توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات جامع در مورد دیتاسنتر hetzner
abc
December 10th, 2011, 03:29
سلام
دوستان چون خود من به دنبال یک دیتاسنتری هستم که سرویسهاش با کیفیت باشه+قیمت مناسب ارائه بده + عدم مشکل با ایران بابت قوانین تحریم ایران داشته باشه
لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنید که به کار خیلی از دوستان دیگر نیز خواهد خرد حتما.
ضمنا این دیتاسنتر 17% مالیات گفته رو از ما هم میگیره؟
اگر کردیت کارتی که داشته باشیم مال امارات باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Mr_Parham
December 10th, 2011, 03:32
سلام
دوستان چون خود من به دنبال یک دیتاسنتری هستم که سرویسهاش با کیفیت باشه+قیمت مناسب ارائه بده + عدم مشکل با ایران بابت قوانین تحریم ایران داشته باشه
لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنید که به کار خیلی از دوستان دیگر نیز خواهد خرد حتما.
ضمنا این دیتاسنتر 17% مالیات گفته رو از ما هم میگیره؟
اگر کردیت کارتی که داشته باشیم مال امارات باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
یک search می کردین انجمن رو، فکر کنم تا به حال 1000 بار در مورد این دیتاسنتر همچین تاپیک هایی ایجاد شده :68:
abc
December 10th, 2011, 03:34
یک search می کردین انجمن رو، فکر کنم تا به حال 1000 بار در مورد این دیتاسنتر همچین تاپیک هایی ایجاد شده :68:
سرچ کردم هیچ کدام جامع نبود
هر کی یک مشکل یا یک سوال خاص داشت
Mr_Parham
December 10th, 2011, 03:40
سرچ کردم هیچ کدام جامع نبود
هر کی یک مشکل یا یک سوال خاص داشت
شما برای چه موردی میخواین از این دیتاسنتر سرور بگیرین ؟؟ (فروش VPS, هاست و ...)
در مورد تحریم ها 100% مطمئن هستم که تاپیک هست :d خودم چون نمی دونم اینو چیزی نمی گم
بعد در مورد اون 17% هم تا اونجایی که من می دونم بسته به این که Billing Address رو کجا می زنین معلوم میشه که اصلا میگیرن، نمی گیرن و غیره (یعنی ربطی به کارت نداره) - این General هست، مال این DC ممکنه فرق کنه، مطمئن نیستم (بعید می دونم البته)
دوستان تصحیح کنین اگر اشتباه گفتم
smartieuser
December 10th, 2011, 03:40
خیر ! شامل مالیات نمیشه عزیز !
abc
December 10th, 2011, 03:45
و اینکه آدرس ایران بدیم مشکلی بوجود میاد یا خیر؟
پشتیبانی و کیفیت این دیتاسنتر چطور هست؟
من چون الان سرورهای هاستینگمون colo4 هست و قیمتهاش خیلی واسم با بالا رفتن از وقتی که دلار گرون شده قیمتهای هتزنر رو دیدم نصف قیمت های کولو4 هست
از کیفیت کولو4 واقعا راضی هستم آیا هتزنر هم اینچنین کیفیت رو داره؟
smartieuser
December 10th, 2011, 04:03
آدرس ایران بدیم مشکلی بوجود میاد یا خیر؟
اگر ندید بهتر هست.
پشتیبانی و کیفیت این دیتاسنتر چطور هست؟
مناسب
از کیفیت کولو4 واقعا راضی هستم آیا هتزنر هم اینچنین کیفیت رو داره؟
نمیدونم عزیز ! کولو4 رو اصلا نشنیدم !
