ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتیاج به سرمایه گذار با سود تضمینی

bijan21
December 9th, 2011, 02:52
سلام

به سرمایه گذار با سود تضمینی و همچنین تضمین اصل سرمایه احتیاج است.

برای تضمین اصل سرمایه سرمایه گذار نیز مدارک معتبر ارائه خواهد شد.

لطفا دوستانی که مایل به سرمایه گذاری هستند مبلغی که میتونند به عنوان سرمایه گذاری نمایند و همچنین مقدار سودی که انتظار دارند را از طریق پیام خصوصی اعلام نمایند.

موفق باشید .ممنون

Fracture
December 9th, 2011, 03:17
اگر همین جا اطلاعات بیشتر ارائه کنید، به نظرم به نفعتون خواهد بود.

bijan21
December 9th, 2011, 03:21
حدود 2 میلیون تومان سرمایه لازم هست .

ماهی 300 هزار تومان پرداخت میکینم در 8 ماه که بشه 2 میلیون و 400

m-mehdipoor
December 9th, 2011, 03:43
سلام.
سرمایه گذار علاوه بر سرمایه گذاری باید چه کاری انجام بده؟

atilnic
December 9th, 2011, 04:07
2 میلیون یعنی میگیرید و ماهی 300 هزار تومان بر میگردونید؟

bijan21
December 9th, 2011, 04:55
سلام.
سرمایه گذار علاوه بر سرمایه گذاری باید چه کاری انجام بده؟

سلام . کاری انجام نمیده . من هر ماه 300 هزار تومان رو براش واریز میکنم .

---------- Post added at 05:55 AM ---------- Previous post was at 05:53 AM ----------

2 میلیون یعنی میگیرید و ماهی 300 هزار تومان بر میگردونید؟

سلام . بله.

atilnic
December 9th, 2011, 04:58
میتونم بپرسم کار چی هست و در چه ضمینه هست؟
سرمایه بیشتر باشه سود بیشتر میدید؟
و اینکه این 300 هزار تومان رو میدید برای همیشه که 2 میلیون پیش شماست یا فقط برای مدتی تا 2 میلیون + سود تموم بشه؟

bijan21
December 9th, 2011, 05:02
میتونم بپرسم کار چی هست و در چه ضمینه هست؟
سرمایه بیشتر باشه سود بیشتر میدید؟
و اینکه این 300 هزار تومان رو میدید برای همیشه که 2 میلیون پیش شماست یا فقط برای مدتی تا 2 میلیون + سود تموم بشه؟

خواهش میکنم. قراره 2 سیستم که یکی فروشگاه ساز و دیگری پنل اس ام اس هستش رو برای فروش عمومی عرضه کنیم.
فعلا 2 میلیون نیاز هستش .

atilnic
December 9th, 2011, 05:25
یعنی سیستم فروش هستن؟
پنل برای اونایی که تو کار اس ام اس هستند و یک فروشگاه ساز درسته؟
اینها رو نوشتید دیگه؟2 میلیون رو برای تبلیغات اینها نیاز دارید؟

سپاس

bijan21
December 9th, 2011, 05:34
یعنی سیستم فروش هستن؟
پنل برای اونایی که تو کار اس ام اس هستند و یک فروشگاه ساز درسته؟
اینها رو نوشتید دیگه؟2 میلیون رو برای تبلیغات اینها نیاز دارید؟

سپاس

سیستم اس ام اس که تازه برنامه نویسیش شروع شده
اما فروشگاه ساز 80 درصدش برنامه نویسی شده
بله برای تبلیغات

atilnic
December 9th, 2011, 06:02
اوکی
فقط تضمین رو یکم شما عضو جدید هستید و ...:53:
یکم سخته اعتماد کرد
تضمین خوب چی دارید؟

سپاس

bijan21
December 9th, 2011, 13:44
سلام . شما برای تضمین چه پیشنهادی دارید ؟

atilnic
December 9th, 2011, 14:14
سلام . شما برای تضمین چه پیشنهادی دارید ؟
هیچ راهی برای کسی که از اینترنت تضمین شود رو من یادم نمیاد...:53:

bijan21
December 9th, 2011, 14:15
هیچ راهی برای کسی که از اینترنت تضمین شود رو من یادم نمیاد...:53:

لطفا ایمیلتون رو بدید . پیشنهادی دارم

mamali5
December 9th, 2011, 14:42
لطفا ایمیلتون رو بدید . پیشنهادی دارم

از کدوم شهر هستین شما؟

bijan21
December 9th, 2011, 14:53
از کدوم شهر هستین شما؟

اراک

m.hoseynpur
December 9th, 2011, 15:15
با تنظیم اقرارنامه محضری در مورد مالکیت بدون شرط در صورت عدم پرداخت اصل و فرع پول از 1 میلیون تا 55 میلیون تومان میتونم سرمایه در اختیارتون قرار بدم.سودش هم ماهانه 10 درصد

فرض کنید به 20 میلیون سرمایه نیاز دارید.شما کارای دفتر خونه ای رو با بنده انجام میدید همانروز 20 میلیون رو نقدا دریافت میکنید و متعهد میشید که ماهانه 2 میلیون تومان به بنده سود پرداخت کنید و در پایان قرارداد نیز اصل پول را بپردازید اگر پرداختید که هیچ نپرداختید سند شما توسط بنده بدون هخیچ شرطی مصادره خواهد شد و در تملک بنده خواهد بود.درخدمتیم

bijan21
December 9th, 2011, 15:26
با تنظیم اقرارنامه محضری در مورد مالکیت بدون شرط در صورت عدم پرداخت اصل و فرع پول از 1 میلیون تا 55 میلیون تومان میتونم سرمایه در اختیارتون قرار بدم.سودش هم ماهانه 10 درصد

