توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی دیتاسنتر مانند OVH و Hetzener
Amir.Mansoury
December 10th, 2011, 21:05
با درود و طروات مهر
دوستان میدونید که ovh فرانسه و hetzener آنلاین دیتاسنترهای خوبی هستند و نسبت به مشخصات سرورهایی که ارائه میدهند قیمت های خوبی هم دارند.
درخواستی که از دوستان دارم معرفی دیتاسنترهایی هست که مانند این دیتاسنترها با توجه به مشخصات بالای سرورها قیمت ارزان و مناسبی دارند و میشه بهشون اعتماد کرد.
دیتاسنترهایی که مناسب برای ما ایرانیان باشه و بتونیم تمامی سرویس های موجود را ارائه بدیم.
مانند: میزبانی وب، میزبانی سایت دانلود، شبکه مجازی و .... .
با تشکر
ارادتمند
امیر منصوری
alborzhost
December 11th, 2011, 15:23
با هیچ کدوم از این دیتاسنتر ها کار نکردم برای هاستینگ سرور مجازی از آمریکا پیشنهاد میدم
برای ارائه سرور های مجازی هم دیتاسنتر worldStream هلند , Iweb کانادا , Xlhost آمریکا رو پیشنهاد میدم هم ارزون هستن هم کیفیتشون خوبه و با ایرانی بودن ما مشکلی ندارن
okey
December 11th, 2011, 15:27
برای میزبنانی وب ovh شدیدا پیشنهاد میشه .
Amir.Mansoury
December 11th, 2011, 15:59
iweb برای مجازی سازی مناسب نیست. باید سرورهای کلاسیک را استفاده کنید.
alborzhost
December 11th, 2011, 22:06
iweb برای مجازی سازی مناسب نیست. باید سرورهای کلاسیک را استفاده کنید.
سلام
ما 2 سرور از Iweb داریم مجازی سازی هم کردیم , دلیل میتونید ارائه بدید که چرا مناسب نیست ؟!
Amir.Mansoury
December 11th, 2011, 23:45
نصبت قیمت و مشخصات. شما یک سرور 70 یورویی در ovh یا hetzeber و معادل همان قیمت دلار(تبدیل یورو به دلار) میبینید بازم اروپا بصرفه تر است
Iran Web Host
December 12th, 2011, 00:19
سلام
ما 2 سرور از Iweb داریم مجازی سازی هم کردیم , دلیل میتونید ارائه بدید که چرا مناسب نیست ؟!
سلام
امکان نصب esxi هست؟ خودشون که نصب نمیکنن
salar74_a
December 12th, 2011, 00:36
Ovh برای میزبانی (هاستینگ) تایید میشه
ما هم داریم از این دیتاسنتر سرویس میدیم
موفق باشید
alborzhost
December 12th, 2011, 09:42
سلام
امکان نصب esxi هست؟ خودشون که نصب نمیکنن
سلام
کولو از Iweb داریم و ازش استفاده میکنیم
Iran Web Host
December 12th, 2011, 09:46
سلام
کولو از Iweb داریم و ازش استفاده میکنیم
سلام
یعنی میتونید ESXi 5 نصب کنید؟
چه سخت افزارهایی ارائه میدید اگر کولو کردید؟ همونطور که دوستمون گفتن سرور هایی که آی وب میده نسبت به قیمت و سخت افزار به صرفه نیست
Amir.Mansoury
December 12th, 2011, 23:03
تکرار بحث: لطفا موضوع تاپیک را عوض یا منحرف نکنید.
دوستان میدونید که ovh فرانسه و hetzener آنلاین دیتاسنترهای خوبی هستند و نسبت به مشخصات سرورهایی که ارائه میدهند قیمت های خوبی هم دارند.
درخواستی که از دوستان دارم معرفی دیتاسنترهایی هست که مانند این دیتاسنترها با توجه به مشخصات بالای سرورها قیمت ارزان و مناسبی دارند و میشه بهشون اعتماد کرد.
دیتاسنترهایی که مناسب برای ما ایرانیان باشه و بتونیم تمامی سرویس های موجود را ارائه بدیم.
onlinehost
December 16th, 2011, 02:33
فکر می کنم تنها گزینه های قابل اطمینا همین 2 دیتاسنتر هستند . چون در کنار پشتیبانی سرورهاشون از قابلیت مجازی سازی، قیمت های بسیار مناسبی دارند.
در حالی که بر فرض iWeb سروری که قابلیت نصب VMWare ESX/i را داشته باشه زیر 400$ نمیده (350$ به صورت آفر پیشنهاد میدن)
OVH یک بدی داره و اون هم اینه که ساپورت لایو نداره. ضمناً از میکروتیک هم پشتیانی نمی کنه به خاطر ساختار شبکه اش. اگر می خواید VPS جهت نصب میکروتیک بدین دور OVH را هم خط بکشید.