Mr_Parham
December 10th, 2011, 04:40
مناسب
اصولا چند ساعت بعد از ارسال تیکت جواب می دهند ؟
vahab00
December 10th, 2011, 08:12
اصولا چند ساعت بعد از ارسال تیکت جواب می دهند ؟
بنده چندین بار بهشون ایمیل دادم (ایمیل ن تیکت) در کمتر از 5 ساعت جواب ایمیلم رو دادند
در کل دیتا سنتر خوبی هست و سرویس هاش در حد مناسب و مطلوبی هست و با ارائه سرویس های خوبش خیلی خوب بالا اومد
بنده به شخصه خیلی قبولش دارم
در ضمن با ایران هم هیچ مشکلی ندارند
یا حق
abc
December 19th, 2011, 08:40
سلام
برخورد هتزنر با کپی رایت چگونه هست؟
آیا به شدت برخورد میکنه یا گیر نمیده آنچنان؟
okey
December 19th, 2011, 09:03
سلام
بله
میشه گفت شدید هست !
حتی به لینک های یه سایت به یه سرور دیگه که اون فایل ناقض کپی رایت باشه گیر می ده 1
یا مثلا سایتت هک بشه آبوست برات می باید .
کلا به همه چی گیر می دن ! نگار آدم های بی کاری تشریف دارن !
irmizban
December 19th, 2011, 09:15
بله
میشه گفت شدید هست !
حتی به لینک های یه سایت به یه سرور دیگه که اون فایل ناقض کپی رایت باشه گیر می ده 1
دوست گلم ادم های بیکاری نیستند فقط میخوان سرورها از زیر دست هاشون در نرن انالیز میکنند دیتا رو
abc
December 19th, 2011, 09:29
پس آیا جای مناسبی که کیفیت مناسبی داشته باشه برای کپی رایت هم گیر نده سراغ ندارید؟
stchost
December 19th, 2011, 10:26
شما بهتره از leaseweb خرید کنید
سرویس و پشتیبانی بسیار خوب به همراه نداشتن کپی رایت
البته اگر ازشون سوال کنید میگن با کپی رایت برخورد می کنند ولی در واقع برخورد نمی کنند.
با ایران مشکلی ندارند ولی بهتره مشخصات ایران را ندید.
مالیات هم به فاکتور شما اضافه نخواهد شد.
abc
December 19th, 2011, 10:35
یعنی اصلا با کپی رایت گیر نمیدند؟
اگر بخواهیم چندین وی بالتین نال شده نصب کنیم روش و سایت های بزرگی بشند؟
stchost
December 19th, 2011, 11:01
خیر مشکلی نیست ، شرکت ما چندین سرور از leaseweb داره که بدون هیچ مشکلی در حال فعالیت هستند
vahab00
December 19th, 2011, 13:13
سلام
بنده شخصا هیچگونه ندیدم اما وارز کامل نیستند
تازمانی که بهشون ریپورت ندن و... مشکلی ندارن با وارز
در کل برای استفاده وارز سرویس دهنده مطلوبی هست
یا حق
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
بله
میشه گفت شدید هست !
والله من تا حالا برخوردی در مورد استفاده وارز و... ندیدم
خیلی جاها هم دیدم دارن از رو هتزنر هاست وارز میدن :107:
smartieuser
December 19th, 2011, 13:14
دوست گلم ادم های بیکاری نیستند فقط میخوان سرورها از زیر دست هاشون در نرن انالیز میکنند دیتا رو
کلیه گزارشات مبنی بر وجود تخلف در دیتاسنتر هتزنر پیگیری میشود.
vahab00
December 19th, 2011, 13:27
کلیه گزارشات مبنی بر وجود تخلف در دیتاسنتر هتزنر پیگیری میشود.
بله کاملا موافقم
اما تا زمانی که گزارشی دریافت نکردند به کسی گیر نمیدند جهت استفاده از اسکریپت های نال
اما به فیشینگ شدیدا حساسند و بنده تجربه داشتم
خیلی زود متوجه شده و اخطار میدند
یا حق
smartieuser
December 19th, 2011, 13:46
بله کاملا موافقم
اما تا زمانی که گزارشی دریافت نکردند به کسی گیر نمیدند جهت استفاده از اسکریپت های نال
اما به فیشینگ شدیدا حساسند و بنده تجربه داشتم
خیلی زود متوجه شده و اخطار میدند
یا حق
نمیدونم چرا این قدر ایرانیان عزیز دوست دارن خلاف مقررات حرکت کنند :(
shivahost
December 19th, 2011, 13:53
نمیدونم چرا این قدر ایرانیان عزیز دوست دارن خلاف مقررات حرکت کنند :(
چون مجبورن!
