توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت ovh فرانسه با ovh انگلستان چیست؟
Amir.Mansoury
December 15th, 2011, 19:12
با درود
تفاوت ovh فرانسه و انگلستان در چیست؟
آیا دیتاسنتر 2 لوکیشن داره؟
قیمتها یکی است ولی چون سایت فرانسوی به یورو هست، به صرفه تر است.
December 15th, 2011, 20:40
سلام
بله
فرانسه مناسب تر هستش
Amir.Mansoury
December 15th, 2011, 23:29
آیا شرایطشون هم تفاوت داره؟
tinavps
December 15th, 2011, 23:37
لینک فرانسوی لطفا
در سرورهای انگلیس هم قیمت یورو زده شده اگر اشتباه نکنم.
arman_gts
December 15th, 2011, 23:56
ovh واسه هر کشور یه سایت داره!(10 ، 12 تا تو اروپا)
ovh.fr
ovh.co.uk
ovh.it
و...
احتمالا هم لوکیشن داره که هر سایتش آی پی همون کشوره!
واسه بعضی سرویساش فکر کنم KVM نمی ده (می ده ولی ستاپ فی خیلی بالاس)
در کل اگر مشکلی پیش نیاد تو کار قیمتاش عالی هست(اگه نیاز به kvm پیدا کنید هزینتون میره بالا)
tinavps
December 16th, 2011, 00:04
هر دوتا یک پورتال هست که دو زبان روش تعریف شده
این بهترین پیشنهاد در قیمت نرمال هست
Fiche serveur dédié professionnel EG SSD Max - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/eg_ssd_max.xml)
arman_gts
December 16th, 2011, 00:34
هر دوتا یک پورتال هست که دو زبان روش تعریف شده
این بهترین پیشنهاد در قیمت نرمال هست
Fiche serveur dédié professionnel EG SSD Max - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/eg_ssd_max.xml)
یه سوال داشتم امکان اضافه کردن هارد هست؟و یا پورت؟ شما با این دیتا سنتر کار کردید؟ پشتیبانیشون چطوره؟
ممنون
Iran Web Host
December 16th, 2011, 00:41
مهمترین مشکل این دیتاسنتر فکر کنم همون عدم پشتیبانی میکروتیک هست ! :-s
smartieuser
December 16th, 2011, 00:47
با سلام
تمامی سرور های این شرکت در فرانسه قراردارند ولی به دلیل وجود بستر و وجود شبکه مناسب این شرکت میتونه آیپی هایی غیر از آیپی فرانسه رو هم به شما ارائه کنه.
کلا امکان ایجاد تغییرات در سرورها وجود ندارد. پشتیبانی هم به صورت مناسبی ارائه نمیشود. (میانگین پاسخ گویی برای تیکت های من 5 ساعت و 42 دقیق برای سه مورد)
خرید و تهیه سرور شرایط خاص خود را دارد. فقط این کشور ها میتونن اقدام به خرید کتند اون هم از سایت مشخص شده : Frame of use: Availability - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/availability.xml)
در ضمن به کشورهای اروپایی شامل مالیات هم میشوند که معمولا بین 18 تا 22 درصد هست که شما باید پرداخت کنین !
برای استفاده از آیپی بیشتر هم باید Professional Use رو داشته باشید روی سرورتون
درضمن Abuse Department خیلی خشنی دارند ! :دی "قدرت خاموش کردن سرور بدون اطلاع قبلی"
باز هم اگر سوالی هست من در خدمتم.
Y! : smartieuser
با تشکر
محمد خسروی
مهمترین مشکل این دیتاسنتر فکر کنم همون عدم پشتیبانی میکروتیک هست !
تقریبا مثل هتزنر هست فقط با یک کمی تغییر
arman_gts
December 16th, 2011, 01:07
خیلی ممنون اطلاعات بسیار کاملی بود
یعنی هر قیمتی که زدن *19% مثل هتزنر!
می خواستم برای هاستینگ استفاده کنم!
باز هم ممنون
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
مهمترین مشکل این دیتاسنتر فکر کنم همون عدم پشتیبانی میکروتیک هست !
عدم پشتیبانی میکروتیک!؟!
smartieuser
December 16th, 2011, 01:09
نه دقیقا ! :دی
قیمتی که توی سایتشون هست درسته. زمانی که فاکتور صادر میشه 19 درصد هم میاد روش برای مثال !
