ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست 2عدد سرور سوئیس و 2عدد سرور المان یا امریکا یا هلند

kingserver
December 10th, 2011, 16:50
با سلام من دو سرور سوئیس میخوام یا این مشخصات

Location of Server : Switzerland - Zurich
Motherboard : Supermicro X8DTL-3F - more (http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTL-3F.cfm)
Processor : Single Intel® Xeon® E5620 Westmere-EP - more (http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47925)
Memory (GB) : 12 GB DDR3 ECC Registered Memory
Hard Drive (GB) : 2 X 2 TB SATA 7200 RPM Hard Drive
Networking : 1 Gbps Full-Duplex Uplink
Bandwidth (GB) : 20 TB Blended Bandwidth
IP : ( One /29 VLAN ) 5 Usable IP Addresses
Price : $179.00 per Month
من الان دو سرور با این مشخصات سوئیس دارم ولی میخوام سرور ها در پنل خودم باشه و پنل داشته باشم و از همکاران که تو کار فروش سرور هستن فقط ماهیانه هزینه سرور رو برام پرداخت کنن و به غیر از هزینه سرور یه مبلغ بیشتر رو میدم

دو سرور دیگه هم من میخواستم برای ارائه سرور هاست رایگان برای سایتم فقط نمیدونم از دیتاسنتر المان یا هلند یا امریکا تهیه بکنم
سرور های Hetzner که ارزون هستن ای ام دی هاش رو هزینه نصب نداره خوب هست
سرور های امریکا هم که چند دیتاسنتر هستن و شناخت کافی ندارم و کار نکردم و بعضی از دیتاسنتر ها قوانینشون خیلی سخت هست
دیتاسنتر هلند هم Worldseteram با این ذیتاسنتر کار نکردم ولی همکاران داشتن و دیددم بد بنوده راضی بودن
دیتاسنتر leasweb سرور داشتم سرور اولم خوب بود ولی به دلایل سرور رو پس دادم ون نمیشد مجازی سازی کنم و بعد رفتم از .......... که ایدی یاهوشونم ............... هست سرور گرفتم از این 130 هزار تومانی ها سالل قبل سرور دان تایم داشت و ایشون هم میگفتن خودتون شخصا با دیتاسنتر ایمیل بزنید و مشلتون رو رسیدگی کنید بلخره هر جور بود دیگه تمدید نکردم سرور رو . نمیتونم بگم کی بود این بنده خدا ..........

سرور دوم در دیتاسنتر که میخوام برای ارائه هاست هست و میخوام این سرور هم پنل داشته باشه و دست خودم باشه و سرور من باشه

smartieuser
December 10th, 2011, 16:59
سلام

مصرف سرورها دقیقا چی هست و برای چه کاری میخواین استفاده کنین ؟

PENOIL
December 10th, 2011, 17:01
ار آلمان در خدمتیم

وی پی اس فارس - سبد خرید (http://www.vpsfars.ir/cart.php?gid=4)

PDhost.net
December 10th, 2011, 17:04
10 گیگابایت هارد اختصاصی

256 مگابایت رم اختصاصی

پهنای باند نامحدود

1 IP Valid

راه اندازی رایگان

Reboot رایگان

مجازی سازی توسط Citrix Xen server 5.6 که منابع سخت افزاری را به طور اختصاصی برای سرور مجازی شما تخصیص میدهد و بدین ترتیب فعالیت سایر vds های روی سرور اختلالی در سرور مجازی اختصاصی شما ایجاد نمیکند.

VPS = Virtual Private Server

VDS = Virtual Dedicated Server
20,000 تومان ماهانه
----------------------------------------------------------------
Mikrotic VDS سرور مجازی میکروتیک
5 گیگابایت هارد اختصاصی

128 مگابایت رم اختصاصی

پهنای باند نامحدود

1 IP Valid

راه اندازی رایگان

Reboot رایگان

مجازی سازی توسط Citrix Xen server 5.6 که منابع سخت افزاری را به طور اختصاصی برای سرور مجازی شما تخصیص میدهد و بدین ترتیب فعالیت سایر vds های روی سرور اختلالی در سرور مجازی اختصاصی شما ایجاد نمیکند.

14,000 تومان ماهانه
162,000 تومان سالانه
---------------------------------------------------------------------------------------------
سرور مجازی ویندوز Windows VDS1
10 گیگابایت هارد اختصاصی

256 مگابایت رم اختصاصی

پهنای باند نامحدود

1 IP Valid

راه اندازی رایگان

Reboot رایگان

20,000 تومان ماهانه
------------------------------------------------------------------------------
Linux VDS 2
30 گیگابایت هارد اختصاصی

512 مگابایت رم اختصاصی

پهنای باند نامحدود

1 IP Valid

راه اندازی رایگان

Reboot رایگان

39,000 تومان ماهانه
---------------------------------------------------------------------------
Linux VDS 3
100 گیگابایت هارد اختصاصی

1024 مگابایت رم اختصاصی

پهنای باند نامحدود

Port : 1 Gbps

Dedicated CPU

1 IP Valid

راه اندازی رایگان

Reboot رایگان

69,000 تومان ماهانه
-----------------------------------------------------------------------------------------
Linux VDS 4
150 گیگابایت هارد اختصاصی

2048 مگابایت رم اختصاصی

پهنای باند نامحدود

Port : 1 Gbps

Dedicated CPU

1 IP Valid

راه اندازی رایگان

Reboot رایگان

99,000 تومان ماهانه
-----------------------------------------------------------------------------