اصلاً سمت آمریکا هم نرین
mhentezari
January 3rd, 2012, 00:56
ovh و hetzner در مورد وارز و لیچر چطور عمل میکنن؟
alibalavipour
January 7th, 2012, 09:49
کولوو یا هرقسمت دیگر اول بایددیدکه اینها بصرفه هستند.
abod_black
May 12th, 2012, 16:25
ovh و hetzner در مورد وارز و لیچر چطور عمل میکنن؟
منم در این مورد میخوام بدونم.
DATAFARM.IR
May 12th, 2012, 17:09
با سلام
اگر با بخش ساپورت myLoc کنار بیایید(!)، گزینه قابل اعتمادی هست...
البته قبلش مشخصات کامل شما(نظیر: تصویر کارت ملی یا شناسنامه) برای تایید هویت دریافت میشود....
faranetwork
May 12th, 2012, 17:27
با دیتاسنتر در کدام کشوری میخواین که هم رده این ها باشه؟
MagicVps.Com
May 12th, 2012, 17:51
مبین جان hetzener را قاطی OVH نکنید که اصلا این دوتا با هم قابل مقایسه نیتسند چه برسه که در یک رده باشن حداقل بگید OVH یه چیزی
faranetwork
May 12th, 2012, 18:30
مبین جان hetzener را قاطی ovh نکنید که اصلا این دوتا با هم قابل مقایسه نیتسند چه برسه که در یک رده باشن حداقل بگید ovh یه چیزی
آرش میخواستم بحث منحرف نشه..و گرنه که خسته شدم از بس گفتم :دی من هم منظورم ovh بود!!! هتزنر در کنار ovh حرفی برای گفتن نداره
alireza9549
May 12th, 2012, 20:55
با سلام
در مورد قیمت تنها دیتاسنتر های من دیدم که مثل hetzner و OVH مناسب هستن .
ولی میتوانم بگم بهترین دیتاسنتری که کار کردم OVH هست . یک دیتاسنتر خیلی خیلی کامل از همه نظر و با کیفیت و قیمت خوب .
هر چیزی که از یک سرور در نظر داشته باشید را داره .
پورت سرور هاش خیلی خوب هست .
هر کجا گشتم دیتاسنتری پیدا نشد مثل OVH اگر کسی پیدا کرد ارسال کنه .
من که برای همه مشتری ها از OVH سرور میگیرم و همه کیفیت را اوکی میدن .
hostrex
May 12th, 2012, 23:42
با هیچ کدوم از این دیتاسنتر ها کار نکردم برای هاستینگ سرور مجازی از آمریکا پیشنهاد میدم
برای ارائه سرور های مجازی هم دیتاسنتر worldStream هلند , Iweb کانادا , Xlhost آمریکا رو پیشنهاد میدم هم ارزون هستن هم کیفیتشون خوبه و با ایرانی بودن ما مشکلی ندارن
من با شما مخالفم
توضیح خواستی اینم توضیحات
چه از لحاظ پهنای باند _ xlhost = 0 برای iweb پشتیبانی گیچ کننده که هر کی که صبح ساعت 8 می ره اداره به تیکت جواب میده بدون اینکه بدونه نفر قبلی به ادم چی جواب داده !! در باره world هم جوون هستن و در کل قابل تحمل و میشه گفت محترم با ارائه پهنای باندهای مصرفی عجیب فریب در طول دوره بدون نشون دادن نمودار مصرفی
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اینها الکی دارن بازار گرمی می کنن چیزی که توی قلبت هست رو باید بیای پیش من تا برات کامل بگم قیمت ها و سرویس ها رو که دیدی میگی همونی هست که می خواستی
faranetwork
May 12th, 2012, 23:47
من با شما مخالفم
توضیح خواستی اینم توضیحات
چه از لحاظ پهنای باند _ xlhost = 0 برای iweb پشتیبانی گیچ کننده که هر کی که صبح ساعت 8 می ره اداره به تیکت جواب میده بدون اینکه بدونه نفر قبلی به ادم چی جواب داده !! در باره world هم جوون هستن و در کل قابل تحمل و میشه گفت محترم با ارائه پهنای باندهای مصرفی عجیب فریب در طول دوره بدون نشون دادن نمودار مصرفی
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اینها الکی دارن بازار گرمی می کنن چیزی که توی قلبت هست رو باید بیای پیش من تا برات کامل بگم قیمت ها و سرویس ها رو که دیدی میگی همونی هست که می خواستی
عزیزم مگه داستان عشقی هست که میگی چیزی که توی قلبت هست؟؟؟؟ :-p:-p:)):))
hostrex
May 13th, 2012, 00:32
خیلی باحالی فدات شم اونجاشو نگرفتی از چه دیدی گفتم
همین که بخندی برای من یه دنیا ارزش داره قربونت برم :ی