توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت و پلاگین ؟
adelant
December 14th, 2011, 22:49
سلام فرق بین کامپوننت با پلاگین و ماژول چیه
من Simple Image Gallery PRO (by JoomlaWorks (http://www.soft722.com/administrator/index.php?option=com_plugins&task=plugin.edit&extension_id=10057) این کامپوننتو نسب کردم اما نمی دونم چطور باهاش کار کنم
kamkar
January 14th, 2012, 11:16
ببخشید تاپیک نسبتا قدیمی رو بالا میارم! احتمالا ایشون تا الان مشکلش حل شده :D
کامپوننت در واقع یک افزونه است که به سیستم اضافه میشه و کارهایی که قبلا سیستم نمی تونست انجام بده رو به صورت تخصصی انجام میده! برای مثال یک گالری تصاویر با قابلیت رای دادن، نظر گذاشتن، دسته بندی مطالب و...
یا یک فروشگاه اینترنتی که تمام امکانات لازم از قبیل دسته بندی، پرداخت آنلاین، محاسبه مالیات، هزینه ارسال و ... رو داشته باشه.
یا حتی مواردی که در محیط کابری به اصطلاح front end دیده نمیشه، مثل کامپوننت هایی که کار seo رو به صورت تخصصی انجام میدن و یا کامپوننت های محافظت از سیستم در مقابل هک و اینا، مثل sh404 و rs firewall
یا یک شبکه اجتماعی مثل فیس بوک!
برای مشاهده کامپوننت ها و استفاده در محیط کاربری باید از طریق بخش منوها، به یکی از منوها اضافه بشه!
ماژول در واقع یک بلوک هست که با قرارگیری در محیط هایی که در قالب تعریف شده یک مطلب یا عکس یا محصول رو نمایش میده...مثال آخرین اخبار، اسلاید شو، محبوب ترین محصولات
برای پلاگین هم نمیتونم توضیح واضحی بدم. اما میتونید پلاگین رو مثل یک موتور در نظر بگیرید که زیر زیرکی باعث کار کردن کامپوننت و ماژول میشه و اگر نباشه اون ها هم با اختلال مواجه میشن!
alirezase
January 15th, 2012, 04:59
ممنون خیلی کامل بود اما من اینو هم اضافه کنم که بعضی از پلاگین ها مثل یه مترجم هستند که کدهای خاصی رو از داخل متن شما(content) ترجمه میکنند و یه عملیات خاص رو انجام میدهند