ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی نصب ibsng

alfa5xx
December 17th, 2011, 13:12
با سلام

من یک iso از یکی از سایت ها بنام ibsng که نصبش راحت هست دانلود کردم و روی vmware نصب کردم
ip and gateway هم بهش دادم و الان نمیتونم به ای پی که دادم با browser اتصال پیدا کنم

میخواستم بدونم مگه این iso که من نصب کردم باید بازم کانفیگ شه و اگه بازم چیزی باید کانفیگ شه
چیه و لطف کنید command هاش رو هم بنویسید و
تا بتونم از مرور گر بتونم به صفحه گرافیگی ibsng وصل بشم

اون فایل ای دانلود کردم اسمش این بود

IBSng-A1.24-LinuxDistro-cd-v1.iso

که ظاهرا توسط شرکت پارس پویش هم در اختیار کاربران قرار گرفته اگه این فایل رو اشتباه دانلود کردم بی زحمت لینک فایل iso رو که باید دانلود کنم رو پست کنید

با تشکر

trueenzo
December 17th, 2011, 15:14
این نسخه رو من یک زمانی قدیم که استفاده کردم مشکل پوزر پس پیش فرض داشت
الان رو نمی دونم اگر اعلام کرده باشه یا ...

ezat1
December 17th, 2011, 19:14
با سلام

من یک iso از یکی از سایت ها بنام ibsng که نصبش راحت هست دانلود کردم و روی vmware نصب کردم
ip and gateway هم بهش دادم و الان نمیتونم به ای پی که دادم با browser اتصال پیدا کنم

میخواستم بدونم مگه این iso که من نصب کردم باید بازم کانفیگ شه و اگه بازم چیزی باید کانفیگ شه
چیه و لطف کنید command هاش رو هم بنویسید و
تا بتونم از مرور گر بتونم به صفحه گرافیگی ibsng وصل بشم

اون فایل ای دانلود کردم اسمش این بود

IBSng-A1.24-LinuxDistro-cd-v1.iso

که ظاهرا توسط شرکت پارس پویش هم در اختیار کاربران قرار گرفته اگه این فایل رو اشتباه دانلود کردم بی زحمت لینک فایل iso رو که باید دانلود کنم رو پست کنید

با تشکر
خب الان شما مجازی ساز نصب کردی ببین آی پی رو پینگ میده ؟! اگه داد فایروال رو خاموش کردی ؟یا نه !

alfa5xx
December 17th, 2011, 20:40
با
سلام

با کاربر روت که وارد میشم و 4.2.2.4 ذو پینگ میگیرم پینگ ندارم و فایروال سیستمم خاموشه !!؟؟؟

وvmware رو روی nat گذاشتم که به محض اینکه VM ساختم اینترنت رو شیر کنه تا همه بتونن بگیرن

الان مشکل من اینه چطوری به زدن ip که برای این iso توی مرحله نصب طی کردم وصل شم ؟؟؟؟؟؟

اصلا این iso که دانلود کردم ibsng هست ؟؟؟
این همون نسخه ایی هست که میگن اتوماتیک نصب میشه ؟؟؟؟؟

ezat1
December 17th, 2011, 20:51
بله اما باید آی پی رو دستی بدین اگه رو nat گذاشتی که ip که دستی دادی فعال نیست ! ببین ip چی ست شده

alfa5xx
December 18th, 2011, 00:09
با سلام
دوست عزیز ip که قبلا موقع نصب ازم خواست 192.168.1.55 بود
که الان هم توی root دستور ip address رو میزنم همین ip روی eth ست شده

الان چه کاری باید کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

trueenzo
December 18th, 2011, 11:24
اوکی الان دو مورد جدا از هم رو چک کن شما
اول که
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0

بزن شما و چک کن که گزینه
ONBOOT=yes
باشه و بقیه رو هم چک کن

واسه وی ام ویر هم بذارش روی بریج شما و تنظیم کن راحت تر جواب می ده

nsoltani
July 24th, 2012, 08:55
سلام دوستان
من هم همین مشکل رو دارم همین نسخه از ibsng رو روی vmware نصب کردم ولی الان مد گرافیکی اون رو نمیتونم ببینم
به مسیری هم که در پیام بالا گفته شده رفتم ولی فایل مورد نظر خالی بود چیزی داخلش نبود که من بخوام چک کنم

لطفا راهنمایی کنید.

mohamad2314
July 24th, 2012, 10:19
دستور ifconfig بزن خروجیشو بذار بهتون بگم جیکار کنید

nsoltani
July 24th, 2012, 10:25
حل شد مشکلم
حواسم نبود ip ماشین مجازی و کامپیوترم رو از یه رنج نداده بودم
ممنون

nsoltani
July 25th, 2012, 09:54
سلام
دوستان کسی میدونه چطور میشه NPS رو به IBSng وصل کرد؟