توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی فول وارز
hector2000
December 14th, 2011, 15:38
با سلام من یک سرور اختصای با شرایط زیر می خواهم که فول وارز باشه و بشه روش ویندوز کرک شده ریخت ram:4 گیگ hdd :حداقل 1 ترا bw: هر چی بیشتر بهتر cpu: معماری core i 7 ip: دوتا کشور:ترجیحا هلند که با وارز مشکلی نداره و اگر کشور بهتری تو زمینه وارز پیدا شد هم قبوله سرعت و کیفیت:هرچی بالاتر بهتر فول وارز ساپورت لطفا مشخصات و قیمتتون را بفرمایید ممنونم
RezaFH
December 14th, 2011, 16:13
سلام
شما صرفا چون میخواید روش ویندوز کرک شده نصب کنید میگید فول وارز باشه؟
سرور رو برای چه استفاده ای نیاز دارید ؟
چه پورتی نیاز دارید ؟
هزینه ای که میتونید صرف کنید چقدر هست؟
hector2000
December 14th, 2011, 18:20
سلام بله چون می خواهم روش ویندوز کرک شده و پنل کرک شده نصب کنم میگم فول وارز باشه سرور را برای هاست سایتهای دانلود می خواهم سرعت پورتش هر چی بیشتر بهتر ولی خوب هم 100 را بگید و هم یک گیگ مشخصلا دیگه اش را بالا گفتم نهایت 200 تومان در ماه میتونم بدم
php.source
December 14th, 2011, 19:58
xeon x5220
ram : 4gb
bw: 100TB
POrt: 1Gbps
ip: 4
کاملا وارز
قیمت : 180000 تومان در ماه
rn4j1m1
December 14th, 2011, 20:00
سلام بله چون می خواهم روش ویندوز کرک شده و پنل کرک شده نصب کنم میگم فول وارز باشه سرور را برای هاست سایتهای دانلود می خواهم سرعت پورتش هر چی بیشتر بهتر ولی خوب هم 100 را بگید و هم یک گیگ مشخصلا دیگه اش را بالا گفتم نهایت 200 تومان در ماه میتونم بدم
خیلی از همکاران روی خیلی از دیتاسنتر های حتی امریکایی ویندوز کرک شده نصب میکنن + نرم افزار های کرک شده
hector2000
December 14th, 2011, 20:23
xeon x5220 ram : 4gb bw: 100TB POrt: 1Gbps ip: 4 کاملا وارز قیمت : 180000 تومان در ماه اگر لطف کنید و نام دیتاسنتر و همچنین ظرفیت هارد دیسکتون را بگید ممنونم میشم
خیلی از همکاران روی خیلی از دیتاسنتر های حتی امریکایی ویندوز کرک شده نصب میکنن + نرم افزار های کرک شده والا من موندم.که چطور امریکا که اینقدر گیر هست دوستان می گن تو سرورهاش میشه وارز کار کرد.من داشتم با بخش فروش هتزنر المان انلاین صحبت می کردم و ایشان گفت که خیلی شدید جلوی وارز را می گیرند ولی ما اینجا می بینیم که دوستان سرور اختصاصی و وی پی اس وارز از اونجا افر میدهند
rn4j1m1
December 14th, 2011, 20:36
روند کاری اکثر دیتاسنتر ها به این شکل هست که تا وقتی کسی شکایتی انجام نده کاربر آزاد هست هر محتویی که دوست داشت روی سرور نگه داری کنه
من شخصا تا به حال برنخوردم به این که ببینم مایکروسافت شکایتی ارسال کرده باشه به دیتاسنتر برای استفاده از ویندوز کرک شده
the_coder
December 15th, 2011, 00:20
سلام
اگر میتونید 3 روز صبر کنید ، این افر رو میتونم بهتون بدم :
CPU : X3220
Ram : 8 G
H.D.D : 2 * 500 G
Port : 1 Gbps
Bw : 100 TB
ip : 30
کشور : هلند
وارز، و با ویندوز و برنامه های کرک شده مشکل ندارد
قیمت 210000 تومان
hector2000
December 15th, 2011, 09:11
