ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در iis

Ramin
December 11th, 2011, 17:11
سلام

بنده مشکل درخواست یوزر /پسوورد را در هنگام دانلود فایل ها از iis دارم . یعنی ببرای دانلود هر فایلی درخواست یوزر/پس نمایش داده می شود. د انجمن و گوگل چندین بار سرچ کردم تنها اطلاعات چند تاپیک در این زمینه بود ، در تمامی تاپیک ها گفته شده بود باید دسترسی فولدر تنظیم شود . بنده برای تمام یوزر های ویندوز یه فولدر اصلی iis دسترسی فول تنظیم کردم اما مشکل بر طرف نشده است. اگر اطلعات دقیق تری در خصوص رفع این مشکل وجود دارد لطفا راهنمایی بفرمائید. بنده بر روی 2 سرور ویندوز دیگر قبلا نصب وب سرور iis نصب کرده بودم این مشکل وجود نداشت .اما در یک سرور بنده این مشکل ایجاد شده است .

vistavps-co
December 11th, 2011, 17:37
سلام در تب directory scurety باید یوزر خود را انتخاب کنید و پسورد ادمین را روی آن ست کنید . کار راحتی هست اگر مشکل داشتید اعلام کنید راهنمایی می کنم

Ramin
December 11th, 2011, 18:54
سلام در تب directory scurety باید یوزر خود را انتخاب کنید و پسورد ادمین را روی آن ست کنید . کار راحتی هست اگر مشکل داشتید اعلام کنید راهنمایی می کنم

در صورت امکان دقیق تر راهنمایی بفرمائید:
http://www.img01.nightdl.in/images/uvav9a69fy4ao6mjudqj.png

http://www.img01.nightdl.in/images/9gwy52d0jtciuehvlk8m.png

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

دوستان لطفا در این زمینه راهنمایی بفرمائید

vistavps-co
December 11th, 2011, 19:00
شما باید دگمه Browse را بزنید و از دسترسی ها Administrator را انتخاب کنید و بعد پسورد بدید
موفق باشید

Ramin
December 11th, 2011, 19:05
شما باید دگمه Browse را بزنید و از دسترسی ها Administrator را انتخاب کنید و بعد پسورد بدید
موفق باشید

در این قسمت جایی برای تعیین دسترسی بنده مشاهده نکردم :
http://www.img01.nightdl.in/images/8ytyeg4a5vnrq51zcp0.png

vistavps-co
December 11th, 2011, 19:10
بر روی Advanced کیک کنید و در پنجره بازشده روی گزینه Fined کلیک کنید و در آنجا واز لیست جست و جو شده گزینه administrator را انتخاب کنید و سپس روی Ok کلیک کنید

موفق باشید

Ramin
December 11th, 2011, 19:13
بر روی Advanced کیک کنید و در پنجره بازشده روی گزینه Fined کلیک کنید و در آنجا واز لیست جست و جو شده گزینه administrator را انتخاب کنید و سپس روی Ok کلیک کنید

موفق باشید

تشکر از راهنمایی شما . به صورت دقیق این کار را انجام دادم و سپس پسوورد ادمین را هم وارد کردم و بعد ok اما لینک دانلود همچنان درخواست یوزر و پسوورد می دهد. مشکل چیست؟
دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید

vistavps-co
December 11th, 2011, 19:14
در صورت رضایت اعلام کنید تا برای شما انجام دهم و نتیجه را برای عموم در اینجا قرار دهم

Ramin
December 11th, 2011, 19:19
در صورت رضایت اعلام کنید تا برای شما انجام دهم و نتیجه را برای عموم در اینجا قرار دهم

تشکر بسیار زیاد از راهنمایی شما . اگر تاپیک به نتیجه ای نرسید و دیگر دوستان اطلاعاتی در مورد نحوه برطرف کردن این مشکل نداشتند .اطلاعات سرور برای شما ارسال می شود ، لطف کنید و نسبت به بر طرف کردن این مشکل اقدام کنید. ظاهرا این مشکل برای تعداد زیادی وجود داشته .در همین انجمن چندین تاپیک در مورد این مشکل ایجاد شده اما هیچ کدام به نتیجه ای نرسیده :39:

vistavps-co
December 11th, 2011, 19:34
اوکی ، من منتظر پیام خصوصی شما هستم

RezaFH
December 11th, 2011, 20:25
سلام
دو تا روش هست برای این کار.