چون مثلا فروش فیلم هالیوودی در ایران ممنوعه! از خارج هم که نمیشه بخرن! پس مجبورن دانلود کنن! که میشه خلاف! همینطور موزیک! همینطور بسیاری از نرم افزارها.... شما یک flashplayer رایگان را اجازه نداری از سایتش با ip ایران دانلود کنی چه برسه به photohop
vahab00
December 19th, 2011, 13:59
نمیدونم چرا این قدر ایرانیان عزیز دوست دارن خلاف مقررات حرکت کنند
همونطور که میدونید وارز به چندین بخش تعریف میشه
تو ایران بیشترین استفاده وارز استفاده از اسکریپت های نال هستش و این هم دلیل بر ضعف اقتصادی ما ایرانیا هست
یا حق
smartieuser
December 19th, 2011, 14:02
همونطور که میدونید وارز به چندین بخش تعریف میشه
تو ایران بیشترین استفاده وارز استفاده از اسکریپت های نال هستش و این هم دلیل بر ضعف اقتصادی ما ایرانیا هست
یا حق
آیا اسم این رو د ز د ی نمیشه گذاشت ؟
arman_gts
December 19th, 2011, 14:10
***ی حلال:دی
وقتی مراجع حلال کردن شما چه اصراری داری که حرام باشه:66:
دیگه کاریش نمی شه کرد واقعا به این کار مجبوریم! به دلایلی که دوستان گفتن و دلایل دیگه ، ( شرط اول! : پول!)
vahab00
December 19th, 2011, 14:13
چرا دقیقا همینه اما برای بعضی ها واقعا همون ماهی 10-15 تومن برای لایسنس خیلیه داداشم
درد نکشیدی که بدونی مردم چی میکشن . امیدوارم هرگز هم چنین اتفاقی برات نیافته اما واقعا برای بعضی ها 10-15 تومن خیلیه داداشم
د ز دی حلال:دی
وقتی مراجع حلال کردن شما چه اصراری داری که حرام باشه
دیگه کاریش نمی شه کرد واقعا به این کار مجبوریم! به دلایلی که دوستان گفتن و دلایل دیگه ، ( شرط اول! : پول!)
نه برادر . حلال و حرام نداره
د ز د ی گناهه
اما گاهی واقعا چاره ای نمیمونه
لطفا تاپیک رو از بحث خارج نکنیم
دوستان این بحث رو ادامه ندید و به بحث اصلی بپردازید
یا حق
smartieuser
December 19th, 2011, 14:22
***ی حلال:دی
وقتی مراجع حلال کردن شما چه اصراری داری که حرام باشه
خیر ! مجبور نیستین ! میتونین از برنامه های لینوکسی استفاده کنین ! میتونین از انجمن سازهای دیگه استفاده کنین ! و ....
من شخصا حرف مراجع رو در این زمینه قبول نمیکنم. خودتون رو بگذارید جای اون شرکت یا فرد برنامه نویس بعد نگاه کنید ببینید حرف اون مرجع تقلید چه قدر دل شما رو به درد میاره.
salman
December 19th, 2011, 14:23
سلام
حرف شما کاملاً درسته. ***ی هست.
اما شما چی پیشنهاد میدید؟ با اوضاع اقتصادی و تحریم ها اکثراً مجبور هستیم. ویندوز و نرم افزارهای ***ی. اگر همین ها هم نباشه همین پیشرفت هایی هم که داریم رو نداریم...
ویندوز و نرم افزارهای من قفل شکسته اند. ویبولتین رو نال شده نصب کردم. اسکریپت ها رو هم همینطور. فقط پول هاست میدم.( جا داشته باشه همین رو هم نمیدم ).
کوچک و بزرگ هم نداره. فقط هم مختص ایران نیست. چین روسیه هند مالزی هلند آلمان ...
