PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز درمورد CloudFlare

Arte
December 10th, 2011, 21:01
درود
برای جامع کردن مباحث در مورد CloudFlare این تاپیک ایجاد شد .

فیلم آموزشی چگونگی کار با CloudFlare تهیه شد .
در مورد CloudFlare قبلا در انجمن زیاد بحث شده که نیاز دیدم کاملش کنیم تا بیشتر به دید همگان بیاد .

با استفاده از CloudFlare.com شما سایت خورد را از نظر حملات Dos امن خواهید کرد .
سرعت لود سایت شما چون در ایران هستید تاثیری ندارد ولی بطور کلی خارج از ایران سرعت لود صفحات هم ایده آل میشود .

3921

موفق باشید .

دانلود فیلم (http://hotfile.com/dl/137183535/6334d57/CL.rar.html)

amin885
December 10th, 2011, 21:20
من ست کردم اما یه مشکل وجود داره وقتی بخوای ای پی بازدیدکنندگان رو ببنی ای پی همه بازدید کنندگان از دیتا سنتر یا همون نتورک CloudFlare هست برای هر بازدید کننده یه ای پی اختصاص میده و تمیشه ای پی بازدید کننده رو فهمید از کجاست و همینطور این مورد برای رتبه الکسا مشکل ساز میشه.

Arte
December 10th, 2011, 21:29
و یک مشکل دیگه اینکه سرویس ایمیل سایت از کار می افته هرچند به میل باکس میری و میل میزنی ولی به دست کسی نمیرسه و کسی هم نمیتونه برای شما میل ارسال کنه .

Mr_Parham
December 10th, 2011, 21:39
و یک مشکل دیگه اینکه سرویس ایمیل سایت از کار می افته هرچند به میل باکس میری و میل میزنی ولی به دست کسی نمیرسه و کسی هم نمیتونه برای شما میل ارسال کنه .
اینو نمیشه هیچ کاریش کرد ؟؟

Arte
December 10th, 2011, 22:54
اینو نمیشه هیچ کاریش کرد ؟؟

اوایل این مشکل رو نداشت ولی به مرور زمان خیلی ابریش کردن به مشکل خورد .

Mr_Parham
December 12th, 2011, 21:14
اوایل این مشکل رو نداشت ولی به مرور زمان خیلی ابریش کردن به مشکل خورد .
من بهشون ایمیل زدم گفتن تمام اطلاعات قدیمیه dns رو ارسال کن، از توی whm پیدا کردم فرستادم مشکل رو حل کردن :)

Arte
December 12th, 2011, 21:16
من بهشون ایمیل زدم گفتن تمام اطلاعات قدیمیه dns رو ارسال کن، از توی whm پیدا کردم فرستادم مشکل رو حل کردن :)

بسیار عالی پس دوستانی که چنین مشکلی برخورد کردند مثل دوستمون اقدام کنند تا مشکلشون حل بشه .

okey
December 12th, 2011, 22:55
سلام
چند تا سوال داشتم ...
برای هر سایت باید ما همین مراحل رو طی کنیم ؟ مثلا رو یه سرور که 150 تا سایت هست آدم بی چاره اس !
سرور اصلی ( توی فیلم آموزشی آپاچی ) هست . اگر وب سرور دیگه ای باشه تآثیری در نتیجه داره ؟ ( مثلا در واگذاری صفحات . لود . داس ؟ )
نمی شه کاری کرد دی ان اس ها به نام خودمون رو سرور خودمون باشه ؟ ( مثلا آی پی در ان اس رو پیدا کنیم و یه دی ان اس جدید بسازیم و ... )
مشکلی با ایران ندارین ؟ و دامنه های Ir ?
ممنون

tinavps
December 12th, 2011, 23:03
سلام بنده به عنوان اسپانسر وارد عمل می شوم و در یک سرور خالی انجام می دهم و نتایج ارسال خواهد شد.
اگر کارهای تست ام تمام شد مشخصات لاگین می دهم بقیه هم تست کنند.

okey
December 12th, 2011, 23:09
دوستان سوال بعدیم اینکه داخل پنل مثلا سی پنل اگر ما یه ساب دومین بسازیم باز باید باییم داخل پنل و این مراحل رو بریم ؟

و اینکه با این کار میشه آی پی سرور اصلی قابل اشناسایی نیست ؟

دوستان میشه تفاوت های اصلی نخسه پولی و رایگانش رو بگین ؟ هزینه نخسه پولیش ؟

ممنون

Mr_Parham
December 12th, 2011, 23:44
برای هر سایت باید ما همین مراحل رو طی کنیم ؟ مثلا رو یه سرور که 150 تا سایت هست آدم بی چاره اس !