1- توی قسمتی که با عکس زیر مشخص کردید، تایپ کنید Administrator و Check Names رو بزنید و بعد OK کنید.
3933

2- وقتی یک فایل رو دانلود میکنید، از کپی اون فایل استفاده کنید و نه از خود فایل.

اما دلیل این مشکل چیست ؟ (البته برداشت شخصی بنده از این موضوع هست و جایی ندیدم و نشنیدم!)
وقتی شما یک فایل رو از خارج سرور، به هر طریقی (مثل دانلود) وارد سرور میکنید، اون فایل توی Permission هاش و در قسمت Owner اسم سرور شما نیست.
(به Properties فایل و قسمت Detail مراجعه کنید)
وقتی اون فایل رو یک بار Copy و بعد Paste میکنید، ویندوز بصورت خودکار قسمت Owner رو تغییر میده و مشکل حل میشه.

موفق باشید :)

Ramin
December 13th, 2011, 20:43
سلام

1- توی قسمتی که با عکس زیر مشخص کردید، تایپ کنید Administrator و Check Names رو بزنید و بعد OK کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f56/3933-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-iis-8ytyeg4a5vnrq51zcp0-png

2- وقتی یک فایل رو دانلود میکنید، از کپی اون فایل استفاده کنید و نه از خود فایل.

اما دلیل این مشکل چیست ؟ (البته برداشت شخصی بنده از این موضوع هست و جایی ندیدم و نشنیدم!)
وقتی شما یک فایل رو از خارج سرور، به هر طریقی (مثل دانلود) وارد سرور میکنید، اون فایل توی Permission هاش و در قسمت Owner اسم سرور شما نیست.
(به Properties فایل و قسمت Detail مراجعه کنید)
وقتی اون فایل رو یک بار Copy و بعد Paste میکنید، ویندوز بصورت خودکار قسمت Owner رو تغییر میده و مشکل حل میشه.

سلام

تشکر از شما با راهنمایی شما مشکل برطرف شد . اما هدف از این پست تنها تشکر نبود ( دوستانی که نسبت به اسپم و ... حساس هستید!).خواستم در تاپیک عرض کنم تجربه شما کاملا به جا و صحیح هستش بعد از مطالعه پست شما بنده این مورد را شخصا چک کردم و تنجیه در برخی موارد مثبت بود . بالاخره رفع مشکل یوزر/پسوورد Iis در این تاپیک به نتیجه رسید .سپاسگزارم

massoud123
December 25th, 2011, 17:02
سلام

1- توی قسمتی که با عکس زیر مشخص کردید، تایپ کنید administrator و check names رو بزنید و بعد ok کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f56/3933-مشکل-در-iis-8ytyeg4a5vnrq51zcp0-png

وقتی شما یک فایل رو از خارج سرور، به هر طریقی (مثل دانلود) وارد سرور میکنید، اون فایل توی permission هاش و در قسمت owner اسم سرور شما نیست.
(به properties فایل و قسمت detail مراجعه کنید)
وقتی اون فایل رو یک بار copy و بعد paste میکنید، ویندوز بصورت خودکار قسمت owner رو تغییر میده و مشکل حل میشه.

سلام

تمام مشکل همون چیزی بود که شما عنوان فرمودید، دیدم واقعا تشکر کمه. مشکل من با روش شما کاملا حل شد. >:d<

موفق باشید.

msmhost.net
May 2nd, 2013, 16:20
با تشکر از لطفه vistavps-co (http://www.webhostingtalk.ir/member/34144/) می خواستم از لطفشون به دلیل کمکی که کردند تشکر کنم هر چند که خیلی قدیمی هست این موضوع اما به مشکل خورده بودم که مشکلم برطرف شد با سپاس