ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سروری با مشخصات ذکر شده می تونه جوابگوی سایتی با 5000 کاربر آنلاین باشه؟

ARNE
December 14th, 2011, 23:52
سلام

سروری با مشخصات ذکر شده می تونه جوابگوی سایتی با 5000 کاربر آنلاین باشه؟ سایت بر پایه وردپرس هست و کاربران صرفا جهت مشاهده صفحات سایت وارد سایت می شوند. هیچگونه فایل و تصویری به منظور دانلود میزبانی نمی شود.

2x Intel Quad Core E5620
Memory: 24 GB
Hard Drive(s): 2x 1 TB SATA II
1000 Mbit Network Connection

با سپاس

stchost
December 15th, 2011, 00:26
اگر کانفیگ مناسب داشته باشید بله جوابگو خواهد بود

Mr_Parham
December 15th, 2011, 00:54
همونجوری که دوستان گفتن با کانفیگ درست و حرفه ای مشکلی نخواهید داشت و حتی فکر می کنم این سرور بیش از نیازتون هم باشه !

p30speed
December 15th, 2011, 00:55
به نظر من خیلی خیلی هم زیاد. یک هاست با امکانات قوی بگیر اصلا نیازی به این سرور نیست

ARNE
December 15th, 2011, 01:09
از لطف همگی ممنونم دوستان.

تیم مدیریتی سایت تصمیم گرفته با تبلیغ مناسب و هدفمند میزان بازدید از سایت رو افزایش بده. برای همین سوال کردم تا بتونم به صورت تقریبی به میزان منابع مورد نیاز پی ببرم. ممنون می شم دوستان دیگه هم نظر خودشون رو بیان کنن.

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

به نظر من خیلی خیلی هم زیاد. یک هاست با امکانات قوی بگیر اصلا نیازی به این سرور نیست

دوست عزیز،
منظورم از 5000 کاربر آنلاین، تعداد مراجعه کننده گان روزانه نبود. تعداد مراجعه کننده گان روزانه بیش از 300 هزار خواهد بود.
منظورم این بود که آیا سرور فوق قادر خواهد بود در یک لحظه به حدودا 5000 کاربر سرویس ارائه بده یا نه؟

HugeServer
December 15th, 2011, 03:25
از لطف همگی ممنونم دوستان.

تیم مدیریتی سایت تصمیم گرفته با تبلیغ مناسب و هدفمند میزان بازدید از سایت رو افزایش بده. برای همین سوال کردم تا بتونم به صورت تقریبی به میزان منابع مورد نیاز پی ببرم. ممنون می شم دوستان دیگه هم نظر خودشون رو بیان کنن.

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

دوست عزیز،
منظورم از 5000 کاربر آنلاین، تعداد مراجعه کننده گان روزانه نبود. تعداد مراجعه کننده گان روزانه بیش از 300 هزار خواهد بود.
منظورم این بود که آیا سرور فوق قادر خواهد بود در یک لحظه به حدودا 5000 کاربر سرویس ارائه بده یا نه؟

در لحظه ؟! -- خیر.
البته تا حد زیادی به ساختار وبسایت شما بستگی دارد.
توصیه میکنم از یک سرور مجزا برای mysql استفاده کنید و
استفاده از SSD هم سرعت سرور شمارو تا حد زیادی بالا خواهد برد.
همچنین اگر محتوای ثابت (Static : Images,CSS,etc) را روی CDN هاست کنید سرور اصلی کمتر مشغول خواهد شد و با توجه به ساختار CDN وب سایت شما برای کاربران خیلی
سریعتر بارگذاری خواهد شد.

موفق باشید.

ARNE
December 15th, 2011, 11:53
در لحظه ؟! -- خیر.
البته تا حد زیادی به ساختار وبسایت شما بستگی دارد.
توصیه میکنم از یک سرور مجزا برای mysql استفاده کنید و
استفاده از SSD هم سرعت سرور شمارو تا حد زیادی بالا خواهد برد.
همچنین اگر محتوای ثابت (Static : Images,CSS,etc) را روی CDN هاست کنید سرور اصلی کمتر مشغول خواهد شد و با توجه به ساختار CDN وب سایت شما برای کاربران خیلی
سریعتر بارگذاری خواهد شد.

موفق باشید.

از راهنمایی مفیدتون ممنونم دوست عزیز.

برای میزبانی دیتابیس همچین سایتی چه سروری مورد نیازه؟ منظورم اینه که منابع سرور در چه حدی باید باشه؟
علاوه بر راهی که شما پیشنهاد دادید، می توان دو یا سه سرور تهیه کرد و بار پردازشی رو بین اونها تقسیم کرد؟

و اینکه سرور مورد نظر من همزمان به چند کاربر می تونه به صورت ایده آل سرویس ارائه بده؟

HugeServer
December 15th, 2011, 12:59
از راهنمایی مفیدتون ممنونم دوست عزیز.

برای میزبانی دیتابیس همچین سایتی چه سروری مورد نیازه؟ منظورم اینه که منابع سرور در چه حدی باید باشه؟
علاوه بر راهی که شما پیشنهاد دادید، می توان دو یا سه سرور تهیه کرد و بار پردازشی رو بین اونها تقسیم کرد؟

و اینکه سرور مورد نظر من همزمان به چند کاربر می تونه به صورت ایده آل سرویس ارائه بده؟

به تعداد query های mysql بستگی دارد.
بله,برای وبسرور میتونید چندین سرور تهیه کنید و بار رو بین آنها تقسیم کنید.
البته بیشتر بار پردازنده برای پردازش درخواست های mysql میباشد.

موفق باشید.

iraniserver
December 15th, 2011, 13:02
برای این تعداد افراد آنلاین خیر ! پیشنهاد نمیشه
چون امکان موجه شدن با مشکل هستش..

اما یک سرور با رم 48 گیگ میتونه خیلی بهتر جوابگوتون باشه

موفق باشید

Reza.exe
December 15th, 2011, 13:12
سلام
سایتی با 5 هزار کاربر آنلاین باید از سیستم های caching مختلف + هارد های SSD +
Remote SQL
استفاده کنه

که این سرور اصلا مناسب این کار نیست
سروری که برای این نوع سایت ها نیازه حداقل باید توان پردازش 40 Ghz را داشته باشند

erroring
December 15th, 2011, 22:44
برای کاهش بار بر روی سرو فایل های دینامیک میتونید از ترکیب nginx +apache استفاده کنید. برای کاهش بار بر بروی mysql نیز nginx به وسیله کشی که داره میتونه جواب گو باشه. اما این کش ممکنه کمی سایت رو از حالت دینامیک بودن خارج کنه. (بسته به مقدار اعتبار کش)

AvalinHost
December 17th, 2011, 01:14
به نظر من این سرور میتونه راحت جوابگوی این آمار آنلاین باشه.
نهایتش روی همین سرور یه لایت اسپید نصب و کانفیگ کن کارت 100% حل میشه.

شما دوستان مثل اینکه دست کم گرفتین مشخصات سروری رو که داده. یا اصلا دقت نکردین!