روند کاری اکثر دیتاسنتر ها به این شکل هست که تا وقتی کسی شکایتی انجام نده کاربر آزاد هست هر محتویی که دوست داشت روی سرور نگه داری کنه من شخصا تا به حال برنخوردم به این که ببینم مایکروسافت شکایتی ارسال کرده باشه به دیتاسنتر برای استفاده از ویندوز کرک شده دوست من چون تا کنون احطاری به شما ندادند که نمیشه گفت وارز هستند.اومدیم اخطار دادن ان وقت سرورتون ازتون می خواد که هرچی زحمت کشیدید پاک کنید.مخصوصا برای من که می خواهم سایت دانلود بازی راه بندازم
سلام اگر میتونید 3 روز صبر کنید ، این افر رو میتونم بهتون بدم : CPU : X3220 Ram : 8 G H.D.D : 2 * 500 G Port : 1 Gbps Bw : 100 TB ip : 30 OS : vmware esxi 4.1 کشور : هلند وارز، و با ویندوز و برنامه های کرک شده مشکل ندارد قیمت 210000 تومان ممنونم ولی من نهایتش تا 200 تئمان میتونم هزینه کنم نه بیشتر افرتون مال کدام دیتاسنتر است؟التوس هاسته؟ یک سوالی از دوستان داشتم.ایا کسی می تواند vds یا حتی vps را به جای سرور اختصاصی به کسی بدهد؟راهی هست که متوجه شد؟
the_coder
December 15th, 2011, 11:12
ممنونم ولی من نهایتش تا 200 تئمان میتونم هزینه کنم نه بیشتر افرتون مال کدام دیتاسنتر است؟التوس هاسته؟ یک سوالی از دوستان داشتم.ایا کسی می تواند vds یا حتی vps را به جای سرور اختصاصی به کسی بدهد؟راهی هست که متوجه شد؟
دیتاسنتر ecatel هلند (وارز)
این افر هم میتونم بدم :
CPU : Dualcore X3065
Ram : 4 G
H.D.D : 500 G
Port : 1 Gbps
Bw : 50 TB
ip : 30
قیمت 115000 تومان
× فکر نکنم راهی برای تشخیص باشه
hector2000
December 15th, 2011, 18:12
با تشکر از دوستان عزیز. سرور مورد نظرم را از شرکت ایران دیتا هاست تهیه کردم مشخصات سرور: CPU : Intel® Core™ i7-2600 Ram : 4G DDR3 HDD : 2 * 1000GB Sata 7200 rpm IPv4 : 3 Port : 1Gb Dedicated
hector2000
August 8th, 2012, 21:43
با سلام
دوستان خواستم خدمتتان عرض کنم که این شرکت ایران دیتا هاست چه بلایی بر سر ما اورد
اول اینکه اقای با ای دی viton در این سایت و ای دی johnyfiesta در یاهو مسنجر به من همون اویل پیغام داد و این سرور را از هتزنر به من پیشنهاد داد و من هم همانطور که در ابتدای این تاپیک گفتم این سرور را برای دانلود بازی می خواستم
نام سایت من www.baziyab.com (http://www.baziyab.com) بود و ما هم شروع کردیم به دانلود بازی ها از سایتهای مختلف مثل سایت میهن دانلود بر روی سرور خودمون.این اقا به من گفته بودند که مشکلی پیش نمی اید و اگر دیتا سنتر گیر داد ما ای پی عا را عوض می کنیم چون سرور شما در راک ما است و مشکلی پیش نمیاید.من به ایشان دو میلیون تومان بابت سرور ex4 شرکت هتزنر دادم و در ان چندتا وی پی اس درست کردم و در یکی از انها شروع با دانلود بازی در ان کردم.بعد از چهار ماه و در شرایطی که هنوز مشغول ریختن بازی بر روی سرور بودیم به یک دفعه ریست شدنها متوالی اغاز شد و یکباره دیگر سرور بالا نیامد که با بررسی هایی که ما کردیم ایناه به ما گفتن که پاور و هاردشما خراب شده(که خود این هم جای سوال دارد) و باید مبلغ 700 هزار تومان بابت تعمیر هارد و پاور بدهید و ما هم چون خیلی زحمت کشیده بودیم برای این اطلاعات مجبور شدیم این پول را بپردازیم تا سرور درست شود.بعد از دو ماه و در شرایطی که هنوز 6 ماه از زمان گرفتن سرور نگذشته بود و هنوز سایت ما راه نیوفتاده به یکباره سرور ما قطع شد و این دفعه به ما گفتن fbi از شما شکایت کرده که فایل وارز داشتید.و سرور شما ضبط شده و تازه باید بیایید و پول جریمه که حدود 300 دلاره را بدهید.