یادمه قبلا سایتشون رو خوندم یک راهی برای کسایی که هاستینگ هم دارند داشت

سرور اصلی ( توی فیلم آموزشی آپاچی ) هست . اگر وب سرور دیگه ای باشه تآثیری در نتیجه داره ؟ ( مثلا در واگذاری صفحات . لود . داس ؟ )

بله

نمی شه کاری کرد دی ان اس ها به نام خودمون رو سرور خودمون باشه ؟ ( مثلا آی پی در ان اس رو پیدا کنیم و یه دی ان اس جدید بسازیم و ... )
مشکلی با ایران ندارین ؟ و دامنه های Ir ?

این دو تارو نمیدونم، اگر بخواهید می تونم تیکت بزنم سوال کنم ازشون

دوستان سوال بعدیم اینکه داخل پنل مثلا سی پنل اگر ما یه ساب دومین بسازیم باز باید باییم داخل پنل و این مراحل رو بریم ؟

یک plugin برای Cpanel داره، اگر اون نصب بشه فکر نمی کنم لازم باشه

و اینکه با این کار میشه آی پی سرور اصلی قابل اشناسایی نیست ؟

مطمئن نیستم ولی فکر می کنم نمیشه چون خودم هر کاری کردم نتونستم

دوستان میشه تفاوت های اصلی نخسه پولی و رایگانش رو بگین ؟ هزینه نخسه پولیش ؟

توی سایتشون ذکر شده

okey
December 12th, 2011, 23:57
یادمه قبلا سایتشون رو خوندم یک راهی برای کسایی که هاستینگ هم دارند داشت

بله

این دو تارو نمیدونم، اگر بخواهید می تونم تیکت بزنم سوال کنم ازشون

یک plugin برای Cpanel داره، اگر اون نصب بشه فکر نمی کنم لازم باشه

مطمئن نیستم ولی فکر می کنم نمیشه چون خودم هر کاری کردم نتونستم

توی سایتشون ذکر شده

اگه میشه در مورد دامنه های ایران و کلا نظرشون در مورد ایران رو بپرسین
گویا شرکت آمریکایی هستن
شما روی هاستینگ چک نکردین ببینید چه طورس ؟

okey
December 15th, 2011, 09:12
دوستان میشه این تاپیک رو کاملش کنید .
الان برا دامنه ir مشکلی ندارن ؟ کلا با ایرانی ها ...
امکان تغییر دی ان اس از طرف سایت سرویس دهنده وجود داره ؟
اگه آی پی سرور ما عوض شد اون موقع باید مراحل رو مجدد بریم ؟

Mr_Parham
December 15th, 2011, 11:12
من هنوز دارم باهاشون مکاتبه می کنم، جواب کامل شد میفرستم اینجا b-)

amin885
December 15th, 2011, 18:11
اون مشکل اینکه ای پی افرادی از سایت بازدید میکنن رو عوض نکنه تا بشه فهمید هر بازدید کننده از کجا وارد سایت شده رو مکاتبه نمیکنید؟

aghdaee
December 15th, 2011, 19:36
برای ای پی اگر شما سرور دارید می تونید از ماژول خود کلودفلیر که برای آپاچی نوشته شده استفاده کنید که ای پی بازدید کننده رو در سمت سرور نمایش میده https://www.cloudflare.com/resources-downloads یک سری پلاگین برای سی پنل و پلسک و ... هم داره که می تونید توضیحات مرتبط به این ماژول ها هم داخل خود سایتشون مطالعه کنید کلود فلیر تحریمی بر مبنای جغرافیای سیاسی نداره و هیچ مشکلی با ملیت ایرانی نداره موفق باشید

okey
December 15th, 2011, 19:44
برای ای پی اگر شما سرور دارید می تونید از ماژول خود کلودفلیر که برای آپاچی نوشته شده استفاده کنید که ای پی بازدید کننده رو در سمت سرور نمایش میده https://www.cloudflare.com/resources-downloads یک سری پلاگین برای سی پنل و پلسک و ... هم داره که می تونید توضیحات مرتبط به این ماژول ها هم داخل خود سایتشون مطالعه کنید کلود فلیر تحریمی بر مبنای جغرافیای سیاسی نداره و هیچ مشکلی با ملیت ایرانی نداره موفق باشید