فرض کنید به 20 میلیون سرمایه نیاز دارید.شما کارای دفتر خونه ای رو با بنده انجام میدید همانروز 20 میلیون رو نقدا دریافت میکنید و متعهد میشید که ماهانه 2 میلیون تومان به بنده سود پرداخت کنید و در پایان قرارداد نیز اصل پول را بپردازید اگر پرداختید که هیچ نپرداختید سند شما توسط بنده بدون هخیچ شرطی مصادره خواهد شد و در تملک بنده خواهد بود.درخدمتیم

سلام . در این قرار داد چه چیزهایی باید به صورت ضمانت بدم؟

m.hoseynpur
December 9th, 2011, 15:30
سلام . در این قرار داد چه چیزهایی باید به صورت ضمانت بدم؟
دوست گرامی تو متن خودم کامل همه چیزو گفتم.سند ملکی که حداقل 120 درصد ارزش اون مبلغ رو داشته باشه.

فرض کنید شما همان 20 میلیون که گفتمو میخواید و یه سند دارید که ارزش اون ملک 60 میلیون هست اونوقت میتونید در اقرارنامه محضری نه وکالت اینو یادتون باشه چون وکالت بعد از مرگ یا خدای نکرده تو کما رفتن شخص باطل میشه اما اقرارنامه لازم الجراست تو اقرارنامه از اونجایی که هر دانگ 10 میلیون بعد از کارشناسی ارزش دارد 2 دانگ را را به ضمانت قرار میدهید و ... پس ضمانت با اقرارنامه واگذاری ملک در قبال ضمانت اجرا عدم پرداخت اصل و فرع مبلغ است

bijan21
December 9th, 2011, 15:33
دوست گرامی تو متن خودم کامل همه چیزو گفتم.سند ملکی که حداقل 120 درصد ارزش اون مبلغ رو داشته باشه.

فرض کنید شما همان 20 میلیون که گفتمو میخواید و یه سند دارید که ارزش اون ملک 60 میلیون هست اونوقت میتونید در اقرارنامه محضری نه وکالت اینو یادتون باشه چون وکالت بعد از مرگ یا خدای نکرده تو کما رفتن شخص باطل میشه اما اقرارنامه لازم الجراست تو اقرارنامه از اونجایی که هر دانگ 10 میلیون بعد از کارشناسی ارزش دارد 2 دانگ را را به ضمانت قرار میدهید و ... پس ضمانت با اقرارنامه واگذاری ملک در قبال ضمانت اجرا عدم پرداخت اصل و فرع مبلغ است

من 2 میلیون پول میخوام باید یک سند 60 میلیونی به شما ضمانت بدم؟؟؟

m.hoseynpur
December 9th, 2011, 15:36
من 2 میلیون پول میخوام باید یک سند 60 میلیونی به شما ضمانت بدم؟؟؟

شما سواد داری؟شما اصلا متنو میخوانی که میای واسه خودت حرف میزنی؟یه بار پستو بخون بعد حرف بزن لطفا...

شما اگر 2 میلیون لازم دارید 1 دانگ یه ملک سند دار که کارشناس حداقل 20 میلیون ارزششو تعیین کنه کفایت میکنه.چشماتو باز کن بالا گفتم اگر 20 میلیون تومان بخواهید 2 دانگ یه سند 60 میلیونی خوب چشماتونو باز کنید

mamali5
December 9th, 2011, 15:41
شما سواد داری؟شما اصلا متنو میخوانی که میای واسه خودت حرف میزنی؟یه بار پستو بخون بعد حرف بزن لطفا...

شما اگر 2 میلیون لازم دارید 1 دانگ یه ملک سند دار که کارشناس حداقل 20 میلیون ارزششو تعیین کنه کفایت میکنه.چشماتو باز کن بالا گفتم اگر 20 میلیون تومان بخواهید 2 دانگ یه سند 60 میلیونی خوب چشماتونو باز کنید

چه بد اخلاق!

bijan21
December 9th, 2011, 16:43

سلام . ببخشید عصبیتون کردم . الان متوجه شدم .ممنون

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

بیا بالا

behrooz_iri
December 12th, 2011, 14:41
m.hoseynpur ببخشید جناب آقای حسین پور عزیز الان اسکانت هم که طرف رو نابود میکنه ماهی 5 درصده حالا شما میخوای 10 درصد ازش ماهی سود بگیری ؟ شه جالب !!!

m.hoseynpur
December 12th, 2011, 15:24
ببخشید جناب آقای حسین پور عزیز الان اسکانت هم که طرف رو نابود میکنه ماهی 5 درصده حالا شما میخوای 10 درصد ازش ماهی سود بگیری ؟ شه جالب !!!

دوست عزیز تاپیک مرده را بالا نیارید راه بسیار زیادی برای 100 پسته شدن دارید از الان اینطور شروع نکنید...
درضمن سرمایه خودم هست و اونطور که بخوام سرمایه گذاری میکنم...درضمن این 70 میلیونی که الان تو حسابم دارم رو یادمه روزی 5 میلیون از یکی نزول کردم با نرخ 10 درصد مثل اب خوردن باهاش کار کردمو سودشو میدادم و پول جمع میکردم خودمو بالا کشیدم طرف اگه بدونه کجا باید سرمایه گذاری کنه خودشو بالا میکشه ندونه همونی هست که قبلا بوده بهتر نمیشه اما بدتر میشه