ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت جا به جایی whmcs و بروز رسانی

Amir.Mansoury
December 10th, 2011, 21:56
با درود طراوت مهر

مسیر WHMCS نسخه قبلی در patrishost.net/portal قرار داره.

میخوام به این مسیر انتقال بدم portal.patrishost.net

همچنین میخوام به ورژن جدید ارتقا بدم.

با تشکر

jazebeh
December 10th, 2011, 22:26
برای جا به جایی بین دو آدرسی که گفتید اصلا نیازی به انجام کاری نیست، تنها کافی است در کنترل پنل سایت خودتان و در قسمت ساب دامین، portal.patrishost.net را تعریف کرده و آدرس پوشه این ساب دامین برای دسترسی رو هم همینجایی که هست بدید.
برای بروزرسانی هم بسته نسخه جدید را از سایت whmcs دریافت کنید و طبق دستور العملی که در سایت خودش گفته جلو برید. به راحتی هر چه تمامتر این مراحل انجام خواهد شد.

موفق باشید

EXXXIR
December 10th, 2011, 22:35
قبل از جابه جایی حتما وارد تنظیمات بشید و ادرس های جدید تنظیم کنید محل نصب و دامین.

Amir.Mansoury
December 11th, 2011, 00:46
آیا امکان داره نسخه قدیم را پاک کنم و فقط اطلاعات یکسری از کاربران را به نسخه جدید انتقال بدم؟

یا اینکه کلا نسخه جدید را از اول نصب کنم و کاربران را به نسخه جدید انتقال بدهم؟

majid67
December 11th, 2011, 08:15
شما ابتدا تنظیمات ساب دامین رو انجام بدید و همینطور تنظیمات whmcs
سپس آپدیت کنید

kingoftehran
December 11th, 2011, 09:01
اگر whmcs شما کرک شده نیست آپدیت آن بسیار آسان هست و به هیچ وجه توصیه نمی شود که آن را مججد نصب کنید.

Amir.Mansoury
December 11th, 2011, 12:30
آخه انگار یک جای کار میلنگه!!!

وقتی ساب دامین را درست میکنم و تنظیمات whmcs را عوض میکنم ، روی ساب دامین میاد. تا اینجا درست اما وقتی بازم آدرس قبلی را میزنم بالا میاد درصورتی نباید اینطور باشه :-?

majid67
December 11th, 2011, 12:35
برای اینکار میتونین فولدر رو به جای قرار دادن public_html در Home قرار بدید

Amir.Mansoury
December 11th, 2011, 12:50
آیا امکان داره کخ من whmcs را پاک کنم. ورژن جدید را آپلود کنم و از دیتابیس ورژن قدیمی استفاده کنم تا یوزرها پاک نشه؟

Mr_Parham
December 11th, 2011, 13:11
آیا امکان داره کخ من whmcs را پاک کنم. ورژن جدید را آپلود کنم و از دیتابیس ورژن قدیمی استفاده کنم تا یوزرها پاک نشه؟
از چه ورژنی می خواین به چه ورژنی برین ؟؟

Amir.Mansoury
December 11th, 2011, 13:26
از ورژن قبلی به نسخه جدید 5.0.2. نسخه 4.5 هست

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

فکر کنم خرابکاری کردم. Whmcs پرید. :|

Amir.Mansoury
December 12th, 2011, 09:27
یک آپ برگردونده شد با راهنمایی های سینای عزیز (EXXXIR (http://www.webhostingtalk.ir/misc.php?do=wrtviewuser&u=16347)) مشکل برطرف شد :)