متاسفانه شرایط باعث ایجاد فرهنگ غلط میشه و شده.
شما شخصاً این کار رو نمیکنید؟ اگر پاسختان منفی است تبریک میگویم.
Amir.Mansoury
December 19th, 2011, 15:04
به جز 2 دیتاسنتر هیچ جا اعلام نکرده وارز هستند. دیتاسنترها به دو صورت معمولا دراینباره عکس العمل انجام میدهند:
الف)-تا شکایت رسمی نشه و یا به اصلاح ریپورت نشه کاری ندارند.
ب)-خودشون روی اطلاعات نظارت میکنند.
اکثر دیتاسنترهای دنیا مانند گزینه ب هستند. اروپا معمولا اینگونه است.
دیتاسنترهای امریکایی در دسته الف قرار میگیرند البته نه همشون.
باز هم تکرار میکنم اکثر دیتاسنترهایی که مشتریان زیاد دارند و خیلی اسم و رسم دارند، تا شکایت رسمی و ریپورتی نباشه ، عکس العملی هم نسبت به وارز ندارند. اما بر روی مواردی که ip را وارد لیست سیاه میکند بسیار سختگیر هستند. چون شامل جریمه میشه و آزاد کردن آن هم جریمه دارد. مانند: اسکن پورت-اسپم-تورنت،فیشینگ و کلا مواردی از این قبیل.
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
درجواب دیگر دوستان:
اگر مشکلی وجود داره از کشور خودمان است. لطفا بحث را 30 یا c نکنید.
December 19th, 2011, 15:49
دوستمان فقط پرسید فلان سرور وارز هست یا نه ، بحث را لطفا منحرف نکنید.
دوست عزیز همانگونه که پیشنهاد شد واسه وارز از leaseweb خرید کنید مطمئن و تایید شده هست
موفق باشید
AvalinHost
December 19th, 2011, 15:49
هتزنر دیتاسنتر خوبیه و ما تاکنون هیچ مشکلی نداشتیم.
و اینکه به ریپورت ها ترتیب اثر میدن دلیل به بدیشون نمیشه اتفاقا نکته مثبتی هست.
PENOIL
December 19th, 2011, 15:59
بهترین دیتاسنتری هست که دیدم :-x
کپی رایت گیر نمیده
ولی تورنتو اسپم گیره
javadk
December 19th, 2011, 19:19
کپی رایت گیر نمیده
ولی تورنتو اسپم گیره
عجب 8-|
AvalinHost
December 19th, 2011, 19:25
روی اسپم که خیلی حساس هستند.
PENOIL
December 19th, 2011, 19:35
ولی از نظر کیفیت شکی توش نیست که بهترینه!
abc
December 23rd, 2011, 17:55
هروقت سرمایه گذاری هایی که رئیس حکومت قبلی ما برای مردم ایران در کشورهای اروپایی و امریکایی کرده بود رو از بلوکه در آوردن وبه خود مردم پس دادن آره ولی با این اوصاف نه به نظر من دز دی حساب نمیشه
اگر زیاد فکرتون به دز دی یا غیر دز دی مشغوله آیا ویندوزی که رو سیستمت نصبه یا نرم افزارهای دیگر آیا اونهارو همه لایسنسشون رو پرداخت کردی؟
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
به جز 2 دیتاسنتر هیچ جا اعلام نکرده وارز هستند. دیتاسنترها به دو صورت معمولا دراینباره عکس العمل انجام میدهند:
الف)-تا شکایت رسمی نشه و یا به اصلاح ریپورت نشه کاری ندارند.
ب)-خودشون روی اطلاعات نظارت میکنند.
اکثر دیتاسنترهای دنیا مانند گزینه ب هستند. اروپا معمولا اینگونه است.
دیتاسنترهای امریکایی در دسته الف قرار میگیرند البته نه همشون.
