توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راه اندازی پرداخت آنلاین ملت
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 22:25
دوستان ماژول بانک ملت رو برای whmcs نصب کردم
در فایل مانفیک هم اطلاعات ترمینال و یوزر و پس رو وارد کردم
اما موقع پرداخت مشکل داره
Forbidden
You don't have permission to access /modules/gateways/Mellat/Pay.php on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Mr_Parham
December 14th, 2011, 22:41
مشکل Permission هست به نظر، چک کنین :-|
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 22:55
میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟
Mr_Parham
December 14th, 2011, 23:03
میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟
از چه طریقی upload کردین فایل رو ؟؟
اگر SFTP باید chown کنین فایل رو و username و groupname رو username اون هاستی که Upload کردین قرار بدین (اگر این درست نکرد مشکل رو قسمت دوم رو بخونین)
اگر از طریق FTP یا File manager فایل رو upload کردین فایل رو باید chmod کنین و دسترسی لازم رو قرار بدین، برای مثال 777
azizi_php
December 14th, 2011, 23:09
از چه طریقی upload کردین فایل رو ؟؟
اگر SFTP باید chown کنین فایل رو و username و groupname رو username اون هاستی که Upload کردین قرار بدین (اگر این درست نکرد مشکل رو قسمت دوم رو بخونین)
اگر از طریق FTP یا File manager فایل رو upload کردین فایل رو باید chmod کنین و دسترسی لازم رو قرار بدین، برای مثال 777
بله مشکل از همین باید باشد.
البته اگر از هاست shared استفاده می کنید permisiion را 777 نگذارید تا سایتتان هک نشود.
باید 600 کار شما را راه بیاندازد.
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 23:14
از طریق فایل زیلا نتونستم آپلود کنم از فایل منیجر آپلود کردم
لطفا دسترسی هارو بگید چی بزنم تا درست بشه
Mr_Parham
December 14th, 2011, 23:16
بله مشکل از همین باید باشد.
البته اگر از هاست shared استفاده می کنید permisiion را 777 نگذارید تا سایتتان هک نشود.
باید 600 کار شما را راه بیاندازد.
من برای مثال گفتم البته D:
از طریق فایل زیلا نتونستم آپلود کنم از فایل منیجر آپلود کردم
لطفا دسترسی هارو بگید چی بزنم تا درست بشه
چجوری Upload کردین پس ؟؟
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 23:19
از فایل منیجر سی پنل
Mr_Parham
December 14th, 2011, 23:24
از فایل منیجر سی پنل
راست کلیک کنین روی فایل و Change permission رو انتخاب کنین
stchost
December 14th, 2011, 23:24
وارد فایل منیجر بشید ، فایل را انتخاب کنید و کلید Change Permission را بزنید و اعداد را بر روی 644 تنظیم کنید
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 23:27
کلیه فایل هارو روی 644 گذاشتم اما درست نشد
پوشه ها هم باید تغییر بدم یا باید 777 بشه ؟
Mr_Parham
December 14th, 2011, 23:31
کلیه فایل هارو روی 644 گذاشتم اما درست نشد
پوشه ها هم باید تغییر بدم یا باید 777 بشه ؟
فقط اون فایل رو
بعد دسترسی رو کم کم بیشتر کنین تا ببینین کی جواب میده
AvalinHost
December 14th, 2011, 23:33
سطح دسترسی ببین چیه.
