توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حجم هارد در وی پی اس
dodgy
December 18th, 2011, 18:40
با سلام خدمت تمامی همکاران عزیز .
مدتی هست که درگیر مشکلی در Vmware ESXI 4.1.1 هستم . گویا موقع نصب ، محدودیتی در میزان حجم هارد برای وی پی اس ها تغریف شده که متاسفانه نمیشه به وی پی اس ، هارد بیشتر از 256 گیگابایت داد .
لازمه ذکر کنم که یک و نیم ترابایت هارد خالی دارم و مشکل از هارد نیست .
در ویندوز میشه دو هارد اضافه کرد و با پارتیشن بندی درستش کرد اما بنده نیاز به لینوکس دارم با هارد 500 گیگابایت .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
HugeServer
December 18th, 2011, 18:45
با سلام.
باید Block size را افزایش دهید.
VMware KB: Increasing the block size of local VMFS storage in ESX 4.x during installation (http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=1012683)
VMware Communities: Can I change the block size from 1 MB... (http://communities.vmware.com/thread/120776)
قبل از انجام حتما مطالعه کافی رو انجام بدید تا دچار مشکل نشوید.
موفق باشید.
dodgy
December 20th, 2011, 11:01
بخاطر ریسک بالای این کار ، ترجیحا از روش دیگه استفاده کردم .
به هر حال متشکرم .
RapB0y
December 21st, 2011, 15:44
از چه روشی؟
میشه بگید چون منم این مشکل رو دارم
ممنون
MagicVps.Com
December 22nd, 2011, 01:40
اگر دیتا روی هارد ندراید روش خاصی نیاز نیست استفاده کنید
هارد را دلیت بزنید بعد مجدد توی مجازی ساز ادد کنید موقع ادد کردن سوال میکنه که با چه بلاک سایزی میخواهید دیفالتش گزینه اول همونه هست که معمولا همه استفاده میکنند و خودش هم نوشته که تا 250 گیگ میتونید سایز بزنید بیشتر از 250 گیگ بخواهید باید از گزینهای دوم و سوم استفاده کنید
HugeServer
December 22nd, 2011, 02:22
اگر دیتا روی هارد ندراید روش خاصی نیاز نیست استفاده کنید
هارد را دلیت بزنید بعد مجدد توی مجازی ساز ادد کنید موقع ادد کردن سوال میکنه که با چه بلاک سایزی میخواهید دیفالتش گزینه اول همونه هست که معمولا همه استفاده میکنند و خودش هم نوشته که تا 250 گیگ میتونید سایز بزنید بیشتر از 250 گیگ بخواهید باید از گزینهای دوم و سوم استفاده کنید
کاملا درسته.
البته با استفاده از vMotion میتوان به صورت زنده مسیر هارد سرور مجازی رو تغییر داد و بدین ترتیب یک datastore را خالی کرد و سپس
مراحل rebuild را جهت افزایش block size انجام داد.