من واقعا نمی دونم چی بگم.یعنی fbi می اید و از سایتی که هنوز راه نیوفتاده شکایت می کند و دیتاسنتر هارد ما را می گردد و بازیهایی که ما ریختم در ان را پیدا می کند و جریمه می کند؟ایا به نظرتون این قضایا کلاهبرداری نیست؟
جالبه که اینا به من زنگ زدن و از من ادرس می خواهند که سرور را بعد از اینکه پول جریمه را من دادم با پست برام از المان بفرستند.من دیگه دارم از تعجب شاخ در میارم.میگن الان fbi دنبال منه برای سایتی که هنوز راه نیوفتاده
در هر صورت من می خواهم بروم پلیس فتا و از اینها شکایت کنم تا بتوانم حق خودم و باقی پول 6 ماهم را از اینها بگیرم.دوستان دیگر هم بدانند که اینها با من چه کردند
دوستان اگر توصیه و راهنمایی دارید ممنون میشوم
ironman2
August 8th, 2012, 23:43
هیچ کدوم از این دیتا سنتر ها وارز نیستن تا زمانی که شکایتی نباشه مشکلی نیست حتی میگن هلند وارز هست اصلا هم این خبر ها نیست . شما همون روز اول سرور رو از روسیه یا چین میخریدی درسته کیفیته پورتش خوب نیست ولی دیگه از این حبرها نیست.
RezaFH
August 8th, 2012, 23:59
سلام
فرض رو بر این میگیریم که حرفهای شما کاملا درست هست!
اینجا چند تا مورد هست دوست عزیز
1- شما از کسی خریدید که نه سایتی و نه شماره و اسم و آدرسی ازش دارید.
فقط به آی دی johnyfiesta رضایت دادید ؟
2- شما 2 میلیون دادید برای اجاره ی سرور برای یک سال
شما سخت افزار سرور رو که خرید نکردید، پس هزینه تعمیر/تعویض قطعه مشکل دار بر عهده دیتاسنتر خواهد بود!
3- دانلود بازی چه ربطی به FBI داره ؟
4- این مسائل چه ربطی به فتا داره ؟ میخواید آی دی طرف رو بدید که براتون پول 6 ماه رو پس بگیرن؟
5- این تاپیک رو زده بودید که آفر از تاپیک بگیرید یا از کسی که آی دی یاهو داره خرید کنید ؟
از نظر من مقصر اصلی خود شما هستید که فقط گول قیمت پایین و امکانات بالا رو میخورید، سرور رو تهیه میکنید و ...
موارد مشابه واقعا زیاد بوده تابحال که تاپیکها موجود هست
فقط میتونم بگم، پشیمانی هیچ سودی نداره!
موفق باشید :)
hector2000
August 9th, 2012, 00:06
سلام
اینا سایت هم مثلا دارن و اسم شرکتشون ایران دیتا هاست است که هیچ ادرسی از شرکتشون نیست
اینا می گن fbi دنبال منه چون شکایت شده از سرور من که توش بازی وارز بوده اونم برای سایتی که هنوز راه نیوفتاده واقعا عجیبه
اخه به نظرتون fbi دنبال بن لادن نمیره و اون وقت میاد دنبال من و جالبه که شکایت نمیره از سایتهای بزرگی مثل میهن دانلود و.. کنه که کلی توش بازی هست.و میاد از من شکایت می کنه که اصلا سایت من راه نیوفتاده.حالا جالبه اینا به من زنگ زدن و می گن بیا پول جریمه را بده که 300 دلاره.به نظرتون جریمه بازی وارز 300 دلاره؟
اینا میگن چون دو میلیون دادید حالا سرور کلونیشن هست و مال منه و اگر خراب شه بر عهده منه و بعد از پایان دوره سرور را برای من پست می کنند. ایا واقعا اینچنین هست در دنیای هاستینگ؟
من یک ادم معلولم و از نظر بدنی ناقص هستم و واقعا بری همچین ادمهایی متاسفم که به ادم معلول هم رحم نمی کنند