توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال ساده در مورد سرور مجازی
shyton021
December 14th, 2011, 18:10
سلام خدمت همه دوستان
می خواستم ببینم اگر سرور مجازی ما میکروتیک باشد تعداد کاربران انلاین سرور وقتی که پهنای باند ماهانه حداکثر 1 ترابایت باشد چند نفر می تونن باشن؟ (می دونم که بستگی داره ولی معمولا چقدره! و سایر سخت افزار های سرور هم نامحدود فرض شود یعنی از نظر پردازش پورت رم ... محدودیتی نداریم)
ezat1
December 14th, 2011, 18:32
سلام خدمت همه دوستان
می خواستم ببینم اگر سرور مجازی ما میکروتیک باشد تعداد کاربران انلاین سرور وقتی که پهنای باند ماهانه حداکثر 1 ترابایت باشد چند نفر می تونن باشن؟ (می دونم که بستگی داره ولی معمولا چقدره! و سایر سخت افزار های سرور هم نامحدود فرض شود یعنی از نظر پردازش پورت رم ... محدودیتی نداریم)
میتونه یه نفر باشه که کل حجم رو مصرف کنه !!!! میتونه 200 نفر باشن که 500گیگ مصرف کنن ×!
حالا اگه یه نفر دائم دانلود کنه ! با سرعت 256kb رو زانه 2 گیگ تقریبا دانلود میتونه بکنه البته خودم 2.5 گیگ با یان سرع دانلود دارم ! ماهی میشه 60 گیگ !
ما 1000گیگ حجم داریم ! حالا 17 نفر مثل من باشن و مستقیم همش به میکروتیک وصل باشن حجم سر ماه تمومه !
ای مال زمانی بود که افت سرعت نداشت الان دیگه کسی دانلود نمیکنهع چون کلا افت سرعت داریم !
پس با خیال راحت باید بگم 500 نفر بیشتر رو ساپورت میکنه !:^O:^O
iraniserver
December 14th, 2011, 19:33
سلام خدمت همه دوستان
با سلام
حداقل 300 یوزر رو پشتیبانی میکنه دوست عزیز