پلاگین ها رو دیدم برا سی پنل لطفا اگر میشه برا هر کدوم توضیح بدین .
همچین اگر این پلاگین ها رو نصب کنیم خودش به صورت خودکار در صورت اضافه شدن اکانت هاست یا ساب دومین عمل می کنه ؟

Mr_Parham
December 15th, 2011, 20:01
با .ir مشکلی ندارند ! =P~
خیر، باید حتما از DNS اون ها استفاده کنین
خیر، فقط از توی پنلتون IP آدرس سرور رو تغییر میدین
از این مسیر این کارو می تونین انجام بدین
settings->DNS settingsپ

اون مشکل اینکه ای پی افرادی از سایت بازدید میکنن رو عوض نکنه تا بشه فهمید هر بازدید کننده از کجا وارد سایت شده رو مکاتبه نمیکنید؟
هنوز دارم مکاتبه می کنم

پلاگین ها رو دیدم برا سی پنل لطفا اگر میشه برا هر کدوم توضیح بدین .
همچین اگر این پلاگین ها رو نصب کنیم خودش به صورت خودکار در صورت اضافه شدن اکانت هاست یا ساب دومین عمل می کنه ؟
کدوم یکیشون رو دقیقا می خواین بدونین ؟؟
نمی دونم اینو، شما سوال منو جواب بدین من این دو تا رو همزمان جواب میدم ! B-)

aghdaee
December 15th, 2011, 20:07
دوست عزیز به جای این همه مکاتبه و درگیر کردن ساپورت کلودفلیر یکم بخش knowledge base رو مطالعه بفرمایید بنده هم عرض کردم برای حل مشکل ای پی اون ماژول رو روی آپاچی نصب میکنید

okey
December 15th, 2011, 20:11
با .ir مشکلی ندارند ! =P~
خیر، باید حتما از DNS اون ها استفاده کنین
خیر، فقط از توی پنلتون IP آدرس سرور رو تغییر میدین
از این مسیر این کارو می تونین انجام بدین
settings->DNS settingsپ

هنوز دارم مکاتبه می کنم

کدوم یکیشون رو دقیقا می خواین بدونین ؟؟
نمی دونم اینو، شما سوال منو جواب بدین من این دو تا رو همزمان جواب میدم ! B-)

همه شو اگه بشه :دی
شرمنده ولی اگه در مورد هر کدومش کامل توضیح بدین ممنون می شم

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

دوست عزیز به جای این همه مکاتبه و درگیر کردن ساپورت کلودفلیر یکم بخش knowledge base رو مطالعه بفرمایید بنده هم عرض کردم برای حل مشکل ای پی اون ماژول رو روی آپاچی نصب میکنید

برا کدوم مشکل آی پی .
میشه توضیح بدین ؟

aghdaee
December 15th, 2011, 20:13
اون مشکل اینکه ای پی افرادی از سایت بازدید میکنن رو عوض نکنه تا بشه فهمید هر بازدید کننده از کجا وارد سایت شده رو مکاتبه نمیکنید؟ این مشکل رو عرض میکنم

Mr_Parham
December 15th, 2011, 20:18
در مورد دامین .ir هم چیزی داشتن ؟؟ :39:

okey
December 15th, 2011, 20:35
روی سرور ما برا هاستینگ litespeed نصب کردیم . الان پیشنهاد میشه کدوم ماژول ها نصب بشه ؟

aghdaee
December 15th, 2011, 22:38
فرقی نداره روی لایت اسپید هم باید جواب ده

okey
December 15th, 2011, 23:05
فرقی نداره روی لایت اسپید هم باید جواب ده

سلام

خب تکلیف پلاگین های apache چی میشه ؟
و اینکه شما تست کردین رو Cpanel ? مثلا هر کسی اکانت هاست ایجاد کرد نخواد بره مراحل رو بره ؟ همین طور برا ساب دومین ؟

amin885
December 16th, 2011, 00:24

میشه بفرمایید طریقه نصب ماژول روی آپاچی لینوکس چگونه است؟

Mr_Parham
December 16th, 2011, 03:05
سلام

خب تکلیف پلاگین های apache چی میشه ؟
و اینکه شما تست کردین رو Cpanel ? مثلا هر کسی اکانت هاست ایجاد کرد نخواد بره مراحل رو بره ؟ همین طور برا ساب دومین ؟
برای Apache نیست فقط، کلا سی پنل، هر وب سروری هم باشه فرقی نمیکنه (این جور گفتن)، ولی Nginx فکر کنم به مشکل بخوره اگر دستی نصب بشه چون با Cpanel درست integrate نمیشه !
هر کسی هم از تو سیپنلش می تونه با یک کلیک Cloud flare رو فعال کنه و لازم نیست دیگه اون چند مرحله رو توی سایشون طی کنه

