi.gh
December 19th, 2011, 19:22
دوست عزیز من گفتم ویندوز سرور
تو ویندوز سرور سرعت آپلود و دانلود زیاد هستش
حدودا 5 -6 مگاباید در ثانیه

bahman22
December 19th, 2011, 19:24
دوست عزیز من گفتم ویندوز سرور
تو ویندوز سرور سرعت آپلود و دانلود زیاد هستش
حدودا 5 -6 مگاباید در ثانیه

يعني چي بيشتر توضيح بديد يعني من فايلهاي مثلا سايت ميهن دانلودو مستقيم توي يه هاست ويندوز بخرم و مستقيم فايلها ميره توي اون هاست

sa_sh41
December 19th, 2011, 19:25
می تونید فایل ها را از طریق سرور ftp کنید به سایت خودتون و یا دانلود کنید
ضمنا نرم افزار هایی وجود داره که می تونید باش رمز ها رو ابتدا بردارید و دوباره رمز مد نظر خودتونو قرار بدین

bahman22
December 19th, 2011, 19:26
می تونید فایل ها را از طریق سرور ftp کنید به سایت خودتون و یا دانلود کنید
ضمنا نرم افزار هایی وجود داره که می تونید باش رمز ها رو ابتدا بردارید و دوباره رمز مد نظر خودتونو قرار بدین

ميشه اون نرم افزارها رو معرفي كنيد

AvalinHost
December 19th, 2011, 20:40
شما یه vps ویندوز بخرید و در اون فایلها رو دانلود کنید و بعد از انزیپ دوباره زیپ کنید و پسورد خودتون رو روش بزارید.
برای فایلهایی که پسورد دارن باید از دسکتاپ استفاده کنید.
توی هاست معمولی نمیتونید پسورد رو بردارید.

DVBBaz
December 19th, 2011, 21:15
بهترن راه اینه که یه وی پی اس ویندوز بگیرید و فایلها رو با سرعت بالا دانلود کنید و حتی می تونید iis ویندوز سرور رو فعال کنید و همون سرور رو برای کاربراتون روی ساب دومین سایتتون قرار بدید.
توی ویندوز هم به راحتی می تونید رمز فایلها رو بردارید و رمز جدید بزارید.

mehdi.gh
December 19th, 2011, 21:24
ما هم همینو گفتیم که :)