توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب فعلی پی سی ول برای دانلود
H2A
December 18th, 2011, 22:59
4012
سلام
قالب فعلی سایت پی سی ول رو برای دانلود گذاشتم
فکر نکنم صاحب اثر هم اعتراضی به این کار داشته باشه چون خودش این بلا رو سر خیلی ها آورده
من یکم سفارشیش کردم خودتونم ی دستی به سر و گوشش بکشین
دانلود (http://s1.picofile.com/file/7217425157/p30vel.zip.html)
m2n
December 19th, 2011, 00:42
عزیز به نظر من کار اشتباهی هست به اون میگن ..........پس به شما هم میگن..............خودتم خوب می دونی جای نقطه چین ها چیه >:p
H2A
December 19th, 2011, 11:46
درسته دوست عزیز ولی من هدفم از این کار این بوده که اون آقا بفهمن که این کار اشتباس و خودشونو جای اون افرادی که این بلا به سرشون میاد بزارن تو فوتر قالب هم به این نکته اشاره شده !
H0sseiN
December 20th, 2011, 09:01
قالبش سالم نیست. من نصب کردم محتویات پست ها رو نمیاره نه عکس نه نوشته
Majikpc
December 20th, 2011, 10:48
دمو لطفا
چون تا حالا هر کسی نصب کرده درست بوده لطفا دقت کنید که همه ی فیل ها به درستی آپلود شده باشند
maryam1
December 20th, 2011, 10:54
کارت خوبه آفرین راستی خود پی سی ول جوملا هست درسته؟
Persian Secure
December 20th, 2011, 11:04
قالب توسط تمپ ریــپ پابلیک شده ...
H2A
December 20th, 2011, 12:49
سلام
ممنون از شما دوست عزیز , خیر پی سی ول وردپرس است
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
قالب توسط تمپ ریــپ پابلیک شده ...
دوست عزیز شاید تمپ ریپ هم قبلا این قالب رو ریپ کرده ولی من این قالب رو خیلی وقته ریپ کردم و بنا به دلایلی تصمیم به پابلیک کردنش گرفتم اگه در فایل های پوسته من و تمپ ریپ دقت کنید این دو هیچ شباهتی به هم ندارن و فقط از یک منبع واحد ریپ شده اند پس لطفا نه تهمت بزنید نه جوسازی کنید برای من ریپ کردن این جور قالب ها کار کمتر از 1 ساعته و فکر نمیکنم که در شخصیت من باشه که کپی ی عده ی دیگرو به نام خودم بزنم
منتظر قالب دیگری از من باشید . . .
bepad
December 20th, 2011, 12:50
سلام
اینجاست که میگن ..... به ..... بزنه شاه .... میشهb-)
vps-baran.ir
December 20th, 2011, 13:14
سلام
اینجاست که میگن ..... به ..... بزنه شاه .... میشهb-)
از حرفتون خوشم اومد ولی کاش به خورده بهتر فکر می کردید که یه ضرب المثل بهتری میذاشتید
اخه ببینید این دوست عزیزمون راست میگن . پی سی ول خیلی کارها کرده حالا به کارهای دیگ کاری ندارم ولی اینو میدونم و میتونم مدرک هم ارائه کنم و اگه یادتون باشه یه نرم افزاری به اسم ( کامنت 20 ) واسه اسپم نظرات وبلاگ ها ساخنه شده بود . دوست بنده اومده بود این نرم افزار رو نوشته بود و کلی هم وقت گذاشته بود . ولی با یه حرکت زشتی این سایت نرم افزار این آقا رو کرک کرده بود و واسه دانلود گذاشته بود .
من دیروز این مطلب رو تو سایت میهن اسکریپت دیدم . دلم نیومد قالب رو بزارم چون خود بنده هم سایتی دارم که واسه دانلود اسکریپت هست . ولی من زمانی که قالبی رو سایت میزارم . و اگه صاحب اثر ناراحت باشه ورش می دارم .
m2n
December 20th, 2011, 18:12
ببخشید ها قصد جسارت ندارم شما که فرق بین وردپرس و جوملا رو هنوز نمی دونید چرا کار اشتباه یه نفر رو تشویق می کنید؟
porya_spy
December 23rd, 2011, 01:23
قالبش سالم نیست
H2A
December 23rd, 2011, 23:46
قالبش سالم نیست
کجاش مشکل داره؟
من تست کردم درست بود!
92 نفری هم که تا حالا دانلود کردن همین نظرو دارن!
ی دمو بدین!