توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت برای هاستینگ
mihankid
December 15th, 2011, 22:59
سلام دوستام
میخوام بدونم آیا سیستم مدیریت هاستینگ فارسی و ترجیحا رایگان و قابل اعتماد سراغ دارید؟
نال شده هم نباشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
---
December 15th, 2011, 23:18
میتونید برای سایت از وردپرس یا جوملا استفاده کنید و برای سیستم تیکتینگ از OSticket .
خبر هایی هم به گوش میخوره مبنی بر اینکه سیکما 3 زمانی که ریلیز بشه ورژن قبلی رایگان در اختیار عموم قرار میگیره ولی از روند پروژه خبری در دسترس نیست .
میتونید از بعضی الحاقات جوملا هم استفاده کنید
mihankid
December 15th, 2011, 23:40
مسئله این هست که میخوام به whm وصلش کنم و سیستم پرداخت هم داشته باشه و اتوماتیک باشه
میدونم توقع زیادی دارم
mehdi.gh
December 15th, 2011, 23:46
همچین سیستمی فکر نکنم وجود داشته باشه
چرا از آدونیس استفاده نمیکنین ؟
نسخه فارسی whmcs هم هست که دوستان زحمت فارسی کردن قسمت مدیریت رو هم کشیدن
mihankid
December 16th, 2011, 00:07
قیمت آدونیس چنده و اصلا میصرفه یا نه؟
دمو نیست ازش؟
سما نسخه عادیش چطوره و فرقش با نسخه آنلاینش چیه؟
چنتا چیز هم تو نت پیدا کردم که نسخه قدیمی هاست ایران و فاهاست و ... هست که نمیدونم استفاده از اونها چطوره؟
درمورد WHMc هم نمیخوام نال شده باشه این اسکریپت نسخه تریال داره؟ قیمت ماهانه اون چند هست؟
کلا من باید چیکار کنم اول کارم که زیاد هم هزینه نکنم و تو ذوق مشتری هم نخوره وقتی میخواد خرید کنه؟
ممنون میشم راه بندازینم
30tGame
December 16th, 2011, 01:39
قیمت آدونیس چنده و اصلا میصرفه یا نه؟
دمو نیست ازش؟
سما نسخه عادیش چطوره و فرقش با نسخه آنلاینش چیه؟
چنتا چیز هم تو نت پیدا کردم که نسخه قدیمی هاست ایران و فاهاست و ... هست که نمیدونم استفاده از اونها چطوره؟
درمورد WHMc هم نمیخوام نال شده باشه این اسکریپت نسخه تریال داره؟ قیمت ماهانه اون چند هست؟
کلا من باید چیکار کنم اول کارم که زیاد هم هزینه نکنم و تو ذوق مشتری هم نخوره وقتی میخواد خرید کنه؟
ممنون میشم راه بندازینم
تریال نداره
ماهیانه 20 هزار تومان است و همه ی انتظاراتی که شما از یک سیستم هاستینگ دارید را دارا است
mihankid
December 16th, 2011, 01:44
تریال نداره
ماهیانه 20 هزار تومان است و همه ی انتظاراتی که شما از یک سیستم هاستینگ دارید را دارا است
خوب این قیمت برای اول کار هزنه زیادی داره
میخوام با هزینه کم ترجیحا رایگان استفاده کنم و بعدا که درامد بهتر شد از این اسکریپت استفاده کنم
درخوب بودن اون که شکی نیست اصلا
majid67
December 16th, 2011, 09:46
14 روز تریال
قیمت ماهانه حدود 22 هزار تومان
iraniserver
December 16th, 2011, 10:21
سلام دوستام
میخوام بدونم آیا سیستم مدیریت هاستینگ فارسی و ترجیحا رایگان و قابل اعتماد سراغ دارید؟
نال شده هم نباشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
فقط whmcs !
منتهی یا باید از نسخه نال شده ( اما بدون مشکل ) استفاده کنید یا اینکه دو هفته تریال باشید و بعد از اون لایسنس واسش خریداری کنید
مطمین باشید هیچ اسکریپتی برای مدیریت یک هاستینگ حرفه ای بهتر از WHMCS نمیتونه باشه
موفق باشید
abdollah.esmati
December 16th, 2011, 12:00
تایید میشود البته الان whmcs دیگه trial ندارد فقط backmoney داره
mehdi.gh
December 16th, 2011, 12:05
آقا چرا طولانیش میکنین
شما از نسخه نال شده whmcs استفاده کنبن
از لحاظ امنیتی هم میتونین از پچ استفاده کنین http://www.webhostingtalk.ir/f176/35940/
موفق باشید