ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی درباره دیتاسنتر ovh فرانسه

SaMaN0861
December 9th, 2011, 21:48
با سلام

دوستان من توی فروم گشتم چند تا پست بود ولی بازم من مخم هنگ کرد بلخره این دیتاسنتر به لیچر و تورنت گیر میده یا نه ؟؟!!! @-)

با تشکر

Mr_Parham
December 9th, 2011, 21:52
با سلام

دوستان من توی فروم گشتم چند تا پست بود ولی بازم من مخم هنگ کرد بلخره این دیتاسنتر به لیچر و تورنت گیر میده یا نه ؟؟!!! @-)

با تشکر
من یک ماه باهاشون سرور داشتم، برای تورنت چیزی نگفتن توی اون مدت، برای لیچر هم چیزی نمیتونن بگن مگر این که فایل خلاف قوانین Copyright داشته باشید که اونم تا کسی report نکنه کاری ندارند

DeltaGostar
December 9th, 2011, 23:36
کسی ریپورت نده مشکلی نیست در لچر - اما توی تورنت ممکن است روی یکی از پورت ها که شرکت سازنده آن فایل در حال Seed شدن شانس شما ریپورت کند به شرکت OVH که آن هم با سریع جواب دادن تیکت مشکلی نیست . و ممکن هم همچین اتفاقی سال ها برای شما پیش نیاد . ولی Spam و Attack کردن سرور های ملت بی گناه دیگه - توسط IP های OVH دیتا سنتر حساسیت خاصی دارند . میتونید پورت ها رو هم ببنید

smartieuser
December 10th, 2011, 00:17
کسی ریپورت نده مشکلی نیست در لچر - اما توی تورنت ممکن است روی یکی از پورت ها که شرکت سازنده آن فایل در حال Seed شدن شانس شما ریپورت کند به شرکت OVH که آن هم با سریع جواب دادن تیکت مشکلی نیست . و ممکن هم همچین اتفاقی سال ها برای شما پیش نیاد . ولی Spam و Attack کردن سرور های ملت بی گناه دیگه - توسط IP های OVH دیتا سنتر حساسیت خاصی دارند . میتونید پورت ها رو هم ببنید

با توجه به تجربه شخصی، در برخی موارد ریپورتی در کار نیست و سرور شما مستقیما از دسترس خارج خواهد شد.

Mr_Parham
December 10th, 2011, 00:22
با توجه به تجربه شخصی، در برخی موارد ریپورتی در کار نیست و سرور شما مستقیما از دسترس خارج خواهد شد.
اگر کار خاصی نکرده باشن اول چند باری Report میدن، حداقل مال ما که اینجوری بوده

smartieuser
December 10th, 2011, 00:44
اگر کار خاصی نکرده باشن اول چند باری report میدن، حداقل مال ما که اینجوری بوده

متاسفانه یکی از وی پی اس هایی که فروخته شده بود برای کاربرد وی p ان استفاده میشده، یکی از یوزرهاشون اقدام به هایجک کردن یک دامنه از گوددی میکنه. متاسفانه هیچ گونه لاگ درست حسابی هم بعدش ارائه نکردند و فقط دلیل رو اعلام کردن بهمون.
سرور هم از خود ovh.com تهیه و بدون واسطه خریداری شده بود.

مشابه همین مورد هم چند روز پیش توی wht.com بود که موضوع مربوط به یک درخواست های زیاد به سمت یک بانک فرانسوی میشد که سرور اون فرد هم با همین صورت بسته شده بود. متاسفانه لینکش رو هم پیدا نکردم

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

یافتم !!!

OVH have by far the worst anti-abuse practices - be warned! - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1102535)

مطالعه کنین متوجه میشین !

itjavani
December 10th, 2011, 01:09
به شدت به ابیوز حساس هست! کلا دار میزنه مدیر سرور رو! پیشنهاد بنده فقط و فقط برای هاستینگ و امثال هم هست ! اصلا واسه سرویس خط شکن توصیه نمیشه!