ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی در اروپا یا آمریکا؟

saeed.bohlooli
December 16th, 2011, 21:22
سرور در اروپا یا آمریکا؟

ما یک سرور اختصاصی واسه یک اپلیکیشن میخواهیم که ۹۰ درصد کاربرانش از ایران خواهند بود.

ترجیح ما اینکه این سرور رو از آمریکا بگیریم( به خاطر قیمت ...)، ولی‌ به طبع زمان پینگ پیشتر خواهد بود. سوال من اینکه آیا به نظر شما این مثل مشکلی‌ ایجاد خواهد کرد.

آیا کسی‌ تجربه‌ای تو این زمینه داره؟

یا در کل فرق چندانی نمی‌کنه.

m.hoseynpur
December 16th, 2011, 21:56
اگر پینگ بسیار مهم هست براتون باید از کشورهای اروپای به خصوص سوئیس دنبالش باشید.سرورهای امریکایی هم موردی ندارند پینگشون هم اونقدر باهم فرق نداره که تفاوت براتون محسوس باشه.درضمن حتی بوده سرورهایی از امریکا که پینگ های فوق العاده ای داشتند...نمیتونید در کل یه معیار کنید بگید بخاطر پینگ کدوم سرویس رو انتخاب کنم درحالت کلی اینجور موقع ها اروپا پیشنهاد میشه مگر اینکه شما هدف های دیگرتون رو اعلام کنید تا مورد بررسی قرار بگره

smartieuser
December 16th, 2011, 22:37
سرور در اروپا یا آمریکا؟

ما یک سرور اختصاصی واسه یک اپلیکیشن میخواهیم که ۹۰ درصد کاربرانش از ایران خواهند بود.

ترجیح ما اینکه این سرور رو از آمریکا بگیریم( به خاطر قیمت ...)، ولی‌ به طبع زمان پینگ پیشتر خواهد بود. سوال من اینکه آیا به نظر شما این مثل مشکلی‌ ایجاد خواهد کرد.

آیا کسی‌ تجربه‌ای تو این زمینه داره؟

یا در کل فرق چندانی نمی‌کنه.

با سلام

سرورهای اروپایی لتنسی کمتری دارند تا امریکایی. چون اروپا نزدیک تر هست تا امریکا !

اگر سوال دیگه ای هست من درخدمتم.
Y! : Smartieuser

با تشکر
محمد خسروی

saeed.bohlooli
December 16th, 2011, 22:46
اگر پینگ بسیار مهم هست براتون باید از کشورهای اروپای به خصوص سوئیس دنبالش باشید.سرورهای امریکایی هم موردی ندارند پینگشون هم اونقدر باهم فرق نداره که تفاوت براتون محسوس باشه.درضمن حتی بوده سرورهایی از امریکا که پینگ های فوق العاده ای داشتند...نمیتونید در کل یه معیار کنید بگید بخاطر پینگ کدوم سرویس رو انتخاب کنم درحالت کلی اینجور موقع ها اروپا پیشنهاد میشه مگر اینکه شما هدف های دیگرتون رو اعلام کنید تا مورد بررسی قرار بگره

خود پینگ به تنهایی‌ مهم نیست، مهم اینکه سرعت اپلیکیشن بالا باشه. منظورم اینکه نتورک تاخیری رو ایجاد نکنه.خوب حالا اگه پینگ اروپا با امریکا یکی‌ که پس جای نگرانی نیستش. راستش هدف دیگی‌ نداریم. یه دلیلی اینکه امریکا رو ترجیح می‌دیم اینکه از هاست‌های آمریکائی‌ای سرویس بهتری دادن تا به حال.

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

با سلام

سرورهای اروپایی لتنسی کمتری دارند تا امریکایی. چون اروپا نزدیک تر هست تا امریکا !

اگر سوال دیگه ای هست من درخدمتم.
Y! : Smartieuser

با تشکر
محمد خسروی

ممنون محمد، پس با این حساب شما سرور‌های توی اروپا رو توصیه می‌کنین؟ اگه آره، آیا کشور خاصی‌ رو توصیه می‌کنین؟

smartieuser
December 16th, 2011, 22:59
خود پینگ به تنهایی‌ مهم نیست، مهم اینکه سرعت اپلیکیشن بالا باشه. منظورم اینکه نتورک تاخیری رو ایجاد نکنه.خوب حالا اگه پینگ اروپا با امریکا یکی‌ که پس جای نگرانی نیستش. راستش هدف دیگی‌ نداریم. یه دلیلی اینکه امریکا رو ترجیح می‌دیم اینکه از هاست‌های آمریکائی‌ای سرویس بهتری دادن تا به حال.

از هتزنر میتونم به شما تست ارائه کنم.

برای اطلاعات بیشتر از طریق پیام خصوصی و یا در یاهو با من در ارتباط باشید

Y! : SmartieUser

با تشکر
محمد خسروی

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

ممنون محمد، پس با این حساب شما سرور‌های توی اروپا رو توصیه می‌کنین؟ اگه آره، آیا کشور خاصی‌ رو توصیه می‌کنین؟

هتزنر در آلمان هست.
بیشتر کشور های اروپایی دیتاسنترهای معتبری دارند.
مثلا آلمان، هلند، انگلیس، فرانسه و ... کشورهای شناخته شده ای هستند و شرکت های معتبری هم در این زمینه در این کشور ها فعالیت دارند.

trueenzo
December 17th, 2011, 10:05
اینطور نیست که پینگ تفاوت نداشته باشه
بهترین پینگ به صورت عمومی برای ایران اینها می دند
سویس
هلند
آلمان
انگلستان
...
آمریکا

==========
شما از یک دیتاسنتر خوب بگیری مساله آپتایم و زیرساختش هم اوکی هست

البته راجع به پینگ در ایران، ای دی اس ال خود مخابرات مسیرش ظاهرا تفاوت داره با بقیه