توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایید پرداخت آنلاین بانک ملت
maryam1
December 16th, 2011, 01:00
سلام کسی
ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت WHMCS (http://www.nuller.ir/483-bank-mellat-gateway-for-whmcs.html)
تایید میکنه؟
طریقه نصب رو بلدم یه فایل کانفیگ داره که باید اطلاعاتو بدم توش اما یه کم توضیح میخوام
کسی دقیقا از این ماژول مال همین سایت استفاده کرده؟
RapB0y
December 16th, 2011, 01:04
سلام
سعی کنید ماژول رو خریداری کنید چون نال شده ها امنیت ندارن
maryam1
December 16th, 2011, 01:25
والا من دیروز همینو گفتم کم مونده بود منو بزنن همه گفتن به امنیت چیکار داری مگه این کد چیه یه کد سادست و خیلی ها از نال استفاده میکنن
http://www.webhostingtalk.ir/f177/36490/index3.html#post337011
ما حرف کیو باور کنیم؟
moeinonline
December 16th, 2011, 01:33
سلام
در صورت تمایل جهت اطمینان خاطر و پشتیبانی life time ماژول های شرکت ما رو تهیه نمایید ( fsp.ir / whmcs.ir )
RapB0y
December 16th, 2011, 01:35
میگن نال شده باگ زیاد داره و راحت میشه هک کرد
به نظرم بخرید بهتر هست چون به ضرر خودتون میشه
maryam1
December 16th, 2011, 02:02
مثلا چه جوری هک میشه میشه توضیحی بدین؟
rn4j1m1
December 16th, 2011, 02:30
ماژول باگ داره
فایل بازگشت اشتباه نوشته شده
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
درضمن این ماژول نال شده نیست بلکه نوشته شده
اما خوب اشتباه
هاست 97
December 16th, 2011, 08:16
ماژول باگ داره
فایل بازگشت اشتباه نوشته شده
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
درضمن این ماژول نال شده نیست بلکه نوشته شده
اما خوب اشتباه
اشتباه رو بگید
من ماژول رو تست کردم و روی برخی سایتها آماده
بدون مشکل کار میکنه!
اشتباهشو کجاست بگید
بعضی ها هم خودشون میان اسکریپت نال شده استفاده میکنن و ....
m.hoseynpur
December 16th, 2011, 08:34
توجه کنید ربطی به امنیت نداره.شرکت فراسو اگه 50 تومان میگیره هزینهنگارش و پشتیبانیشو میگیره دلیل نمیشه مازول های دیگری که تو نت هستند امنیت نداشته باشند این برای بار چندم هست تو این فروم اعلام میکنم بارها گفتم اکانت ترمینال بانکی شما هم اگر هک بشه کسی نمیتونه سوئ استفاده ای بکنه از اون ترمینال نه میتونن پول شما رو بخورن نه کاری کنن چون اگه کاری هم بکنند نهایت پول میاد تو حساب شما فقط داخل ماژول باید ببینید و چک کنید چیز مشکل نداری نباشه که اون هم کار سختی نیست.تعجب میکنم یک نفر پارسال اومد یه حرفی زد هنوزم هنوزه تا صحبت ماژول رایگان میشه همه میگن به فراسو پول بدید چون امنیت داره بقیه امنیت ندارن.واقعا بهتره اول تامل کنیم سپس حرف بزنیم.
