PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سئوال مبتدی در باره سی پنل

m2n
December 10th, 2011, 00:10
سلام ،ببخشید تو عکس سه تا گزینه هست من تا حالا تو سی پنل ندیده بودم

دوستانی که تخصص دارن لطفا منو راهنمایی کنن :53:

3908

m.hoseynpur
December 10th, 2011, 00:14
یقینا داربد از سرویس هاستینگ پرشین هوز استفاده میکنید.یک افزونه هست که مسعود خان نصب کرده رو سرورشون و مصرف پردازنده هر هاست رو و مصرف رمشو نشان میده

m2n
December 10th, 2011, 00:21
ممنون که پاسخ دادین.الان سی پی یو 100 درصد در اختیار سایت بنده هست؟این آخریش چیه؟

m.hoseynpur
December 10th, 2011, 00:24
ممنون که پاسخ دادین.الان سی پی یو 100 درصد در اختیار سایت بنده هست؟این آخریش چیه؟

ببینید اون امار لحظه های نشان میده در اون لحظه احتمال اینکه فشار زیادی به سرور اورده باشید زیاد هست که 100 درصد شده البته پایبن میاد چون یوزرهای زیادی دارند معمولا با یه باز کردن سایت امارش میزنه 100 درصد اما درمورد اخری که فرمودید مقدار درخواستی هست که از سرور میشه یعنی هر درخواست از پردازنده فرض کنید یک بار میخواید سایت باز کنید میشه 1 درخواست

HugeServer
December 10th, 2011, 00:27

محدود تعداد دلخواه هسته , % استفاده از پردازنده , ارتباطات همزمان , مقدار مصرف حافظه و ... برای هر یوزر با استفاده از CloudLinux یا HIVE امکان پذیر هست.
یقینا هرکس از cloudlinux استفاده میکند persianwhois نیست.
درباره محدودیت پردازنده باید از سرویس دهنده سوال فرمائید.

موفق باشید.

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

ببینید اون امار لحظه های نشان میده در اون لحظه احتمال اینکه فشار زیادی به سرور اورده باشید زیاد هست که 100 درصد شده البته پایبن میاد چون یوزرهای زیادی دارند معمولا با یه باز کردن سایت امارش میزنه 100 درصد اما درمورد اخری که فرمودید مقدار درخواستی هست که از سرور میشه یعنی هر درخواست از پردازنده فرض کنید یک بار میخواید سایت باز کنید میشه 1 درخواست

خیر دوست عزیز.
% مصرف از مقدار تعیین شده برای کاربر هست نه پردازنده سرور.

:)

m.hoseynpur
December 10th, 2011, 00:28
محدود تعداد دلخواه هسته , % استفاده از پردازنده , ارتباطات همزمان , مقدار مصرف حافظه و ... برای هر یوزر با استفاده از CloudLinux یا HIVE امکان پذیر هست.
یقینا هرکس از cloudlinux استفاده میکند persianwhois نیست.
درباره محدودیت پردازنده باید از سرویس دهنده سوال فرمائید.

موفق باشید.

دوست عزیز حتما یه اطلاعی داشتم که اینو گفتم.درضمن ربطی به کلود سرور نداره اون فقط یه افزونه هست مانند افزونه های خاص دیگری که پرشین هوز معمولا استفاده میکنه...

m2n
December 10th, 2011, 00:29
یه سئوال به نظر شما یه وی پی اس لینوکس با 128 مگ رم برای وردپرس خوبه یا این هاست:63:

m.hoseynpur
December 10th, 2011, 00:31
یه سئوال به نظر شما یه وی پی اس لینوکس با 128 مگ رم برای وردپرس خوبه یا این هاست:63:

سوالتون خیلی مبتدیانه بود به مسائل بسیار زیادی وابسته هست اما بی شک اون چیزی که شما گفتید اصلا جلوی همین هاستینگ چیزی برای گفتن نداره 128 مگ رم فقطط؟؟؟؟

m2n
December 10th, 2011, 00:38
خوب عزیز من باید با بودجه سازگاری داشته باشه :">

Mr_Parham
December 10th, 2011, 01:37
دوست عزیز حتما یه اطلاعی داشتم که اینو گفتم.درضمن ربطی به کلود سرور نداره اون فقط یه افزونه هست مانند افزونه های خاص دیگری که پرشین هوز معمولا استفاده میکنه...
هر کسی روی سرور Cpanel از CloudLinux استفاده کنه اینا به پنل مشتریاش اضافه می شه

هاست 97
December 10th, 2011, 07:55
LVE cPanel Plugin for End-User (http://www.cloudlinux.com/docs/cpanel-enduser-plugin.php)

softsky
December 14th, 2011, 17:05
تایید میشه

بنده هم هاست از جای دیگر دارم
اینها را هم دارد