بزار روی 644
پوشه رو هم بزار روی 755
اول زیپ کردی بعد آپلود کردی؟ اونم با برنامه winrar ؟
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 23:37
همه ی فایل ها روی 644 هست
کم و زیاد کردم اما جواب نداد
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
چون با فایل زیلا نشد آپلود کنی ( به دلیل زغالی بودن اینترنت ) از سی پنل تک تک آپلود کردم
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
چون با فایل زیلا نشد آپلود کنی ( به دلیل زغالی بودن اینترنت ) از سی پنل تک تک آپلود کردم
stchost
December 14th, 2011, 23:38
permission پوشه باید 755 باشه
Mr_Parham
December 14th, 2011, 23:39
همه ی فایل ها روی 644 هست
کم و زیاد کردم اما جواب نداد
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
به صورت Default همه ی فایل ها 644 باید باشند و فولدر ها 755
شما دسترسی اینو دستی افزایش بده
/modules/gateways/Mellat/Pay.php
نکته : از جایی که دانلود کردی باید نوشته باشه که چه دسترسی باید بدی که کار کنه فکر کنم :)
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 23:42
الان دسترسی ها دقیقا همینه
متاسفانه جایی که دانلود کردم چیزی ننوشته بود
www.nuller.ir (http://www.nuller.ir)
Mr_Parham
December 14th, 2011, 23:51
الان دسترسی ها دقیقا همینه
متاسفانه جایی که دانلود کردم چیزی ننوشته بود
www.nuller.ir (http://www.nuller.ir)
دسترسی اون فایل رو بزارین 777 و دوباره چک کنید
mehrshad.ho
December 14th, 2011, 23:57
777 کردم بازم نشد
Mr_Parham
December 15th, 2011, 00:12
777 کردم بازم نشد
من دیگه شرمنده، فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه، ممکنه فایل دیگری هم باشه توی فولدر ملت که دسترسی بالا نیاز داشته باشه البته
mehrshad.ho
December 15th, 2011, 08:36
از دوستان با تجربه خواهشمندیم کمک کنند
maryam1
December 15th, 2011, 09:08
NuLLeR | DownLoad FuLL NulleD SCRiPTz (http://www.nuller.ir/)
ببینید درسته سایت نالر تایید شدست مدیرش مدیر وی بی ایرانه
اما هرگز برای مسائل مالی ریسک نکنید
برید ماژول رو از
WHMCS[CompleteSolution] - ماژول های طراحی شده توسط شرکت (http://whmcs.ir/index.php?cmd=Modules#Mellat)
بخرید خودتونو راحت کنید
whmcs رو هم با لاینسنسشو بگیرید به هر حال اینا پیشنهاد من بود
بعدا براتون مشکل پیش میاد
موفق باشید
m.hoseynpur
December 15th, 2011, 09:45
ببینید درسته سایت نالر تایید شدست مدیرش مدیر وی بی ایرانه
اما هرگز برای مسائل مالی ریسک نکنید
برید ماژول رو از
WHMCS[CompleteSolution] - ماژول های طراحی شده توسط شرکت (http://whmcs.ir/index.php?cmd=Modules#Mellat)
بخرید خودتونو راحت کنید
whmcs رو هم با لاینسنسشو بگیرید به هر حال اینا پیشنهاد من بود
بعدا براتون مشکل پیش میاد
موفق باشید
نیازی به خریدش نیست دوست عزیز رهنمایی اشتباه نفرمایید.یه بار شده فکر کنید شما؟چرا از لحاظ مالی ریسک هست؟اولا با تریمنال ای دی وی پسوردش میخواید من ترمینالو پسورد خودمم اینجا بزارم تنها مردم میتونن برن اینو بزارن تو سایت خودشون خوب بزارن بعد پرداخت پولی که پرداخت شده میاد تو حساب من نه کس دیگری هیچ سوئ استفاده ای به هیچ وجه نمیتونه به نفع شخص سوئ استفاده کننده باشه...فکر کنید بعد حرف بزنید اون پولی که 50 تومان میگیرن برای این سیستم برای امنیت نیست دوست عزیز چون این مازول ها نیز امن هستند من 2 سالی میشه دارم استفاده میکنم و ترامنشات زیادی در هم داشتم توجه کنید اون 50 تومان برای امنیت نیست برای نصب و پشتیبانی نرم افزار هست نه چیز دیگه...پس نیاید بگید امنیت نداره برید بخرید مسائل مالی فلانه بهمانه...
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
از دوستان با تجربه خواهشمندیم کمک کنند
دوست خوبم اگر بخواید میتونم براتون نصب و کانفیگ کنمش...بهم پیام بدئید به رایگان براتون انجام بدم در مورد مشکلتون هم باید ببینم تا نبینم خودم نمیتونم راهنماییتون کنم
maryam1
December 15th, 2011, 10:01
نیازی به خریدش نیست دوست عزیز رهنمایی اشتباه نفرمایید.یه بار شده فکر کنید شما؟چرا از لحاظ مالی ریسک هست؟اولا با تریمنال ای دی وی پسوردش میخواید من ترمینالو پسورد خودمم اینجا بزارم تنها مردم میتونن برن اینو بزارن تو سایت خودشون خوب بزارن بعد پرداخت پولی که پرداخت شده میاد تو حساب من نه کس دیگری هیچ سوئ استفاده ای به هیچ وجه نمیتونه به نفع شخص سوئ استفاده کننده باشه...فکر کنید بعد حرف بزنید اون پولی که 50 تومان میگیرن برای این سیستم برای امنیت نیست دوست عزیز چون این مازول ها نیز امن هستند من 2 سالی میشه دارم استفاده میکنم و ترامنشات زیادی در هم داشتم توجه کنید اون 50 تومان برای امنیت نیست برای نصب و پشتیبانی نرم افزار هست نه چیز دیگه...پس نیاید بگید امنیت نداره برید بخرید مسائل مالی فلانه بهمانه...