Iran Web Host
December 16th, 2011, 01:10
بله
کلا معماری شبکشون جوری هست که برای میکروتیک جایی وجود نداره
از subnet های خاصی استفاده میکنند
به abuse هم خیلی سختگیر هستند
در کل بیشتر برای هاستینگ مناسب هست نه برای مجازی سازی
itjavani
December 16th, 2011, 01:22
با درود
تفاوت ovh فرانسه و انگلستان در چیست؟
آیا دیتاسنتر 2 لوکیشن داره؟
قیمتها یکی است ولی چون سایت فرانسوی به یورو هست، به صرفه تر است.
علت آن هست که شما مثلا یک فرد فرانسوی باشی باید از وب سایت فرانسه سفارشتون رو ثبت کنید و فردی که انگلیسی هست باید از انگلیس سفارششو ثبت کنه!
قیمت های یورو و پوندی که اعلام شده زیاد تفاوتی برای به صرفه بودن و نبودن نداره
مثلا یک سرور 109 یورو هست ولی اگر از وبسایت انگلیس خریداری کنید 99 پوند هست! تفاوت قیمت زیاد نیست! برای ما ایرانی ها بیشتر باید به اکسچنج ریت اون روز یورو و پوند نگاه کنیم!
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
بله
کلا معماری شبکشون جوری هست که برای میکروتیک جایی وجود نداره
از subnet های خاصی استفاده میکنند
به abuse هم خیلی سختگیر هستند
در کل بیشتر برای هاستینگ مناسب هست نه برای مجازی سازی
بدرد مجازی سازی هم میخوره! تا تعریف ملت از مجازی سازی چه چیزی باشه!
استفاده صحیح و درست و پاک از سرورهای ovh مهم هست!
اصلا هم با ابیوز شوخی نداره!همینطور با کاربراش!
در مورد ساپورت هم درصورتی که هزینه ساپورت پرداخت بشه مثل جت پاسخ میدن!
Iran Web Host
December 16th, 2011, 01:30
برای قیمت کمتر میتونید از این سایت تهیه کنید : Kimsufi - your range of dedicated servers from £13.99 p/m ! (http://www.kimsufi.co.uk/)
بدرد مجازی سازی هم میخوره! تا تعریف ملت از مجازی سازی چه چیزی باشه!
استفاده صحیح و درست و پاک از سرورهای ovh مهم هست!
اصلا هم با ابیوز شوخی نداره!همینطور با کاربراش!
در مورد ساپورت هم درصورتی که هزینه ساپورت پرداخت بشه مثل جت پاسخ میدن!
والا تعریف ما این هست که بشه یک میکروتیک حداقل گیت وی کنیم و جلوی abuse رو بگیریم
ولی اینم شدنی نیست متاسفانه
ARNE
December 16th, 2011, 01:30
سلام
من این سوال رو بارها پرسیدم ولی جوابی براش نگرفتم. اگر دیتاسنتر OVH در مورد شکایت و ریپورت خیلی سخت گیر هست، پس چطور سایتی مثل ba-k.com با ده ها هزار ویزیتور روزانه برای چندین ماه تونسته روی سرورهای این شرکت دوام بیاره؟ روی این سایت لینک دانلود فیلم ها و بازی های روز، نرم افزارهای کرک شده و ... وجود داره. چطور این دیتاسنتر سرور همچین سایتی رو خاموش نمی کنه؟ ولی بایت هاست به خاطر تنها یک شکایت سرور سایتی رو خاموش می کنه که روزانه حتی یک دهم ترافیک این سایت رو هم نداره.
با تشکر
onlinehost
December 16th, 2011, 01:50
سلام
من این سوال رو بارها پرسیدم ولی جوابی براش نگرفتم. اگر دیتاسنتر OVH در مورد شکایت و ریپورت خیلی سخت گیر هست، پس چطور سایتی مثل ba-k.com با ده ها هزار ویزیتور روزانه برای چندین ماه تونسته روی سرورهای این شرکت دوام بیاره؟ روی این سایت لینک دانلود فیلم ها و بازی های روز، نرم افزارهای کرک شده و ... وجود داره. چطور این دیتاسنتر سرور همچین سایتی رو خاموش نمی کنه؟ ولی بایت هاست به خاطر تنها یک شکایت سرور سایتی رو خاموش می کنه که روزانه حتی یک دهم ترافیک این سایت رو هم نداره.
