توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ip فروشنده هاست
deldar
December 19th, 2011, 10:30
سلام. من می خوام از بانک سامان درگاه پرداخت داشته باشم بانک می گوید باید ip فروشنده هاست و ip هاست را می خواهند. مگر ip فروشنده هاست و خود هاست همان ip سرور نیست که در cpanel هم Shared IP Address نشان داده می شود؟ مرسی
iraniserver
December 19th, 2011, 11:17
سلام
احتمالا منظورشون از آی پی فروشنده آی پی اینترنت خود شماست
RezaFH
December 19th, 2011, 11:30
سلام
احتمالا منظورشون از آی پی فروشنده آی پی اینترنت خود شماست
چه ربطی داره دوست عزیز ؟!
سلام. من می خوام از بانک سامان درگاه پرداخت داشته باشم بانک می گوید باید ip فروشنده هاست و ip هاست را می خواهند. مگر ip فروشنده هاست و خود هاست همان ip سرور نیست که در cpanel هم Shared IP Address نشان داده می شود؟ مرسی
بعضی اوقات آی پی سرور اصلی با آی پی که بین اکانت ها share شده یا برای DNS ها استفاده میشه ممکنه فرق کنه.
دو راه دارید برای فهمیدنش :
1- میتونید از کسی که ازش هاست گرفتید بپرسید.
2- میتونید از بعضی اسکریپت ها کمک بگیرید تا آی پی اصلی سرور رو پیدا کنید.
مثال : https://www.zarinpal.com/pages/labs/testip/
موفق باشید
هاست 97
December 19th, 2011, 11:31
network-tools.com
از سایتتون پینگ بگیرید آی پی های شما را میدهد
deldar
December 19th, 2011, 17:52
سلام. مرسی من پینگ گرفتم یک آی پی به من داد که موقع خرید هاست آی پی سرور بود. الان بانک سامان از من آی پی دامنه و آی پی هاست و آی پی سرور فروش را می خواهد.
من آی پی دامنه را از کجا بفهمم؟ آیا همان دی ان اس می شود آی پی دامنه؟
آی پی هاست همان آی پی هست که با آن وارد کنترل پنل می شوم؟
آی پی سرور فروش چیست؟
من آی پی اختصاصی برای پنل هاستم ندارم یعنی فقط یک آی پی برای همه پنل ها از طرف سرور مشخص شده هست Shared IP Address
ممنون می شم در این 3 مورد راهنمایی کنید. مرسی
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
در اطلاعت سرویسم این قسمت از طرف مدیر سرور ارسال شده برام:
نام سرور : CPanel
آی پی سرور : 189.24.212.123
برای بروزرسانی دامنه های فعلی خود نیز می توانید از نام سرور های زیر استفاده کنید :
network-tools.com
از سایتتون پینگ بگیرید آی پی های شما را میدهد
دوست عزیز برای همه ای پی ک پینگ میده Main IP نیست.وقتی پینگ میگیرید ای پی DNS رو نشان میده.اما بنده و خیلی از همکاران Main IP رو یه چیزی میازریم سی پنل رو نصب میکنیم اما یوزرهارو رو یه ای پی دیگه میزاریم یوزرها پینگ بگیرن اون ای پی ای پی اصلی سرور نیست
shivahost
December 19th, 2011, 17:58
فکر کنم بهترین راهنمایی را بتونید از خود مسئول بانک سامان بگیرید. اما فکر کنم برای همش همین 189.24.212.123 باشه.
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
یا اگر این ip اصلی شما نیست همان فایل زرین پال را استفاده کنید
deldar
December 19th, 2011, 17:58
1. پس آی پی سرور را باید از مدیر سرور بپرسم؟
2. و آی پی که 189.24.212.123 هست می شه همون آی پی هاستم؟
3. حالا آی پی دامنه را چطور بدست بیاورم؟
مرسی
دوستان وب
December 19th, 2011, 19:11
بهترین کار استفاده از تستر آی پی زرین پال است . آی پی هاست هم همان است ...
sa_sh41
December 19th, 2011, 19:29
دوست عزیز ممکنه منظورشون این بوده از ای پی کسی که ازش هاست خریدین شاید ای پی سایت فروشنده تا شاید تایید کنن ولی مطمئن نیستم
برای ای پی سایت خوتون هم همانطور که دوستام گفتن میتونید ping بگیرید از ادرس سایتتون
vps-baran.ir
December 19th, 2011, 19:42
نه داداش برو تو داس این دستور رو بزن
ping www.site.com (http://www.site.com)
ادرس سایت خودت رو بده و آی پی رو بگیر اون آی پی رو به بانک بدی مشکلت حل میشه . من همین کارو کردم