توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سخت افزار کامپیوترم (کمک کنید)
shahmoradi
December 15th, 2011, 16:10
با سلام در حین کار با کامپیوتر یهو تصویر مانیتور پرید و تصاویر رنگارنگ مثل رنگین کمان زیبا نمایان شد.
سیستم را ریستارت کردم دیگه تصویری را مشاهده نکردم،مانیتور را با سیستم دیگری تست کردم کاملا سالم بود
مانیتور را به کیس خودم وصل می کنم و کیس را روشن می کنم مانیتورم روشن نمیشه درواقع انگار سیستم دستور روشن شدن را به مانیتور صادر نمی کند و مانیتور در حالت استند بای می ماند
کارت گرافیک دارم و ماردبردم نیز ان برد است کابل را بر روی کارت گرافیک و کارت ان برد مادر برد تست کردم هیچ فرقی نکرد
حالا من چی کار کنم
لطفا نظر بدهید که از چی است
(من احتمال میدهم که مادربردم سوخته)
Mr_Parham
December 15th, 2011, 16:13
روشن میکنین وقتی چک میکنه اون اول اول سخت افزار رو بوق میزنه ؟؟ اگر آره چند تا و چهجوری ؟؟
shahmoradi
December 15th, 2011, 16:18
سیستم من اصلا وقتی هم که سالم بود بوقی نمی زد.
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
من در یه چیزی شک دارم کارت گرافیکم سوخته باشه خوب درسته سوخته
ولی چرا بازم به کارت on bord گرافیک میزنم مانیتور روشن نمیشه (درواقع در همون حالت اماده به کار می مونه) از سالم بودن مانیتور هم اطمینان 100 درصد دارم تست کردم.
Mr_Parham
December 15th, 2011, 16:20
سیستم من اصلا وقتی هم که سالم بود بوقی نمی زد.
پس بلندگوی توی کیس تعطیله
وقتی روشن میکنین تصویر میده؟؟ کلا حتا اگر تصویر به هم ریخته باشه
با مانیتوره دیگه هم تست کردین؟؟
بعد گفتین که گرافیک کارتتون انبرد هست یا جدا گرفتین ؟؟
با بهنویس دارم مینویسم، پس اگر مفهوم نیست به خاطره اونه، ببخشید
shahmoradi
December 15th, 2011, 16:26
نه عزیز من چی تعطیله یه سیم سه شاخه ای به مادربردم وصله که روش نوشته Speaker و اون طرفش هم وصله به یه بوق کوچک روی مادربرد تازه من بلندگو را تست کردم رم رو جا نمی ندازم وقتی روشن می کنم بلندگو یه سره بیپ می زنه
وقتی کیس رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه در حالت اماده به کار است. روشن نمیشه
با مانیتور دیگه تست کردم همین جوری بود
کارت گرافیک دارم و کابل مانیتور را به کارت گرافیک می زنم همین جوری است به کارت گرافیک انبرد هم می زنم هیمن جوری است
من نمی دونم کارت گرافیکم مشکل داره یا مادربرد
اگه کارت گرافیک سوخته باشه باید در انبرد مشکل حل بشه دیگه
Mr_Parham
December 15th, 2011, 16:34
اگر دو تا کارت گرافیک رو چک نکرده بودین من میگفتم مشکل از کارت گرفیکه ولی الان فکر میکنم مادر برد باشه
HyperServer
December 15th, 2011, 17:16
احتمال داره کارت گرافیک شل شده باشه....
به دلیل اینکه اتصال ناقص هست گرافیک آنبورد هم تصویر نمیده
کارت گرافیک رو در بیارید و مجدد جا بزنید.