توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از كجا بفهمم ساب دامين هست يا نه
shazo
December 9th, 2011, 13:00
سلام دوستان خسته نباشيد
من يه سوال در مورد ساب دامين داشتم
مثلا اين دامين
www.2.ok.com
حالا از كجا ميشه فهميد كه اين دامين روي ساب دامينه يا كلا دامي اصلي اين سايت همينه؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيد مرسي
mehrshad.ho
December 9th, 2011, 13:03
مثال
a.yourdomain.ir
روی
yourdomain.ir/a
m.hoseynpur
December 9th, 2011, 13:04
دوست گرامی خود www که در ابتدای دامنه ها قرار دادرد ساب دامنه هست.و 2 تا ساب دامنه در کنار هم قرار نمیگیرند .درضمن قبل از پسوند دامنه نقطه معنا دار نیست پس عدد 2 در دامنه شما ساب میباشد یعنی
www + 2 + ok.com
stchost
December 9th, 2011, 13:08
اگه منظور شما تنها همین دامنه است ، شما فقط کافیه تست بکنید :
Home Page (http://ok.com)
این دامنه فعاله و پسوندی به نام ok.com نداریم
در غیر این صورت صحبت دوستان تایید میشه
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
دوست گرامی خود www که در ابتدای دامنه ها قرار دادرد ساب دامنه هست.و 2 تا ساب دامنه در کنار هم قرار نمیگیرند .درضمن قبل از پسوند دامنه نقطه معنا دار نیست پس عدد 2 در دامنه شما ساب میباشد یعنی
www + 2 + ok.com
شما می تونید ساب دامین را با www هم باز کنید البته اگه تنظیمات انجام شده باشه
m.hoseynpur
December 9th, 2011, 13:10
اگه منظور شما تنها همین دامنه است ، شما فقط کافیه تست بکنید :
Home Page (http://ok.com)
این دامنه فعاله و پسوندی به نام ok.com نداریم
در غیر این صورت صحبت دوستان تایید میشه
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
شما می تونید ساب دامین را با www هم باز کنید البته اگه تنظیمات انجام شده باشه
من کجای حرفم گفتم که نمیشه باز کرد؟برای اینکه مفهموم رو توضیح داده باشم گفتم اون 3 تا دابلیو هم ساب هستند
stchost
December 9th, 2011, 13:19
من کجای حرفم گفتم که نمیشه باز کرد؟برای اینکه مفهموم رو توضیح داده باشم گفتم اون 3 تا دابلیو هم ساب هستند
شما فرمودید دوست گرامی خود www که در ابتدای دامنه ها قرار دادرد ساب دامنه هست.و 2 تا ساب دامنه در کنار هم قرار نمیگیرند
بنده هم عرض کردم که امکان بار کردن توسط www.2.ok.com وجود داره و موضوع غیر عادی نیست
m.hoseynpur
December 9th, 2011, 13:23
شما فرمودید دوست گرامی خود www که در ابتدای دامنه ها قرار دادرد ساب دامنه هست.و 2 تا ساب دامنه در کنار هم قرار نمیگیرند
بنده هم عرض کردم که امکان بار کردن توسط www.2.ok.com (http://www.2.ok.com) وجود داره و موضوع غیر عادی نیست
دوست عزیز خواهش میکنم اینقدر سریع و بدون تامل حرف نزنید شم برو پست منو تا اخر کامل بخون بعد حرف بزن عزیزه من بابا نکنید اینکارو...چرا یاد گرفتیم مثل باد اظهار نظر کنیم...من کی گفتم غیر عادیه؟؟؟
www + 2 + ok.com
من گفتم دبلیو ها که ساب دومین دیفالت هستند بعدش هم گفتم در دامنه بین حروف نمیشه نقطه گذاشت پس oc.com دامنه هست و خود 2 ساب دامنه هست که با ساب دومانه پیشفرض قرار گرفته بعد هم اومدم تو خط اخر با علامت + کامل نشون دادم که دابلیو ها ساب هستند جمع شده با ساب دومین بعد بعد کلا جمع شده با دامنه
خواهش میکنم یادبگیرید خوب پست دیگران رو بخونید بعد اظهار نظر کنید
stchost
December 9th, 2011, 13:29
بنده نگفتم که شما گفتید غیر عادیه ، تنها اینگونه از صحبت شما برداشت شد
موضوع کمک به دوستمون هست و نه ایجاد بحث و دعوا ، چون بنده این گونه از صحبت شما برداشت کردم بهتر دیدم توضیح تکمیلی بدم خدمت دوستمون که دچار اشتباه نشن
shazo
December 9th, 2011, 13:31
اين طور كه ما توي كتاب هاي شبكه خونده بوديم
اگر قبل از دامين اصلي دات قرار بگيره يعني ساب دامنه
حالا سوال من اين جاست كه من از كجا بدونم دات قبل از دامين اصلي خود دامنه اصلي شايد باشه يا ساب دامنه ؟
ممنون
jazebeh
December 9th, 2011, 14:12
در تأیید صحبت های دوستان، کاراکترهایی هستند که وجود آنها در دامنه قابل قبول نیست، یکی از همین کاراکترها هم نقطه هست.
ضمنا ساب دامنه همیشه قبل از اسم دامنه قرار خواهد گرفت.
می توانید هر چیزی که اول دامنه قرار گرفته است را برداشته و بعد از دامنه قرار دهید :
test.yourdomain.com
yourdomain.com/test
و هر موقع چیزی مانند خط اول مشاهده کردید بدانید ساب دامنه هست.
موفق باشید
stchost
December 9th, 2011, 18:11
در تأیید صحبت های دوستان، کاراکترهایی هستند که وجود آنها در دامنه قابل قبول نیست، یکی از همین کاراکترها هم نقطه هست.
ضمنا ساب دامنه همیشه قبل از اسم دامنه قرار خواهد گرفت.
می توانید هر چیزی که اول دامنه قرار گرفته است را برداشته و بعد از دامنه قرار دهید :
test.yourdomain.com
yourdomain.com/test
و هر موقع چیزی مانند خط اول مشاهده کردید بدانید ساب دامنه هست.
موفق باشید
صحبت شما صحیح است ولی همیشه صدق نمی کند و ممکن است زیر دامنه test پوشه در شاخه A باشد و یا حتی پوشه ای به نام test نباشد ، پس نمی توان همیشه به همین صورت نتیجه گیری کرد
test.yourdomain.com
yourdomain.com/A/test
yourdomain.com/test-a
برخی دامنه ها هستند که خود به صورت دو قسمتی ارائه می شوند
مانند :
.co.ir
.co.uk
و ...
چنین دامنه ای ممکن است ثبت شود : ok.co.uk
در این حال ok نام سایت و .co.uk دامنه است پس می توان زیر دامنه ای با نام www.2.ok.co.uk هم ایجاد کرد
که عدد 2 زیر دامنه .ok.co.uk است
تست شما می تواند تست نام دامنه باشد
برای مثال دامنه ok.co.uk را به همین صورت وارد کنید و ببینید سایتی قابل مشاهده هست یا خیر ، که در صورت باز شدن متوجه می شوید عدد 2 زیر دامنه آن است
در صورتی که با پسوند های مختلف آشنایی داشته باشید با نگاه اول متوجه خواهید شد که زیر دامنه است یا خیر ، زیرا شما می دانید که co.uk یک پسوند دامنه است نه دامنه ، پس نیازی هم به تست نیست