توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش نسب میکروتیک در WMware
mohsenx30
December 9th, 2011, 23:54
سلام دوستان
خواهش میکنم التماس میکنم گریه میکنم خواهشا به من بگید برای نسب میکروتیک در محیط مجازی باید از کدوم سرویس WMware استفاده کنم و برای شروع نسب باید چکار کنم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید:63:
Mr_Parham
December 10th, 2011, 00:05
سلام دوستان
خواهش میکنم التماس میکنم گریه میکنم خواهشا به من بگید برای نسب میکروتیک در محیط مجازی باید از کدوم سرویس WMware استفاده کنم و برای شروع نسب باید چکار کنم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید:63:
کدوم قسمت رو مشکل داری، این که چجوری از روی Iso شروع کنی Boot کردن یا طرز نصب ؟؟
mohsenx30
December 10th, 2011, 00:35
من نسخه WMware Station رو دارم میشه با این نسب کرد ؟میشه بگید چطوری باید فایل ISO رو توی وی ام ور بوت کنم؟
dr.saeed
December 10th, 2011, 01:49
سلام یه آموزش کامل برات ارسال می کنم نگاه کن اینجا زدم دوستان استفاده کنند پا کردند
farbod_47
December 11th, 2011, 13:03
این سایت خوبی برای آموزش نصب میکروتیک هست
Mikrotik Installation on VMWare Pthroezt’s Weblog (http://pthroezt.wordpress.com/2008/10/03/mikrotik-installation-on-vmware/)
ezat1
December 11th, 2011, 21:36
سلام داداش گلم اگه منظورت قسمتی هستش که ازت میپرسه کدوم سیستم عامل رو میخوای نصب کنی که تو لیستش میکرو تیک نیست !!!!!
ویندوز هست لینوکسها هست و غیره !!!! (اگه منظورت همینجا س)
شما رو لینوکس بزار مهم نیست کدوم لینوکس ! یا free bsd بزار !
میدونی این مال چیه مال اینه که مثلا خودش تشخیص بده چه منابعب از سیستم شما رو باید بهش اخنصاص بده !! به طور پیش فرض !
شما اصلا بزار رو ویندوز بعد میکروتیک نصب کن اصلا مشکلی نداره نصب میکنه اما تو اطلاعاتش میگه این ویندوز هستش یعنی فقط یه اسمن هستش با منابع برای ویندوز !!!
مثلا میکروتیک با رم 64 کا رمیکنه هارد 100میگ سی پی یو کم !!!
شما ویندوز میزاری خودش میگه ویندوز رم 512 هارد 8 مثلا البته هار رو خودت میدی بهش اما یه دونه میسازعه 8گیگ سی پی یو 30%
بعد رو این میکرو تیک نصب میکنی اما با این منابع میشه 10 تا میکروتیمک نصب کرد !!
اگه جایی اشتباه نوشتم یا یکم ایراد داره ببخشید اما مفهوم رو رسوندم فکر کنم !
softsky
December 12th, 2011, 13:45
شما روی سرور اختصاصی کار میکنید یا vmware workstation?
اول باید فایل vmdk اماده میکروتک را از داخل همین انجمن پیدا کنی و دانلود کنید
بعد موقع ساخت میرسید به جایی که در این مورد سوال میکنه
use exsittingرا انتخاب کنید و فایل اماده را بهش بدی
برای تنظیمات ایپی و غیره هم باید دستور setup را در کنسول تایپ کنی