PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان نصب VMware Workstation روی VMware Server وجود داره؟

srsh
December 12th, 2011, 22:50
یه سرور ویندوز مجازی شده با VMware دارم آیا این امکان داره که VMware Workstation نصب کنم و روی آن یه سرور مجازی دیگه بسازم؟
اگه امکان داره حداقل میزان رم که VMware Workstation نیاز داره چقدر هست؟

ezat1
December 12th, 2011, 23:54
سلام نه نمیشه دوست من توی مجازی ساز یه مجازی ساز نصب کرد اگر هم احیاتا با اعمال شاقه بشه نصب کرد کار نمیکنه !

m.hoseynpur
December 13th, 2011, 00:06
ورک استیشن نسخه کامپیوترهای خانگی و اداری هست.و برای سرور استفاده نمیشه نسخه سرور برای سرور هست

Iran Web Host
December 13th, 2011, 00:20
بنده vmware server تحت لینوکس رو روی ESXi نصب کردم موقع استارت وی پی اس میگه وی پی اس در وی پی اس قابل اجرا نیست
ولی OpenVZ رو به راحتی میشه در VPS نصب کرد

srsh
December 13th, 2011, 00:21
بنده vmware server تحت لینوکس رو روی ESXi نصب کردم موقع استارت وی پی اس میگه وی پی اس در وی پی اس قابل اجرا نیست

می خوام یه میکروتیک نصب کنم با مجازی ساز دیگه نمیشه؟

Iran Web Host
December 13th, 2011, 00:25
work station رو تست نکردم ولی vmware server در VPS جواب نداد
البته شاید در XEN جواب بده
تست نکردم
کلا اونایی که کرنل اختصاصی هستن بعید میدونم در VPS بالا بیان ولی OpenVZ میاد براحتی

srsh
December 13th, 2011, 00:28
work station رو تست نکردم ولی vmware server در VPS جواب نداد
البته شاید در XEN جواب بده
تست نکردم
کلا اونایی که کرنل اختصاصی هستن بعید میدونم در VPS بالا بیان ولی OpenVZ میاد براحتی

قبلا امتحان کردم مجازی ساز vmlite نصب شد و کار کرد بدون مشکل ولی الان مشکل من این هست که می خوام میکروتیک 5 نصب کنم که نسخه بدون لایسنس برای Vmware هست و با vmlite کار نمیکنه کسی پیشنهادی نداره؟

farzadho
December 13th, 2011, 10:52
با workstation من روی لوکال تست کردم کار داده حالا دوستان میگند نسخه سرور رو نمیشه تست نکردم ولی workstation حتما کار میکنه...

ezat1
December 13th, 2011, 10:59

منظور شما اینخ که روی vps که از esxi ساخته شده openvz نصب میشه و از مجازی ساخته شده میتونه مجازی بده ؟

Iran Web Host
December 13th, 2011, 11:30
منظور شما اینخ که روی vps که از esxi ساخته شده openvz نصب میشه و از مجازی ساخته شده میتونه مجازی بده ؟

بله هم HyperVM تست کردم هم Proxmox ولی فقط OpenVZ

softsky
December 13th, 2011, 20:34
وقتی work station نسجه تحت وب نیست برای چی می خواهید روی سرور نصب کنید

قبلا تست کردم روی ویندوز نمیتونید مجازی ساز بزنید و میکروتک نصب کنید