راهندازی یک سایت هاستینگ زیاد سخت نیست. اما آیا اگه یک نفر با خرید یک سرور و نصب اسکریپت ها و ماجول ها یک همچین کاری کنه آیا مانع قانونی براش هست که بدون مجوز و ثبت شرکت براش مشکلی پیش بیاد؟
مثلاً الان من توان فنی و مالی رو دارم که الان بدون اینکه از خونه برم بیرون این کار رو بکنم. ایا قانونی هست که منو مجبور کنه برم دنبال بروکراسی اداریش؟
webdata
December 9th, 2011, 23:28
در رابطه با سؤال شما، خير، الزامی به ثبت شرکت نیست
maryam1
December 9th, 2011, 23:32
خیر 80 درصد شرکت ها بدون مجوز هستن
m.hoseynpur
December 9th, 2011, 23:32
خیر کسی کاریت نداره فقط سرت پایین درست کارتو بکن...پاتو کج نزار مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه...
jazebeh
December 9th, 2011, 23:52
خیر 80 درصد شرکت ها بدون مجوز هستن
شرکت بدون مجوز هم مگه هست !!! 80 درصد افراد، بدون مجوز هستند و 15 درصد هم مجوزشون اصلا ربطی به فعالیت نداره و ثبت کردن که بگن ما هم شرکتیم (از این چیزاست که یهو مد میشه!!!)
یه 5 درصد میمونن که اونها هم مشخص اند.
Mr_Parham
December 10th, 2011, 00:07
نیازی نیست شرکت ثبت شده ای در کار باشه
NovinServer
December 10th, 2011, 00:45
حال در همین زمینه سوالی دارم ...
مثلا : ما یک سرویسی را به شخصی فروختیم ، فردا نقض قانون سایت کرد ، ما سرویس اون فرد را طبق قانون مسدود یا حذف کردیم !
خریدار اقدام قانونی کرد ! ما برای دفاع از خود قانون نمی گویید شما چون شرکت نبودید یا مجوز این کار را نداشتید محکوم هستید ؟
m.hoseynpur
December 10th, 2011, 00:47
حال در همین زمینه سوالی دارم ...
مثلا : ما یک سرویسی را به شخصی فروختیم ، فردا نقض قانون سایت کرد ، ما سرویس اون فرد را طبق قانون مسدود یا حذف کردیم !
خریدار اقدام قانونی کرد ! ما برای دفاع از خود قانون نمی گویید شما چون شرکت نبودید یا مجوز این کار را نداشتید محکوم هستید ؟
خیر دوست عزیز شما اگر بتونید از خودتون دفاع لازم رو انجام بدید مشکلی براتون پیش نمیاد
NovinServer
December 10th, 2011, 00:50
خیر دوست عزیز شما اگر بتونید از خودتون دفاع لازم رو انجام بدید مشکلی براتون پیش نمیاد
ببخشید این سوال را می پرسم !
این پاسخی که دادید بر اساس سند و مدرک یا تجربه بود ! یا اینکه حدس و گمان یا کسی به شما گفته است ؟
چون من دنبال پاسخ قانونی و صحیح ان هستم !
m.hoseynpur
December 10th, 2011, 00:58
ببخشید این سوال را می پرسم !
این پاسخی که دادید بر اساس سند و مدرک یا تجربه بود ! یا اینکه حدس و گمان یا کسی به شما گفته است ؟
چون من دنبال پاسخ قانونی و صحیح ان هستم !
امسال اردیبهشت ماه بود که یه سایتی لچ میکرد من ساسپنتش کردم تو قوانین سایتم بود یکبار با تعهد باز میکنیم بار دوم بار جریمه 20000 تومانی باز میکنیم بار سوم توقیف میکنیم.ایشون بار دوم هم ساعت 3 شب لچ کردن فکر کردن من نمیفهمم تو لاگ دیدم فردا صبحش ساسپنت کردمش با هزار منت که پول ندارمو اینا باز کردم بار سوم هم تکرار کرد یه روز جمعه ساسپنتش کردم و بک اپ دادم گفتم برو ...تیکت باران کگرد پولمو باید پس بدید من شکایت میکنم فلان میکنم و ...ایشون رفتو شکایت کرد همشهریم بود من اون موقع یادمه بخاطر بیماری عموم تهران بودم دادستان در اینطور موقع ها بعد از 3 بار اخطاریه تعقیب صادر میکنه...
من وقتی بعد 1ماه برگشتم اخطارهارو دیدم و به دادگستری مراجعه کردم خودمو معرفی کردم و شرح حال دادم خلاصه دادگاه تشکیل شد و با ارائه مدارک قاضی پرونده منع تعقیب من رو صادر و اظهارات شاکی رو کذب واقع اعلام و ختم دادرسی رو اعلام کرد.