براي سفارش مي توانيد از اينجا اقدام كنيد PDhost | هاست (http://pdhost.net/aff.php?aff=019) در سايت ثبت نام كنيد و در اكانت خود سفارش دهيد
با تشكر Fathollahi

Amir.Mansoury
December 10th, 2011, 17:05
اگر از دیتاسنتر xlhost بخواهید میتونم بهتون آفر بدم

mehrshad.ho
December 10th, 2011, 17:15
مهر رایانه
مهر رایانه | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت (http://www.mehrpc.com)

rn4j1m1
December 10th, 2011, 17:19
در مورد آلمان
از دیتاسنتر لیزوب و Equinix میتونم در خدمتتون باشم
مشخصات و یا حدود قیمت رو اعلام بفرمایید
البته ارائه پنل اصلی مقدور نیست (ساب پنل ارائه میشه)

Iran Web Host
December 10th, 2011, 17:23
بعضی از دوستان چگونه در تاپیک های بخش درخواست سرور اخنصاصی آفر سرور مجازی میگذارند واقعا تعجب داره ! 8-}

P-CO
December 10th, 2011, 17:33
در خدمتتون هستیم...

حتماً آفرهای ما رو چک کنید از تمامی دیتاسنتر ها لیست شده : Ded24.ir - مرکز تخصصی ارائه ی سرور اختصاصی (http://www.ded24.com)

زنده باشید

PDhost.net
December 10th, 2011, 18:41
ما هم در خدمتتون هستيم از هلند PDhost | هاست (http://pdhost.net/aff.php?aff=019)

smartieuser
December 10th, 2011, 19:09
با سلام من دو سرور سوئیس میخوام یا این مشخصات

Location of Server : Switzerland - Zurich
Motherboard : Supermicro X8DTL-3F - more
Processor : Single Intel® Xeon® E5620 Westmere-EP - more
Memory (GB) : 12 GB DDR3 ECC Registered Memory
Hard Drive (GB) : 2 X 2 TB SATA 7200 RPM Hard Drive
Networking : 1 Gbps Full-Duplex Uplink
Bandwidth (GB) : 20 TB Blended Bandwidth
IP : ( One /29 VLAN ) 5 Usable IP Addresses
Price : $179.00 per Month
من الان دو سرور با این مشخصات سوئیس دارم ولی میخوام سرور ها در پنل خودم باشه و پنل داشته باشم و از همکاران که تو کار فروش سرور هستن فقط ماهیانه هزینه سرور رو برام پرداخت کنن و به غیر از هزینه سرور یه مبلغ بیشتر رو میدم

دو سرور دیگه هم من میخواستم برای ارائه سرور هاست رایگان برای سایتم فقط نمیدونم از دیتاسنتر المان یا هلند یا امریکا تهیه بکنم
سرور های Hetzner که ارزون هستن ای ام دی هاش رو هزینه نصب نداره خوب هست
سرور های امریکا هم که چند دیتاسنتر هستن و شناخت کافی ندارم و کار نکردم و بعضی از دیتاسنتر ها قوانینشون خیلی سخت هست
دیتاسنتر هلند هم Worldseteram با این ذیتاسنتر کار نکردم ولی همکاران داشتن و دیددم بد بنوده راضی بودن
دیتاسنتر leasweb سرور داشتم سرور اولم خوب بود ولی به دلایل سرور رو پس دادم ون نمیشد مجازی سازی کنم و بعد رفتم از .......... که ایدی یاهوشونم ............... هست سرور گرفتم از این 130 هزار تومانی ها سالل قبل سرور دان تایم داشت و ایشون هم میگفتن خودتون شخصا با دیتاسنتر ایمیل بزنید و مشلتون رو رسیدگی کنید بلخره هر جور بود دیگه تمدید نکردم سرور رو . نمیتونم بگم کی بود این بنده خدا ..........

سرور دوم در دیتاسنتر که میخوام برای ارائه هاست هست و میخوام این سرور هم پنل داشته باشه و دست خودم باشه و سرور من باشه

پلن پیشنهادی :

Intel® Core™ i7-920 Quadcore with Hyper-Threading Technology
8G DDR3
2 * 750G SataII
1Gbps Port
IP : 4 + 1 IPv4
Backup Space 100 GB
15T OutBound + Free Inbound
Setup Fee : 94000 Toman
Monthly : 180000 Toman

Intel® Core™ i7-2600 Quadcore With Hyper-Threading Technology
16G DDR3
2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm
1Gbps Port
IP : 4 + 1 IPv4
Backup Space 100 GB
15T OutBound + Free Inbound
Setup Fee : 270000 Toman
Monthly : 180000 Toman

پنل مدیریتی هم به شما داده میشه. هزینه نصب VMWare هم 46500 تومان

اگر سوالی دارید ----> پیام خصوصی

Y! : SmartieUser

با تشکر
محمد خسروی

php.source
December 10th, 2011, 20:03
اگه سرور واقعا وارز میخواید از هلند در خدمتیم. دیتا سنتر ecatel
البته به ما هم که نماینده ایم پنل نمیدن. چون واقعا وارز هست

09367861768 دانشی
شرکت آفاق گروپ

tinavps
December 11th, 2011, 20:05
از caronet در خدمت شما هستیم.
بابت سرور هاستینگ وب از امریکا کارونت واقعا آپتایم 100% با سی پی یو مناسب single xeon quadcore 3220 و رم یک گیگ هارد 160
ماهانه 125 هزار تومان.
نصب cpanel تنظیمات و نصب انجین ایکس رایگان.
این سرور با داشتن سی پی یو قدرتمند مناسب ترین انتخاب برای هاستینگ وب سایت های پربازدید می باشد.
پهنای باند 1000 گیگ روی پورت 100M