ممنونم از توضیحاتتون من خودمم از کس دیگه پرسیده بودم اما شما وقت کردی بیا بزن تو گوش من
mehrshad.ho
December 15th, 2011, 10:42
فکر نمیکنم ماله نال بودن باشه
taghi.karimi
December 15th, 2011, 10:53
ممنونم از توضیحاتتون من خودمم از کس دیگه پرسیده بودم اما شما وقت کردی بیا بزن تو گوش من
دوست عزیز!توی گوش زدن نداره که!
این یه چیز واضح هست که امکانات و دسترسی و قابلیت های نسخه اورجینال به نال شده در اکثر موارد بیشتره!
دوستانی که توانایی کمک را دارند در تاپیک راهنمایی کنند.ممکنه زمان ببرد اما مشکل خیلی از افراد با یک راهنمایی کامل از ایجاد شدن تاپیک متعدد جلوگیری نماید!
موفق باشید!
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
فکر نمیکنم ماله نال بودن باشه
بله.چون خیلی از افراد دارند از نسخه نال استفاده میکنند!بدون هیچ مشکلی!
mehrshad.ho
December 15th, 2011, 10:55
هم اکنون مطلع شدم لیسانس سی پنل ترکیده
اگر دوستان با teamviwer می تونند بیان ببینند ممنون میشم
m3hdi
December 15th, 2011, 13:22
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
دوست خوبم اگر بخواید میتونم براتون نصب و کانفیگ کنمش...بهم پیام بدئید به رایگان براتون انجام بدم در مورد مشکلتون هم باید ببینم تا نبینم خودم نمیتونم راهنماییتون کنم
چون شما مشکلی براتون پیش نیومده دلیل میشه؟
معنی نال شدن رو میدونید شما ؟
شما شاید چون تراکنش هاتون پایینه و هر بار میرید حساب رو چک می کنید تا ببینید پول اومده یا نه
شرکتی که روزی 100 تا تراکنش داره نمیتونه بیاد دونه دونه چک کنه
در این ماژول های نال شده متدهایی وجود داره که بدون رفتن به سایت بانک میشه صورت حساب رو به حالت "پرداخت شده" در آورد
کسی که نتونه بابت این نیازها هزینه کنه و در واقع بدون سرمایه کار کنه بهتره جمع کنه
موفق باشید
mori2000
December 15th, 2011, 14:33
من اولین بار نصب کردم بدون مشکل کار کرد
mehrshad.ho
December 15th, 2011, 17:37
میشه با هم دعوا نکنید ؟
بگید من چی کار کنم
ezat1
December 15th, 2011, 18:42
دوستان با نال شده یا نشده کاری نداشته باشین فعلا که کار میکنن ببینید برای این مشکل چی به نظرتون میرسه با این مسائل که طرح میکنین مشکل این دوستمون داره فراموش میشه ! منم میخوام ملت نصب کنم مشکل ایشون رو حل کنین مشکل منم حل میشه ×
Mr_Parham
December 15th, 2011, 18:43
هم اکنون مطلع شدم لیسانس سی پنل ترکیده
اگر دوستان با teamviwer می تونند بیان ببینند ممنون میشم
License تموم نشده? اگر نه فقط یک دستور باید بزنین B-)
sardarn
December 15th, 2011, 18:46
ایشون فکر کنم بتونن مشکل تون رو حل کنند
نمایش مشخصات: m.hoseynpur - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/28888)
m.hoseynpur
December 15th, 2011, 18:48
ایشون فکر کنم بتونن مشکل تون رو حل کنند
نمایش مشخصات: m.hoseynpur - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/28888)
باسلام.بلی مشکلشون رو براحتی میشه حل کرد.و قبلا هم گفتم دسترسی بدند تا مشکلشون رو حل کنم اما ایشون پیامی ندادند.اگر نیاز بود اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید ماژول رو نصب و کانفیگ کنم
sardarn
December 15th, 2011, 18:53
باسلام.بلی مشکلشون رو براحتی میشه حل کرد.و قبلا هم گفتم دسترسی بدند تا مشکلشون رو حل کنم اما ایشون پیامی ندادند.اگر نیاز بود اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید ماژول رو نصب و کانفیگ کنم
گفته بودند اگه کسی می تونه مشکل رو از طریق team viewer حل کنه
m.hoseynpur
December 15th, 2011, 18:54
گفته بودند اگه کسی می تونه مشکل رو از طریق team viewer حل کنه
به علت پینگ بسیار بد سرویس های اینترنت متاسفانه امکان راحت کار کردن با تیم ویور مقدور نمیباشد کار 1 دقیقه ای رو باید 5 دقیقه معطلش کرد حداقل.اگر واقعا با تیم میوان مشکلشون رو حل کنند متاسفم.نه وقتشو دارم نه حوصله معطل شدن را