باز هم تکرار میکنم اکثر دیتاسنترهایی که مشتریان زیاد دارند و خیلی اسم و رسم دارند، تا شکایت رسمی و ریپورتی نباشه ، عکس العملی هم نسبت به وارز ندارند. اما بر روی مواردی که ip را وارد لیست سیاه میکند بسیار سختگیر هستند. چون شامل جریمه میشه و آزاد کردن آن هم جریمه دارد. مانند: اسکن پورت-اسپم-تورنت،فیشینگ و کلا مواردی از این قبیل.
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
درجواب دیگر دوستان:
اگر مشکلی وجود داره از کشور خودمان است. لطفا بحث را 30 یا c نکنید.
smartieuser
December 23rd, 2011, 18:39
هروقت سرمایه گذاری هایی که رئیس حکومت قبلی ما برای مردم ایران در کشورهای اروپایی و امریکایی کرده بود رو از بلوکه در آوردن وبه خود مردم پس دادن آره ولی با این اوصاف نه به نظر من دز دی حساب نمیشه
اگر زیاد فکرتون به دز دی یا غیر دز دی مشغوله آیا ویندوزی که رو سیستمت نصبه یا نرم افزارهای دیگر آیا اونهارو همه لایسنسشون رو پرداخت کردی؟
از ویندوز اصل استفاده میکنم. (خیلی محدود) + لینوکس و برنامه های رایگان لینوکسی. اگر سفارت ایران توی مثلا عربستان بهش حمله بشه و نیروهاش بازداشت بشن شما من حساب های مالی عربستان رو مسدود نمیکنین ؟
یک کم واقع بین بودن بد نیست. اگر برای این موارد مایل به صحبت هستین در توی یاهو در خدمتم :). اینجا جاش نیست.
Ecatel و AltusHost فکر کنم
porya_spy
December 23rd, 2011, 19:46
پشتیبانی و کیفیت این دیتاسنتر خیلی عالی هست سرور داریم ازش
Sir.DarKNesS
December 23rd, 2011, 20:12
از ویندوز اصل استفاده میکنم. (خیلی محدود) + لینوکس و برنامه های رایگان لینوکسی. اگر سفارت ایران توی مثلا عربستان بهش حمله بشه و نیروهاش بازداشت بشن شما من حساب های مالی عربستان رو مسدود نمیکنین ؟
یک کم واقع بین بودن بد نیست. اگر برای این موارد مایل به صحبت هستین در توی یاهو در خدمتم :). اینجا جاش نیست.
Ecatel و AltusHost فکر کنم
جالبه وقتی شرکت های بزرگ تو ایران اخرین ورژن های ویندوز رو میدن بیرون با لیبل تمیزو شیک ما میخریم اونم پول میدیم 1000 تومان این کجاش ***یه:71:
یکم هم باید به فکر امثال ما که بچه فقیرم بود نمیشه که 8-|
smartieuser
December 23rd, 2011, 22:20
جالبه وقتی شرکت های بزرگ تو ایران اخرین ورژن های ویندوز رو میدن بیرون با لیبل تمیزو شیک ما میخریم اونم پول میدیم 1000 تومان این کجاش ***یه
گرون میخری خوب عزیز من ! :دی
همون رو برو Ubuntu نصب کن مجانی !
نه ویروسی نه دردسری نه لایسنسی نه کرکی ! همه چیز هم اینترنتی و مفته پیدا میکنی توش !
اگه اینترنت نداری ؟! بیا 7 8 تا دی وی دی بهت بدم که دیگه نیاز به اینترنت هم نداشته باشی :دی
خودت که این کاره ای دیگه ! :دی
persianwhois
December 23rd, 2011, 22:49
کیفیت و سرویس دهی هتزنر مطلوب است، تنها بدی که شاید این دیتاسنتر داشته باشد این است که پشتیبانی نرم افزاری ندارد و اینکار باید توسط جایی که سرور را تهیه کردید انجام شود.
mhentezari
January 15th, 2012, 03:42
دوستان برای لیچر چطور هست هتزنر؟
بعد میشه مثلا درخواست افزایش رم بدیم؟ مثلا بگیم به سرور xs13 چند گیگ رم اضافه کنه؟
پشتیبانیش چطور هست؟ من الان یک ایمیل ردم بهشون راجع به خرید، ولی هنوز بعد از چند روز جواب ندادن!
