ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيشنهاد سرور

shadecute
December 10th, 2011, 18:43
سلام دوستان وقت بخير
مشاوره و يا پيشنهاد در مورد كاري مي خواستم لطفا راهنماييم كنيد
من يك سرور واسه وي پي اس مي خوام براي سايتم . سايت من بالاي 1000 يوزر ثابت داره وي پي اسي نياز دارم كه بتونه كم هزينه باشه ولي كيفيت خدمات دهي به كاربرام رو داشته باشه و اذيت نشيم روزانه هم 10 الي 20 هزار بازديد رو جوابگو باشه
چه وي پي اس با چه مشخصاتي براي كار من مفيده؟

سوال دوم : آيا رو هم وي پي اس مي تونم همزمان وي پي ان هم ارائه بدم؟ البته فقط به يوزر هاي خودم مثلا به 300 نفر ماكزيمم اكانت بدم تصميم ندارم رو اينترنت فروش وي پي ان و از اين داستان ها باشه و فقط فقط براي ساپورت يوزر هام
آيا رو همين وي پي اس ميشه كه هم سايت خودم روش باشه هم ارائه وي پي ان بشه داد؟
يا بايد وي پي اس جدا تهيه بشه
سرور وي پي ام براي 300 يا 500 يوزر ثابت چقدر هزينه داره؟ از كجا بايد تهيه كرد؟

سوال سوم:
من پيش يك بنده خدايي بودم براي اتصال به سرور خودش از يك نرم افزرار كه لايسنس شده ي vmware بود استفاده مي كرد .خيلي راحت نرم افزار رو اجرا مي كرد بدون نصب و يا كانكشن ويندوز راحت به سرور خودش وصل ميشد و بعد از وارد كردن يوزر و پس از وي پي ان سرور خودش استفاده مي كرد
اسم اون نرم افزارو نمي دونم چيه . خيلي راحت بدون كانكشن وصل ميشد به سرور خودش آيا ميشه همچين چجيزي ارائه كرد؟

abdollah.esmati
December 10th, 2011, 18:56
این شاید خوب باشه
cpu 2 ta 6 core dedicated
ram : 4 gig dedicated
port 1 gig اشتراکی یا اختصاصی مهم نیست
حتما هم vds باشد یعنی منابع اختصاصی باشد

shadecute
December 10th, 2011, 19:01
ممنون
هزينه معمولا چقدره ؟

سوال دوم و سومم رو هم در صورت امكان پاسخ بديد ممنون ميشم

abdollah.esmati
December 10th, 2011, 19:04
70 هزار تومان
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)

rn4j1m1
December 10th, 2011, 19:08
من يك سرور واسه وي پي اس مي خوام براي سايتم . سايت من بالاي 1000 يوزر ثابت داره وي پي اسي نياز دارم كه بتونه كم هزينه باشه ولي كيفيت خدمات دهي به كاربرام رو داشته باشه و اذيت نشيم روزانه هم 10 الي 20 هزار بازديد رو جوابگو باشه
چه وي پي اس با چه مشخصاتي براي كار من مفيده؟

کجای دنیا آش خوب رو ارزون میدن ؟ :d هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری (در حالت کلی)

سوال دوم : آيا رو هم وي پي اس مي تونم همزمان وي پي ان هم ارائه بدم؟ البته فقط به يوزر هاي خودم مثلا به 300 نفر ماكزيمم اكانت بدم تصميم ندارم رو اينترنت فروش وي پي ان و از اين داستان ها باشه و فقط فقط براي ساپورت يوزر هام
آيا رو همين وي پي اس ميشه كه هم سايت خودم روش باشه هم ارائه وي پي ان بشه داد؟
يا بايد وي پي اس جدا تهيه بشه
سرور وي پي ام براي 300 يا 500 يوزر ثابت چقدر هزينه داره؟ از كجا بايد تهيه كرد؟

بله اما بحث در این مورد توی انجمن ممنوع هست

سوال سوم:
من پيش يك بنده خدايي بودم براي اتصال به سرور خودش از يك نرم افزرار كه لايسنس شده ي vmware بود استفاده مي كرد .خيلي راحت نرم افزار رو اجرا مي كرد بدون نصب و يا كانكشن ويندوز راحت به سرور خودش وصل ميشد و بعد از وارد كردن يوزر و پس از وي پي ان سرور خودش استفاده مي كرد
اسم اون نرم افزارو نمي دونم چيه . خيلي راحت بدون كانكشن وصل ميشد به سرور خودش آيا ميشه همچين چجيزي ارائه كرد؟
باز هم بحث در این مورد ممنوع هست

اما پیشنهاد !
بستگی به خیلی چیز ها داره و شاید مهمترینشون CMS ـی هست که شما ازش استفاده میکنید
بعد از این بستگی به سیستم عامل مورد استفاده ، پنلی که دوست دارید باهاش کار کنید و نحوه کانفیگ کانفیگ داره
پس در حال حاضر نمیشه پیشنهادی داد تا توضیحات بیشتری ارائه بدین

shadecute
December 10th, 2011, 19:15
شرمنده واقعا شرمنده
اي بابا سوال فني و علمي كه ممنوع نبايد باشه . مرسي
اگر كسي مي تونه براي اين موارد كمكم كنه در پيام خصوصص لطفا اعلام كنه هزينه ها رو لطفا بفرماييد
پيام خصوصي فكر نمي كنم ممنوع باشه دوستان كسي مي تونه به من سرويس بده ممنون ميشم