PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال هاست های اشتراکی به vps لینوکس

xerox
December 14th, 2011, 13:26
سلام،
برای کم کردن هزینه ها میخوام چند تا از سایت ها که آپتایمش چندان اهمیتی نداره رو بیارم روی یک VPS ارزان قیمت. سیستم عامل VPS لینوکس هست و unmanaged.

RAMش 128ه و با burst میشه 256، به نظرتون Mail Server هم نصب کنم یا نه؟ از نظر خودم زیاد الزامی نیست چون سایت ها مثل انجمن نیستن که برای verify کردن ایمیل، ارسال ایمیل لازم باشه. کنترل پنل رایگان هم اگر باشه بد نیست، دستی هم میتونم آپاچی رو برای virtual hosting تنظیم کنم منتها پنل برای گرفتن بک آپ و اینها کار رو راحتتر میکنه.

majid67
December 14th, 2011, 13:48
به نظر بنده بهتره از هاست اشتراکی استفاده کنید تا vps با رم 128

azizi_php
December 14th, 2011, 17:51
سلام
به نظر من هاست reseller بخرید خیلی بهتر از vps است.
256M خیلی کم است و فوری پر می شود.

sales data
December 14th, 2011, 18:17
استفاده از نمایندگی و یا هاست میتواند برای شما امنیت بالاتری داشته باشد

sardarn
December 14th, 2011, 18:23
سرور با رم 128 برای چند سایت کم میاره

هاست 97
December 14th, 2011, 19:47
برای این چند هاست باید به فکر کنترل پنل باشید که ممکنه هزینه داشته باشه
بک آپ / مدیریت و ...

بهتره ریسلری بگیرید چون رم 128 به درد یک سایت نمیخوره چه برسه به چند سایت

xerox
December 14th, 2011, 23:19
ممنونم منتها قصد دارم تنها سه/چهار سایت که ماهانه روی هم 500 تا بازدید کننده هم ندارند رو منتقل کنم. سایت های اصلی روی همون هاست اشتراکی میمونه. در واقع اینها سایت هایی هستن که نه دلم میاد تعطیلشون کنم نه نگهداریش با توجه به هزینه ها معقول هست. ریسلر هم از reseller club دارم ولی برای سایت های مذکور همون هم نمیصرفه. مثلاً برای وبلاگم که داره خاک میخوره باید ماهی 2 دلار هزینه بدم.

گزینه دیگری جز استفاده از VPS مد نظرم نیست چون هزینه یکساله رو پرداخت کردم. فقط لطف کنید برای کنترل پنل پیشنهاد بدید و اینکه میل سرور دردسرش چقدره؟ با توجه به توصیفات ارزشش رو داره نصب کنم یا خیر.