اما میرسیم به پاسخ استارتر:
من ماژول این سایتو نمیشناسم اما یه پرسشی کردم چندتا از دوستام استفاده میکنند ازش و هیچ مشکلی وجود نداره فقط بعد دانلود یه بار داخل کدهارو چک کنید چیزی توش اضافه نکرده باشند(خدای نکرده)که باعث نفوذ به ساییتتون بشه
maryam1
December 16th, 2011, 11:14
یکی از اساتید بررسی کنه این ماژول رو و اعلام کنه که مشکل داره یا نه
ezat1
December 16th, 2011, 12:05
توجه کنید ربطی به امنیت نداره.شرکت فراسو اگه 50 تومان میگیره هزینهنگارش و پشتیبانیشو میگیره دلیل نمیشه مازول های دیگری که تو نت هستند امنیت نداشته باشند این برای بار چندم هست تو این فروم اعلام میکنم بارها گفتم اکانت ترمینال بانکی شما هم اگر هک بشه کسی نمیتونه سوئ استفاده ای بکنه از اون ترمینال نه میتونن پول شما رو بخورن نه کاری کنن چون اگه کاری هم بکنند نهایت پول میاد تو حساب شما فقط داخل ماژول باید ببینید و چک کنید چیز مشکل نداری نباشه که اون هم کار سختی نیست.تعجب میکنم یک نفر پارسال اومد یه حرفی زد هنوزم هنوزه تا صحبت ماژول رایگان میشه همه میگن به فراسو پول بدید چون امنیت داره بقیه امنیت ندارن.واقعا بهتره اول تامل کنیم سپس حرف بزنیم.
اما میرسیم به پاسخ استارتر:
من ماژول این سایتو نمیشناسم اما یه پرسشی کردم چندتا از دوستام استفاده میکنند ازش و هیچ مشکلی وجود نداره فقط بعد دانلود یه بار داخل کدهارو چک کنید چیزی توش اضافه نکرده باشند(خدای نکرده)که باعث نفوذ به ساییتتون بشه
من بلد نیستم چیکار کنم ؟
هاست 97
December 16th, 2011, 12:52
یکی از اساتید بررسی کنه این ماژول رو و اعلام کنه که مشکل داره یا نه
سالم هست و میتونید از نالر دریافت کنید
rn4j1m1
December 16th, 2011, 18:51
اینجا فروم تخصصی هست دوستان
میشه بر اساس تجربه و تعصب حرف نزنید ؟
جناب هاست 97 شما php بلدین ، با هم به صورت علمی بحث کنیم ؟
این ماژول توی برگشت مبلغ تراکنش رو صفر (درواقع null) ذخیره میکنه و اینجوری باعث این میشه که تراکنش unpaid بمونه
Ashkankamangar.ir
December 16th, 2011, 20:51
اینجا فروم تخصصی هست دوستان
میشه بر اساس تجربه و تعصب حرف نزنید ؟
جناب هاست 97 شما php بلدین ، با هم به صورت علمی بحث کنیم ؟
این ماژول توی برگشت مبلغ تراکنش رو صفر (درواقع null) ذخیره میکنه و اینجوری باعث این میشه که تراکنش unpaid بمونه
خب میگید مشکلش کجاست؟
رفع میشه؟
m.hoseynpur
December 16th, 2011, 20:53
خب میگید مشکلش کجاست؟
رفع میشه؟
دوست گرامی نسخه ای که براتون ارسال کرده بودم این نسخه نیست شما از همون استفاده کنید از اون ماژول 1 سالو نیم هست داریم بدون مشکل استفاده میکنیم
rn4j1m1
December 16th, 2011, 20:57
دوست گرامی نسخه ای که براتون ارسال کرده بودم این نسخه نیست شما از همون استفاده کنید از اون ماژول 1 سالو نیم هست داریم بدون مشکل استفاده میکنیم
نمیدونم شما در مورد کدوم ماژول صحبت میکنید
ولی ماژولی که توی لینک زیر هست مشکل داره :
ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت WHMCS (http://www.nuller.ir/483-bank-mellat-gateway-for-whmcs.html)
یه پرداخت واسه اینویس ثبت میشه با call کردن این تابع اما متغییر $amount هیچ جایی تعریف نشده
m.hoseynpur
December 16th, 2011, 20:59
نمیدونم شما در مورد کدوم ماژول صحبت میکنید
ولی ماژولی که توی لینک زیر هست مشکل داره :
یه پرداخت واسه اینویس ثبت میشه با call کردن این تابع اما متغییر $amount هیچ جایی تعریف نشده
بله دوست عزیز این مازول مشکل داره.من امروز مازول خودمون رو برای این دوستمون فرستاده بودم گویا این دوستمون فکر کرده اون مازول این مازول هست برای همین عرض کردم