من نه مغازه داشتم نه شرکت ثبت شده داشتم نه سایتم ثبت شده بود.شما وقتی ازتون شکایتی میشه باید توانشو داشته باشید که از خودتون دفاع کنید اگر هم نتونستید باید خسارت وارده رو جبران کنید کسی کاریتون نداره که چرا اینکارو کردید مگر در شرایطی... که مثال میزنم براتون
فرض کنید شما بیمار هستید رفتید جایی یکی گفته میتونه مداوا کنه شمارو و بدون داشتن پروانه از نظام پزشکی شما رو معاینه و تجویز ناصحیح کرده و شما رو دچار مشکل کرده که با شکایت مربوطه ایشون محکوم میشوند
NovinServer
December 10th, 2011, 01:04
امسال اردیبهشت ماه بود که یه سایتی لچ میکرد من ساسپنتش کردم تو قوانین سایتم بود یکبار با تعهد باز میکنیم بار دوم بار جریمه 20000 تومانی باز میکنیم بار سوم توقیف میکنیم.ایشون بار دوم هم ساعت 3 شب لچ کردن فکر کردن من نمیفهمم تو لاگ دیدم فردا صبحش ساسپنت کردمش با هزار منت که پول ندارمو اینا باز کردم بار سوم هم تکرار کرد یه روز جمعه ساسپنتش کردم و بک اپ دادم گفتم برو ...تیکت باران کگرد پولمو باید پس بدید من شکایت میکنم فلان میکنم و ...ایشون رفتو شکایت کرد همشهریم بود من اون موقع یادمه بخاطر بیماری عموم تهران بودم دادستان در اینطور موقع ها بعد از 3 بار اخطاریه تعقیب صادر میکنه...
من وقتی بعد 1ماه برگشتم اخطارهارو دیدم و به دادگستری مراجعه کردم خودمو معرفی کردم و شرح حال دادم خلاصه دادگاه تشکیل شد و با ارائه مدارک قاضی پرونده منع تعقیب من رو صادر و اظهارات شاکی رو کذب واقع اعلام و ختم دادرسی رو اعلام کرد.
من نه مغازه داشتم نه شرکت ثبت شده داشتم نه سایتم ثبت شده بود.شما وقتی ازتون شکایتی میشه باید توانشو داشته باشید که از خودتون دفاع کنید اگر هم نتونستید باید خسارت وارده رو جبران کنید کسی کاریتون نداره که چرا اینکارو کردید مگر در شرایطی... که مثال میزنم براتون
فرض کنید شما بیمار هستید رفتید جایی یکی گفته میتونه مداوا کنه شمارو و بدون داشتن پروانه از نظام پزشکی شما رو معاینه و تجویز ناصحیح کرده و شما رو دچار مشکل کرده که با شکایت مربوطه ایشون محکوم میشوند
موضوع شکایت ایشون چی بود ؟
شما با ارائه کدام مدارک به فاضی توانستید پرونده را مخدومه کنید ؟
m.hoseynpur
December 10th, 2011, 01:09
موضوع شکایت ایشون چی بود ؟
شما با ارائه کدام مدارک به فاضی توانستید پرونده را مخدومه کنید ؟
دوست عزیز پروسه طولانی داشت و همشو نمیشه تو پست زدن گفت اما خلاصه بگم
ابتدا پرینت قوانین سایت و شرح یه سری ماجرا به عنوان دفاع اول و تقاضای کتبی بنده نسبت به تحقیق و بازجویی از شاکی پرونده که قاضی طی نامه ای به واحد بررسی کلانتری درخواست تحقیقات و بازجویی از طرفین رو صادر ککرد بعد 2 تا بازجویی گزارشی رو به دادگاه صالحه ارسال کردند قاضی با بررسی جمیع اوراف و اخرین دفاعی که از بنده گرفت مارو فرستاد بعد 1 هفته نیز حدودا حکم منع تعقیب و ختم دادرسی رو صادر کرد
softsky
December 14th, 2011, 09:28
یعنی قاضی اصلا از شما سوال نکرد چرا بدون مجوز اقدام به فعالیت کردید؟
و ایا از مباحث هاستینگ چیزی سر در می اورد ؟!
یا این که در این مورارد از متخصصین خودشان کمک میگرند؟
m.hoseynpur
December 14th, 2011, 09:34
یعنی قاضی اصلا از شما سوال نکرد چرا بدون مجوز اقدام به فعالیت کردید؟
و ایا از مباحث هاستینگ چیزی سر در می اورد ؟!