میشه بفرمایید طریقه نصب ماژول روی آپاچی لینوکس چگونه است؟
توی سایتشون هست

amin885
December 16th, 2011, 09:12
برای Apache نیست فقط، کلا سی پنل، هر وب سروری هم باشه فرقی نمیکنه (این جور گفتن)، ولی Nginx فکر کنم به مشکل بخوره اگر دستی نصب بشه چون با Cpanel درست integrate نمیشه !
هر کسی هم از تو سیپنلش می تونه با یک کلیک Cloud flare رو فعال کنه و لازم نیست دیگه اون چند مرحله رو توی سایشون طی کنه

توی سایتشون هست

بله هست اما فایل رو دانلود و آپلود کردم توی روت و دستوری رو که گفته شده دادم اما به نتجه ای نرسیدم برای همین گفتم دوستانی که در این کار هستن بخونن و بگن شکل درست فرمانش چی هست.

Description

Based on mod_remoteip.c, this apache extension will replace the remote_ip variable in user's logs with the correct remote_ip sent from CloudFlare. This also does authentication, only performing the switch for requests originating from 204.93.173.0/24 (by default).
Installation

# apxs2 -a -i -c mod_cloudflare.c

No further configuration is needed. However, if you wish to override the default values, the following directives are exposed:
CloudFlareRemoteIPHeader

This specifies the header which contains the original IP. Default:

CloudFlareRemoteIPHeader CF-Connecting-IP
CloudFlareRemoteIPTrusted*****

This is the IP range from which we will allow the CloudFlareRemoteIPHeader to be used from. Default:

CloudFlareRemoteIPTrusted***** 204.93.240.0/24
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 204.93.177.0/24
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 204.93.173.0/24
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 199.27.128.0/21
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 173.245.48.0/20

Note that on some Debian systems, you may have to add a LoadModule directive manually.

This should look like: LoadModule cloudflare_module /usr/lib/apache2/modules/mod_cloudflare.so

Replace /usr/lib/apache2/modules/mod_cloudflare.so with the path to mod_cloudflare.so on your system.

If you cannot find apxs or apxs2, on a Debian or Ubuntu distro you can install this tool with:

# apt-get install apache2-prefork-dev
Notes

If mod_cloudflare and mod_remoteip are enabled on the same web server, the server will crash if they both try to set the remote IP to a different value.

Enabling mod_cloudflare will not effect the performance of Apache in any noticeable manner. AB testing both over LAN and WAN show no equivalent numbers with and without mod_cloudflare.

If you like, you may also add the directive DenyAllButCloudFlare. This will result in all requests from IPs which are not in the CloudFlareRemoteIPTrusted***** range being denied with a status of 403.

okey
December 16th, 2011, 09:25

توی سایتشون هست

عالیه .
یعنی هر اکانتی که ساختیم به سی پنل کاربر مراجعه کنیم و مراحل رو داخل اون سی پنل انجام بدیم ؟

Mr_Parham
December 16th, 2011, 10:58
عالیه .
یعنی هر اکانتی که ساختیم به سی پنل کاربر مراجعه کنیم و مراحل رو داخل اون سی پنل انجام بدیم ؟
این جوری که اونا گفتن بله، اگر یکی یک vps برای تست به من بده من اینا رو تست می کنم و نتیجشو میزارم !

mohsengham
January 16th, 2012, 17:48
سلام دوستان
این پست کوتاه هم در مورد وردپرس و Cloudflare هست که کم کم تکمیلش می‌کنم:
پیوند بهتر وردپرس و Cloudflare | تازه وارد (http://www.newbie.ir/1390/10/wordpress-and-cloudflare/)

hrahere
May 7th, 2013, 09:13
فیلم آموزشی از سرور پاک شده اگر ممکنه دوباره آپلود کنید

Shayanzez
May 7th, 2013, 11:20
بسیار سرویس خوب و امنی هست