PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کانفیگ سرور با ویبولتین

DVBBaz
December 12th, 2011, 19:50
سلام
یه مشکل دارم که امیدوارم دوستان منو راهنمائی کنن.
یکی از مشتریام که یه سایت ویبولتین با بازدید بالا داره ازم درخواست یه سرور مجازی کرد.
منم یه سرور براش راه انداختم و سی پنل رو نصب و کانفیگ کردم.
حالا وقتی بک آپ سایت رو به این سرور ونتقل می کنم و ریستور می کنم ویبولتین این ارور رو میده

Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]/includes/class_core.php on line 3823

خیلی آزمون و خطا کردم اما نتونستم مشکل رو پیدا کنم ، حتی سایت هائی دیگه رو هم که ویبولتین بودن انتقال دادم اما اونا هم همین مشکل رو دارن.
حتی ورژن های مختلف PHP رو هم تست کردم اما همین مشکل پا بر جاست.
وقتی بک آپ رو به سرور ها دیگه انتقال میدم این مشکل نیست و فقط توی این سرور این مشکل پیش میاد.
ممنون می شم راهنمائی کنید.

Rezash
December 12th, 2011, 22:43
google
https://www.vbulletin.com/forum/showthread.php/372533-Error-Language-on-line-3818

Rezash
December 12th, 2011, 22:44
.

Try this. Reupload the original vbulletin-language.xml file to the install directory. Then upload the tools.php script in the 'do_not_upload' folder of the vB zip file to your Admin CP directory and run it from your brow
ser. Then reimport the vbulletin-language.xml file. Immediately remove tools.php when you are done.

Then run this in the Admin CP:

Admin CP -> Languages & Phrases -> Language Manager -> [Rebuild All Languages]

EXXXIR
December 12th, 2011, 22:47
آموزش اینم فکر کنم تو انجمن گذاشتم بهترین کار افزایش مقدار max-size در sql هست تا بکاپ به درستی ریستور بشه و زبان نپره این کاری دوست عزیزمون گفتم هم مشکل حل میکنه ولی دردسر نصب جدید زبان هم داره ولی اگر تنظیمات sql تنظیم کنید جدول زبان نمیپره

ToooPDL
December 12th, 2011, 22:51
اگه متن ارور رو بخونید متوجه میشید چطور باید حل کنید مشکل رو
فایل tools.php ( توی پوشه do not upload وجود داره ) رو توی پوشه admincp آپلود کنید .
فایل رو توی مرورگر فراخوانی کنید .
و زبان رو reset کنید .

tinavps
December 12th, 2011, 23:32
در تنظیمات php مقدار max allowed packet sned یا upload size و در تنظیمات mysql و احتمالا در tweak مقدار mysql max allowed post file رو بررسی کنید.
2-سعی کنید فایل sql رو دستی با آپشن خروجی .gz دانلود و خروجی بگیرید و یا ازطریق کامند. ضمنا در تنظیمات خروجی مقدار ماکزیمم رکورد هارو از 5000 به 50000000 اصلاح کنید.
3-اگر هر دو سرور cpanel دارند زحمت کمتر میشه با cpmove

حجم بانک اطلاعاتی و بک آپ کلی رو بگویید و ببینم می توانم براتون انتقال رو انجام بدهم

رویال نتورک
May 25th, 2012, 15:15
دوستان میشه بگید چگونه max allowed packet sned رو زیاد کنم؟