mehrshad.ho
December 15th, 2011, 19:46
برای این گفتم team viewer که ببینم چیکار می کنید تا اگه باز مشکل دار شد خودم بتونم حل کنم
m.hoseynpur
December 15th, 2011, 19:51
برای این گفتم team viewer که ببینم چیکار می کنید تا اگه باز مشکل دار شد خودم بتونم حل کنم
بعد از کانفیگ دیگر مشکلی پیش نمیاد براش.مازولی که خودم دارم استفاده میکنمو برای کاربرا نصب میکنم الان 1 سالو نیم هست که مثل ساعت داره برام کار میکنه هم پارسیان هم ملت
هاست 97
December 16th, 2011, 08:21
بعد از کانفیگ دیگر مشکلی پیش نمیاد براش.مازولی که خودم دارم استفاده میکنمو برای کاربرا نصب میکنم الان 1 سالو نیم هست که مثل ساعت داره برام کار میکنه هم پارسیان هم ملت
این ماژول برای من بوده
پیغام خصوصی بده تا برات ردیف کنم
webpooyan
April 11th, 2012, 14:47
مشکل حل نمی شود چرا یک بار وار می شو.د و پرداخت انجام میشود ولی دفعه دوم ایراد می دهد از پرمیشن و هر کار میکنی حتی تعویض پرمیشن فایل ایا فایل خاصی باید تغییر کند یا اصلا ایم ماژول ها خراب هستند
دوستان منم دقیقا همین مشکل استارتر رو دارم ولی نمیدونم چرا حل نمیشه دوستان متخصص لطفا کمک کنید
saymon
April 24th, 2012, 10:20
کسی این مشکل براش پیش نیومده؟
SaynaServer
April 24th, 2012, 10:32
کسی این مشکل براش پیش نیومده؟
صفحه چهار تاپیک رو بخونید دوستان می تونند کمکتون کنند
saymon
April 24th, 2012, 11:53
حقیقتش من بعد از چند بار شکست خوردن از اعتماد کردن دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم و دسترسی بدم ، دوستانی که این مشکل رو داشتن و میتونن کمک کنن ممنون میشم راهنماییم کنید
SaynaServer
April 24th, 2012, 12:10
حقیقتش من بعد از چند بار شکست خوردن از اعتماد کردن دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم و دسترسی بدم ، دوستانی که این مشکل رو داشتن و میتونن کمک کنن ممنون میشم راهنماییم کنید
کمی به میزان فعالیت و عضویت دوستان نگاه کنید افراد متعمدی به نظر می رسند فکر نمی کنم مشکلی براتون پیش بیاره
به هر حال ماژول رو از جای دیگه دانلود کنید تست کنید ببنید بازهم مشکل دارید
saymon
April 24th, 2012, 12:13
کمی به میزان فعالیت و عضویت دوستان نگاه کنید افراد متعمدی به نظر می رسند فکر نمی کنم مشکلی براتون پیش بیاره
به هر حال ماژول رو از جای دیگه دانلود کنید تست کنید ببنید بازهم مشکل دارید
ببخشیدا ولی من دیگه به خود بیل گیتس هم اعتماد نمیکنم ، از ماژول نیست انواعش رو تست کردم
saymon
April 29th, 2012, 17:18
دوستان من مشکل رو حل کردم ،مشکل از چند تا باگ کوچولو تو ماژول نالرز بود هرکی این مشکلو داشت بهم پیغام بده بگم چیکار کنه
amin9750
July 21st, 2012, 15:04
با سلام
ممنون میشم بگید چطور میشه مشکل رو رفع کرد
با تشکر
TARIMEHR
July 21st, 2012, 15:27
سلام
همونطور که دوستمون گفتن شماره ترمینال و رمزش بدرد هیچ کسی جز صاحب حساب نمیخوره
این ترمینال رو هرکس میخواد من میدم فقط تمام پولهایی که واریز میشن میره حساب من.(امیدوارم متوجه شده باشین ترمینال یعنی چی)
درمورد باگ هم سخت در اشتباهید
ماژول پیوست شد
فقط فایل کانفیگ رو که توی پوشه ی mellat هست ویرایش کنین و اطلاعات ترمینال رو توش بریزین
سپاس
amin9750
July 21st, 2012, 23:23
با سلام
من فایل ها رو در مسیر مورد نظر ریختم و فایل رو کانفیگ کردم
ولی هنوز مشکل
Forbidden
You don't have permission to access /modules/gateways/Mellat/Pay.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
رفع نشد
TARIMEHR
July 23rd, 2012, 18:43
یه عکس از ارور بذارین لطفا
متن نه
عکس
و اینکه این ارور چه موقع میده؟
موقع اتصال به درگاه برای پرداخت فاکتور؟
یا جایی دیگه؟