abc
January 15th, 2012, 12:16
واقعیت من که تقریبا پشیمون شدم از اینکه به هتزنر اومدم
نتورکش از روزی که دوتا سرور در دو تا رنج آی پی مختلفش گرفتیم بگیر نگیر زیاد داره
یه ساعت سرعت باز شدن سایت ها خوبه
یه ساعت پایین یه ساعت هم کلا gateway error
میده
برای خیلی از مشتریها حتی خودمان
نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارند؟
smartieuser
January 15th, 2012, 12:34
واقعیت من که تقریبا پشیمون شدم از اینکه به هتزنر اومدم
نتورکش از روزی که دوتا سرور در دو تا رنج آی پی مختلفش گرفتیم بگیر نگیر زیاد داره
یه ساعت سرعت باز شدن سایت ها خوبه
یه ساعت پایین یه ساعت هم کلا gateway error
میده
برای خیلی از مشتریها حتی خودمان
نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارند؟
تا الان که همچین مشکلی به من اعلام نشده توسط یوزرها
اطلاعی ندارم ولی احتمال میدم مشکل از سمت خود شما باشه.
abc
January 15th, 2012, 12:47
تا الان که همچین مشکلی به من اعلام نشده توسط یوزرها
اطلاعی ندارم ولی احتمال میدم مشکل از سمت خود شما باشه.
مهندس گرامی من خورده ای از شما نگرفتم و یک سرور از شما و یک سرور هم از دوست دیگری گرفتم.
ضمنا ما نزدیک به 2000 سایت داریم هاست میکنیم که میشند تقریبا 2000 مشتری
که در طول روز چندین ایمیل یا تماس داریم که کند باز شدن یا باز نشدن یا خطای گیتوی و اینحالت رو گزارش میدن و خورده میگیرند
حالا یا نتورک هتزنر ضعیف هست یا هم که نتورک ایران به سمت هتزنر مشکل داره
در کل به نظرم هیچ دیتاسنتری به اندازه دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی در اروپا کیفیت لازم رو ندارند
smartieuser
January 15th, 2012, 12:54
مهندس گرامی من خورده ای از شما نگرفتم و یک سرور از شما و یک سرور هم از دوست دیگری گرفتم.
ضمنا ما نزدیک به 2000 سایت داریم هاست میکنیم که میشند تقریبا 2000 مشتری
که در طول روز چندین ایمیل یا تماس داریم که کند باز شدن یا باز نشدن یا خطای گیتوی و اینحالت رو گزارش میدن و خورده میگیرند
حالا یا نتورک هتزنر ضعیف هست یا هم که نتورک ایران به سمت هتزنر مشکل داره
در کل به نظرم هیچ دیتاسنتری به اندازه دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی در اروپا کیفیت لازم رو ندارند
اطلاعی نداشتم شما مشتری ما هستید. چون اطلاعات کاربری wht رو ذخیره نکردم. لطفا از طریق ایمیل در ارتباط باشید ببینم کاری میشه کرد برای حل این مشکل یا نه
mhentezari
January 15th, 2012, 21:26
دوستان برای لیچر چطور هست هتزنر؟
بعد میشه مثلا درخواست افزایش رم بدیم؟ مثلا بگیم به سرور xs13 چند گیگ رم اضافه کنه؟
پشتیبانیش چطور هست؟ من الان یک ایمیل ردم بهشون راجع به خرید، ولی هنوز بعد از چند روز جواب ندادن!
جواب ما رو هم بدید دیگه :-?
nimait70
March 3rd, 2013, 22:26
دوستان
من فایل های فیلم و سریالم که شامل کپی رایت میشه رو میتونم رو سروراشون قرار بدم؟
Reza.Mansouri
May 13th, 2014, 00:58
سلام دوستان ،
در مورد اینکه Hetzner به لایسنس گیر میده شامله ویندوز و ESX هم میشه؟ یعنی به اینکه ویندوز هایی که داری استفاده میکنی کرک باشه هم گیر میده؟