با تشکر
سایت ba-k.com برای بنده باز نشد ، منتهی حدس میزنم که فقط لینک را قرار داده باشه و خود فایل ها بر روی سرور نباشند و به خاطر همین تابحال بهشون گیر ندادند
در ضمن هیچ مشکلی با مجازی سازی نداره و فقط میکروتیک را ساپورت نمیکنه . لینک زیر هم راهنمای کانفیگ OS برای شبکه OVH
سایت ba-k.com برای بنده باز نشد ، منتهی حدس میزنم که فقط لینک را قرار داده باشه و خود فایل ها بر روی سرور نباشند و به خاطر همین تابحال بهشون گیر ندادند
در ضمن هیچ مشکلی با مجازی سازی نداره و فقط میکروتیک را ساپورت نمیکنه . لینک زیر هم راهنمای کانفیگ OS برای شبکه OVH
درسته. روی این سایت هیچ فایلی میزبانی نمی شه. به عبارت دیگه لینک وارز هست ولی مساله اینه که لینک وارز هم روی کاغذ غیر قانونی محسوب می شه. من خودم تجربه مدیریت سایت وارز دارم. روزانه ده ها شکایت بر علیه محتوای سایتی با این رنک صورت می گیره که باید بهشون رسیدگی بشه.
البته تنها این سایت نیست. ده ها سایت وارز دیگر مثل سایت های زیر هم روی سرورهای OVH میزبانی می شوند که ترافیک بسیار بالایی دارند.
uniquewarez.com
programaswarez.com
onlinehost
December 16th, 2011, 02:07
من شنیدم که بیشتر به spam و abuse حساس هستند و بر خلاف قوانینشان خیلی به وارز و همینطور تورنت کار ندارند
mhentezari
January 3rd, 2012, 01:14
به لیچر چقدر کار دارند؟
ببخشید من این رو نمی دونم! ابیوز دقیقا منظور چی هست؟
itjavani
January 3rd, 2012, 03:08
به لیچر چقدر کار دارند؟
ببخشید من این رو نمی دونم! ابیوز دقیقا منظور چی هست؟
کلا ovh بدرد سایت لیچ نمیخوره! امثال رپیدشیر و ... روش بسته شده!
mhentezari
January 3rd, 2012, 12:20
کلا ovh بدرد سایت لیچ نمیخوره! امثال رپیدشیر و ... روش بسته شده!
عجب! چه زرنگ
پس کجا به درد لیچر میخوره؟
itjavani
January 3rd, 2012, 13:06
عجب! چه زرنگ
پس کجا به درد لیچر میخوره؟
برای آپلودسنتر عالیه ولی لیچ نه نمیشه!
دیتاسنتر زیاد هست ! بستگی داره لیچ از چه سایتی قراره انجام بشه تا لوکیشنتون معلوم بشه!
mhentezari
January 3rd, 2012, 13:37
برای آپلودسنتر عالیه ولی لیچ نه نمیشه!
دیتاسنتر زیاد هست ! بستگی داره لیچ از چه سایتی قراره انجام بشه تا لوکیشنتون معلوم بشه!
همین سایتا دیگه. رپیدشیر، مگاآپلود، فورشیرد، فایل سونیک و سرو و....
دیتا سنتر خوب زیاده، اما با این قیمت نیست :)
ولی الان که دارم نگاه میکنم، UPLOADBAZ آپلود باز آپلود سنتر و لیچر رایگان - Easy way to share your files (http://www.uploadbaz.com/) هم روی ovh هست ها، نه؟
okey
January 3rd, 2012, 13:55
همین سایتا دیگه. رپیدشیر، مگاآپلود، فورشیرد، فایل سونیک و سرو و....
دیتا سنتر خوب زیاده، اما با این قیمت نیست :)
ولی الان که دارم نگاه میکنم، uploadbaz آپلود باز آپلود سنتر و لیچر رایگان - easy way to share your files (http://www.uploadbaz.com/) هم روی ovh هست ها، نه؟
بله روی ovh هست .
جالبیش هم استفاده از وب سرور آپاچی هستند . حالا چه طور کانفینگ شده که می تونه جوابگو باشه رو نمی دونم .
کسی اطلاعی داره خوشحال می شم توضیح بده .
mhentezari
January 3rd, 2012, 14:13
بله روی ovh هست .
جالبیش هم استفاده از وب سرور آپاچی هستند . حالا چه طور کانفینگ شده که می تونه جوابگو باشه رو نمی دونم .
کسی اطلاعی داره خوشحال می شم توضیح بده .
هی سوال تو سوال میشه!
مگه آپاچی چه مشکلی داره؟
alibalavipour
January 7th, 2012, 09:54
باید دید که هرقسمت رابرای چه قسمتی بکار می برد.
itjavani
January 7th, 2012, 13:51
با سلام
شما فقط ظاهر کار رو میبینید! این اسکریپت قابلیت اتصال چند سرور را دارد! و برای دانلود مسلما از سرور سایتشون استفاده نمیکنند.