توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقلب در آمار وردپرس و cystate
در اینجا من به شما نشون می دم در یکی ار معروف ترین پلاگین های وردپرس به نام cystate که دوستان ۱۰۰% با این پلاگین آشنایی دارند با تغییر یک پارامتر تقلب شود…
این پست فقط به منظور آگاه سازی شما دوستان می باشد و هرگونه سوء استفاده بر عهده ی خودتان می باشد .
به مسیر زیر در وردپرس رجوع کنید :
wp-content > plugins > cystats > includes
2- فایل cystats.class.php رو باز کنید و به لاین ۱۷۲۰ بروید . در این لاین کد به صورت کد زیر موجود هست :
$q=’UPDATE ‘.$wpdb->prefix.CYSTATS_TABLE_STATISTICS.’ SET val3=val3+1 WHERE name=\”.$wpdb->escape($v[0]).’\’ AND
3- مشاهده می کنید که در قسمتی از کد عبارتی به صورت SET val3=val3+1 موجود هست . الان شما می تونین با تغییر +۱ به هر عدد دلخواهی آمارتون رو متناسب با اون افزایش بدین .
برای مثال اگر آمار کنونی سایتتان روزانه ۱۰۰۰ بازدید کننده هست می تونین با تغییر ۱+ به +۹ آماری نزدیک به ۱۰۰۰۰ داشته باشین !!
- این پلاگین به صورتی طراحی شده که کسی به کاری که با آمارتون کردین پی نخواهد برد !! یعنی آمار نمایش داده شده هیچگاه به صورت مضربی از عدد ۹ نخواهد بود .
تشکر یادتون نره
m2n
December 13th, 2011, 00:06
آقا یه سئوال در همین رابطه امار سایت ما که با این افزونه نمایش داده میشه ساعت 00:00 شب رست نمیشه به 0 انو چگونه تغییر بدیم که راس ساعت 12 شب رست بشه :)
vps-baran.ir
December 13th, 2011, 00:08
منم همچین مشکلی دارم واسه من ساعت 4 صبح رست میشه
کام فور یو – مرجع دانلود اسکریپت و ابزار وبمسترها (http://www.com4u.ir)
m2n
December 13th, 2011, 00:11
منم همچین مشکلی دارم واسه من ساعت 4 صبح رست میشه
کام فور یو – مرجع دانلود اسکریپت و ابزار وبمسترها (http://www.com4u.ir)
فکر می کنم از ساعت سرور باشه :-w:-w:-w:-w
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
اونو بی خیال بیا تبادل لینک کنیم :d ما تو یه ضمینه مشترکیم انم صفر نشدن به موقع افزونه آماره:d
Sir.DarKNesS
December 13th, 2011, 00:11
بنده هم همین مشکل رو دارم یکی بشتابه برای کمک :دی اما برای من ساعت 5 بود
ار چند نفری پرسیدم گفتند بستگی به ساعت سرور داره .. چیزی نفمیدم :دی
m2n
December 13th, 2011, 00:13
بنده هم همین مشکل رو دارم یکی بشتابه برای کمک :دی اما برای من ساعت 5 بود
ار چند نفری پرسیدم گفتند بستگی به ساعت سرور داره .. چیزی نفمیدم :دی
نظر بنده هم ساعت سرور:65:ولی دو بار ساعت رو اطلاع دادم درست کردن بازم نشد حالا نمی دونم طرف (مدیر سرور) ok کرده یا نه :^O
vps-baran.ir
December 13th, 2011, 00:18
تبادل لینک سایتت چیه؟
منم میدونم مشکل از ساعت سرور هست ولی فکر نکنم بشه کاریش کرد
Rezash
December 13th, 2011, 00:41
من با اين پلاگين كار نكردم ! ولي طبيعي هست اين اختلاف ساعت ريست شدن.
بايد تنظيمات time zone رو بدرستي انجام بديد و اختلاف ساعت رو مشخص كنيد و zone رو روي Asian/Tehran تنظيم كنيد.
m2n
December 13th, 2011, 00:58
من با اين پلاگين كار نكردم ! ولي طبيعي هست اين اختلاف ساعت ريست شدن.
