توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای انتخاب نام سایت
3nator
December 14th, 2011, 23:05
با سلام
دوستان برای سایت پزشکی دامین مناسب پیشنهاد بدید
با تشکر
Mr_Parham
December 14th, 2011, 23:12
با سلام
دوستان برای سایت پزشکی دامین مناسب پیشنهاد بدید
با تشکر
اینی که گفتین خیلی general بود، چه زمینه ای، بعد قرار این سایت چی باشه، مثلا فروم، پرتال، اخبار، چی ؟؟
3nator
December 14th, 2011, 23:15
اینی که گفتین خیلی general بود، چه زمینه ای، بعد قرار این سایت چی باشه، مثلا فروم، پرتال، اخبار، چی ؟؟
بیشتر یه سایت کلیه.هم فروم داره هم اخبار....اسم های کلی پیشنهاد بدین
ممنون
Mr_Parham
December 14th, 2011, 23:22
بیشتر یه سایت کلیه.هم فروم داره هم اخبار....اسم های کلی پیشنهاد بدین
ممنون
.ir یا .com
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 23:30
MarizKhone.com
3nator
December 14th, 2011, 23:33
.ir یا .com
com.
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
MarizKhone.com
یکم مهربون تر:-*
1oveless
December 14th, 2011, 23:37
marizkhone.com
یخورده مضحکانه نیست؟ البته توهین نباشه!
irkidneys .com
3nator
December 14th, 2011, 23:47
irkidneys .com
زیاد رند نیس.تو دهن نمیچرخه
azizi_php
December 14th, 2011, 23:51
سلام.
به سایت.bustaname.com بروید.
سپس با بابیلون فارسی به انگلیسی کلماتی مانند.
استراحت - سلامت - بستری و ... که به ذهنتان می رسد را ترجمه و اضافه کنید.
کلماتی مانند tehran- iran - day -daily - health و غیره را نیز اضافه کنید تا ترکیب شود و نامی را برای شما پیشنهاد دهد.
پیشنهاد می کنم دامنه .com بگیرید. چون همه با آن راحت تر هستند.
3nator
December 15th, 2011, 00:13
دوستان نظر دیگه ای نبود؟
Hostine
December 15th, 2011, 11:11
iranhealth.com
زیباست فکر کنم این بدردتون بخوره
iraniserver
December 15th, 2011, 12:56
با سلام
takpezeshk.com
pezeshk.co
pezeshki.co
تاجر
June 5th, 2013, 00:43
سلام به همه دوستان عزیز
راستش فعالیت اصلی من تجارت و بصورت تخصصی تر صادرات هست. با توجه به اینکه برعکس خیلی از تجار که تجارت رو از پدرانشون به ارث بردند و یا با سرمایه مالی شروع به تجارت کردند من تجارت رو با توجه به رشته تحصیلیم در دانشگاه که بازرگانی بین الملل بود و بصورت علمی شروع کردم. با توجه به اندوخته علمی که در سالهای تحصیل و چند سال اخیر که مشغول تجارت بودم الان احساس میکنم وقتشه که یک محیط رو ایجاد کنم تا با تجار حرفه ای دیگه و یا جوونایی که میخوان به تجارت وارد بشن و دنبال جایی برای کسب اطلاعات و یا دوستیابی در این حوزه هستند ایجاد کنم. هرچند یک اینجور انجمنی الان وجود داره اما من با توجه به فرصت ها و امکاناتی که در کشورهای دیگه دارم و سازوکاری که برای ورود تجار این کشورها به بحث با تجار ایرانی در این محیط دارم میخوام برنامه کاربردی تر و مفیدتری رو ایجاد کنم تا همه دوستانم بتونن از این فرصت استفاده کنند.
سازوکار و اهداف اصلی سایت مورد نظر رو تقریبا 10ماهه که داریم با جمعی از دوستان مشخص میکنیم. اما مهمترین سوال و یا اگه بهتر بگم استرس ما مشخص کردن اسم سایت هست!
حالا هم تقاضای من از دوستانم در این سایت پیشنهاد چند تا اسم با ویژگی های زیر هست:
1- این سایت محل تجمع و رد و بدل کردن نظرات و پیشنهادات تجار حرفه ای و تازه کار و جوانانی که علاقه مند ورود به تجارت هستند.
2- مراجعه کنندگان و اعضای سایت تجاری از ایران - کشورهای عربی - ترکیه و آذربایجان و کشورهای روس زبان هستند(مطالب و پیغام های مورد نظر تجار بوسیله مترجم های شرکت به زبان های مختلف جهت تجار غیر فارسی زبان ترجمه میشود)
3- تجربه ثابت کرده با توجه به مورد 1و 2 بهتر است از نام یک شخصیت تاریخی بین المللی استفاده شود. این نکته رو قبلا یک سایت موفق و برتر مثل علی بابا(alibaba.com) استفاده کرده و پیروزی بزرگی کسب کرده. یکی از پیشنهادها علاءدین(alaedin.com) بود که بنا به دلایل مختلفی همچون تفاوت های مختلف در املا که در برخی موارد سایت های دیگه ای رو بالا میاورد رد شد.
4- البته بجز مورد 3 اگه کلماتی که از تجارت و هم خانواده هاش هم بیاد مناسبه. کلا دنبال یک اسم مناسب هستیم که به شرایطی که در بالا عرض کردم بخوره.
5- بهتره دامنه .com باشه
در پایان هم باید عرض کنم اگه دوستی بتونه کمکی تو این زمینه به بنده و دوستانم بکنه حتما سعی میکنیم زحمتشو بی پاسخ نگذاریم.
آدرس ایمیل بنده: tahator_pars@yahoo.com