یا این که در این مورارد از متخصصین خودشان کمک میگرند؟
قاضی که هیچی بارش نبود.خودشون کارگروه دارند.دوست عزیز مگه باید 100 بار تکرار کنم خیر حرفی از مجور به میان نیومد حالا باز سوال کنید اینو
ezat1
December 14th, 2011, 12:11
آقا گیر نده اگه حرفی برا گفتن باشه و حق با شما باشه که ترس نداره !
کجا گفتن در آمد از اینترنت غیر قانونی هستش !
شما چاقو فروشی یکی از شما چاقو میگیره یکی دیگه رو میکشه شما مجرمی ؟؟؟
شما نه مغازه داری نه با شهرداری کاری داری !! نه اونقدر کارت بزرگ هست که بخوای مجوز بگیری نه مشکلی داره این کار !!! اینم دلیل !
آقا اومده کار غیر قانونی کرده منم بستم تمام ! اینم دلیل دوم !
از چاقو داشت استفاده نا به جا میکرد !!! اینم دلیل سوم !
دلیل چهرم هم که نمیخواد مملکت اوقدر مشکل داره که میری دادگاه طرف رو محکوم میکنن که پدیگه از ما ها چیزی نگیره تا مملکت به ثبات فکری برسه !:^o
iraniserver
December 14th, 2011, 13:50
سلام
مشکل خاصی ندارین
اما تعدادی از مشتریان بیشتر با کسایی کار میکنند که ثبت شده باشن!
NovinServer
January 30th, 2012, 00:24
درود مجدد ، پیرو تحقیقی که کردم گفته شد در صورتی که از هاستینگ مورد نظر شکایتی نشود تا ابد می تواند به کار خود بدون کوچکترین مشکلی ادامه دهد اما به محض اینکه کوچکترین مشکل قانونی به هر دلیلی پیش بیاد دادگاه بدلیل نداشتن مجوز شما را محکوم خواهد کرد !
این موضوع را با تعداد بسیاری در میان گذاشتم و برعکس این تاپیک اکثرا تایید کردن !
حال بنده با خود گفتم، ما 5 سال در این کار با صداقت کار کردیم، حال تا الان هیچ مشکلی هم نداشتم اما 1% اگر احتمال مشکل بدهیم ممکن است هر کدام از ما که مجوز نداریم گیر قانون بی افتیم !
تصمیم من این شد که شرکت با مسئولیت محدود بزنم که کارم قانونی شود ! حال نمی دانم برای این کار گرفتن مجوز اسان خواهد بود یا خیر اما سعی خود را خواهم کرد !
:67:
mrezaf
October 18th, 2014, 17:30
درود مجدد ، پیرو تحقیقی که کردم گفته شد در صورتی که از هاستینگ مورد نظر شکایتی نشود تا ابد می تواند به کار خود بدون کوچکترین مشکلی ادامه دهد اما به محض اینکه کوچکترین مشکل قانونی به هر دلیلی پیش بیاد دادگاه بدلیل نداشتن مجوز شما را محکوم خواهد کرد !
این موضوع را با تعداد بسیاری در میان گذاشتم و برعکس این تاپیک اکثرا تایید کردن !
حال بنده با خود گفتم، ما 5 سال در این کار با صداقت کار کردیم، حال تا الان هیچ مشکلی هم نداشتم اما 1% اگر احتمال مشکل بدهیم ممکن است هر کدام از ما که مجوز نداریم گیر قانون بی افتیم !
تصمیم من این شد که شرکت با مسئولیت محدود بزنم که کارم قانونی شود ! حال نمی دانم برای این کار گرفتن مجوز اسان خواهد بود یا خیر اما سعی خود را خواهم کرد !
:67:
ببخشید که این تاپیک را دوباره زنده می کنم.
کار شما به کجا رسید؟ شرکت زدید؟ مجوز گرفتید؟
hasanazizi
October 18th, 2014, 18:03
دوست عزیز یه نگاه به تاریخ بکن
February 10th, 2012
mrezaf
October 19th, 2014, 09:42
دوست عزیز یه نگاه به تاریخ بکن
February 10th, 2012
تاریخ را دیده ام. برای همین هم عذرخواهی کردم.
ولی همچنان برای من مشخص نشده که جهت گرفتن مجوز برای هاست باید به کجا مراجعه کرد. هیچ کس هم به طور کامل پاسخ نداده. ظاهرا دوستانی که در کار هاست هستند نمی خواهند کس دیگری مسیر را قانونی طی کند.