بايد تنظيمات time zone رو بدرستي انجام بديد و اختلاف ساعت رو مشخص كنيد و zone رو روي Asian/Tehran تنظيم كنيد.
دقیقا مشکل ما این که نمی تونیم این تنظیم رو انجام بدیم چون تو افزونه جایی برای این کار نیست تو خود وردپرس طبق گفته شما عمل شده :-|
zahra1
December 13th, 2011, 01:42
نه ببینید من هم همین کارو کردم ولی نمیشه دقیقا گفته شما رو انجام دادم و با ساعت جهانی تنظیم کردم ولی نشده
noucamp
December 13th, 2011, 02:15
راهی بلد نیستید تا این امارو واقعی تر کنیم؟
برای من گوگل 4000 ایپی امروز انداخته این افزونه 5400 تا دست هم به هیج جاش نزدم
بعد سوال برام پیش اومده از اینجا که امارو بیشتر میکنید بازدید کننده ها هم بیشتر میشوند؟
کلا چه سودی داره این کار؟
اگه راهی هم بلدید که فروش فروشگاه را بیشتر کنه برام کدشو پ خ کنید چون فقط اینه که برای من مهمه
vps-baran.ir
December 13th, 2011, 02:27
خوب ببینید من نمیگم آمار قلابی . من بعضی از سایت ها هستن که این طوری آمارشون رو بالا تر نشون میدن
ولی در کل یکی از دوستان من سایت کافه سریال رو راه اندازی کرده بود روزانه 100000 تا بازدید داشت که همشون از گوگل میومدن تو سایت
vps-baran.ir
December 13th, 2011, 10:21
نه ببینید من هم همین کارو کردم ولی نمیشه دقیقا گفته شما رو انجام دادم و با ساعت جهانی تنظیم کردم ولی نشده
مدیران بیان این مشکل رو برطرف بکنن
morgan
December 13th, 2011, 16:33
این کد رو تو فایل functions.php قالب سایت قرار بدید
از دوستان عزیز من معذرت می خوام که تاپیک قدیمی بالا آوردم . از استاتید بزرگ کمک می خواستم که امکانش هست این مشکل دوستان و بنده رو رفع کنن
از دوست عزیز که این رو راه رو گفتن انجام دادم . نشد . دستور رو قرار دادم فرداش رفتم تو سایت دیدم سایت سفیده بالا نمیاد فکر کردم هک شدم . بعد جالبش اینجاست حتی ادمین وردپرس هم بالا نمیومد کلی کنجار رفتم تازه فهمیدم که مشکل از این دستور هست . دستور رو ورداشتم سایتم بالا اومد
morgan
December 20th, 2011, 01:48
کد رو کجای کدها قرار دادید؟ (اول آخر ...)
به این صورت بعد از <?php قرار بدید احتمال زیاد درست میشه. (برای من که درست شد)
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
vps-baran.ir
December 20th, 2011, 02:51
نشد
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
خیلی جالبه با این دستور قاطی کرد
بازدید امروز : 0
بازدید دیروز : 64
:-o =))
porya_spy
December 23rd, 2011, 01:27
ساعت سرور رو باید تغییز بدین تا درست بشه
با این کار شما خودتونو گول میزنید به جای این کار به فکر بالا بردن بازدید یه صورت واقعی باشید
AHF-victory
February 23rd, 2012, 22:49
چه طوري ميشه،آنلاين و ورودي گوگل را بالا ببريم؟؟
تصويري بزاريد
AHF-victory
February 28th, 2012, 17:57
كسي نست،جواب بده؟؟؟
gabriel
May 10th, 2012, 11:52
با سلام ,این مشکل برای آمارگیر CyStat هستش. من خودم تست کردم و جواب گرفتم. برای رفع این مشکل زمان پیش فرض وردپرس را از طریق functions.php بر روی تهران تنظیم میکنیم.